- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Valla ne güzel yapmissiniz en dogrusu insanlar anlamıyor cünkü sacma sapan yanında hamileligini gizleyen mi dersin neler gördümama hastanede calisinca olmuyor inan rapor aliyorum kadin dogumdan aldigim belli tanıda kadın infertilitesi yaziyor baska sehirde denedigim icin opudan once 20 gun felan gitmiyorm ise sorumluma soyledim o ona o ona derken suan butun servis biliyor insallah pozitif olur yoksa ise baslamak gercekten istemiyormBen de iki kez başarısız tüp bebek tedavisi yaşamış biri olarak başından beri hiç kimseye söylemedim tedaviye başladığımı. Şu an işe gidiyorum ama kimseyle bu konuyu konuşmak zorunda kalmıyorum ya, kafam bir rahat ki. Sonunda da olmasın ama sonuç pozitif olmazsa ben kendi derdime mi yanayım yoksa milletin teselli edecem diye bana acıyarak bakmasına mı yanayım diye en baştan gizledim. Transfer günü ve diğer iki gün aldığım rapor için de başka mazeretler söyledim.
Kendim olayı kabullenince insanlar da benim rahatlığımı görüp acımıyorlar en azından, o zaman söylüyorum şu zamanda denemiştim aslında falan diye.
Artık sonuç ne çıkarsa çıksın yine onlar anlayıp sorana kadar söylemem sanırım