2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

@Hazel9 kuzum nasıl gidiyor ? hayrunnisa85 hayrunnisa85 artık alışveriş fotoğrafları sizden gelecek 🙂
Evet canım, ufaktan başladık hazırlıklara.
Etraftan baya bir şeyler geldi. 🙈
Hiç bu kadar beklemiyordum. 😂
Hastane çantası için bir şeyler aldım, hemen yıkadım. Sabah ütüleyebilirsem çantayı hazırlarım. 29 olduk artık. ❤️

Kuzum iyiyim dün rüyama girdi burası ben girememişim diye herkes küsmüş falan 😅 çok koşturmacalı geçio ayy ne biliyim valla telefonu elime slınca anca market siparişi ver anneyi ara falan hiç fırsatım yok yapışık yaşıyoruz kendisiyle yavrumun kaç gündür banyo yapmadım düşün 😅 siz napıyosunuz oğluşlar nasıl evine döndün müü
Yavrum ya o koşturmaca hiç bitmiyor banyo olayı filan bizde de öyle hala kaç kişi bakmamamıza rağmen oğluşlar sünnet oldu ayrı huysuz 😅 henüz dönmedim 😑

Kizlar bebisleri nasıl uyutuyorsunuz biz halen standart bi moda geçemedik. Beşikte sallanarak uyusun ıstiyorum olmuyor,bazen ana kucaginda,bazen benim kucağımda bazen babasının omzunda uyumaya çalışıyor uykusu gelince acayip ağlama ve huzursuzluk hali geliyor. Var mi sakin sakin uyutan😊dönence alacağım beşiğe alışması için çare olur mu sizce?

Kizlar bebisleri nasıl uyutuyorsunuz biz halen standart bi moda geçemedik. Beşikte sallanarak uyusun ıstiyorum olmuyor,bazen ana kucaginda,bazen benim kucağımda bazen babasının omzunda uyumaya çalışıyor uykusu gelince acayip ağlama ve huzursuzluk hali geliyor. Var mi sakin sakin uyutan😊dönence alacağım beşiğe alışması için çare olur mu sizce?
Ben ince beşiği deniyorum olmadı ayağıma alıp sallıyorum dalınca besige koyup devam ediyorum sallamaya donencemiz var onu sadece oynama zamanı kullanıyor ona bakarak hicc uyumuyor daha çok uykusu açılıyor😀

Ben ince beşiği deniyorum olmadı ayağıma alıp sallıyorum dalınca besige koyup devam ediyorum sallamaya donencemiz var onu sadece oynama zamanı kullanıyor ona bakarak hicc uyumuyor daha çok uykusu açılıyor😀
Dönence işe yarar diye düşünmüştüm 😂ayağa bende alıyorum bazen bi takim insanlar eleştiri yağmuruna tuttu ayakta sallamakla ilgili 😊mecburen salliyorum bazen yetişkin degil bebek sonuç da destege ihtiyaç duyuyor bende uyusun diye sallıyorum ne yapayım 😊

Dönence işe yarar diye düşünmüştüm 😂ayağa bende alıyorum bazen bi takim insanlar eleştiri yağmuruna tuttu ayakta sallamakla ilgili 😊mecburen salliyorum bazen yetişkin degil bebek sonuç da destege ihtiyaç duyuyor bende uyusun diye sallıyorum ne yapayım 😊
Ya herkes çok biliyor zaten ben illaki sallıyorum yoksa uyku mutlu yok asla saklarken hafif uyku modu olunca yatağa koyuyorum bebeğime de yazık sallamazsam uykuya geçmiyor cunkku

Ah yavrum bende dahi yok o düzen 😬🙂 aynen genelde sallayarak uyuyor ama

IMG_20220401_095301.jpg

Ben de hayırlısıyla başladım inşallah aksilik çıkmazsa Nisa’n ortası gibi transfer olur ilk denemem çok heyecanlıyım sürekli buralarda araştırıyorum deneyim yaşayan hemen hemen herkesin mesajını yorumlarını okudum nasıl bir süreç neler isteniyor kısaca anlatır mısnız Allah yar ve yardımcımız olsun.

Benim de doktorum Yücel hoca. Yeni mi başladınız buraya ilk denemeniz mi . Ben de yumurta toplama öncesi iğne aşamasındayım hayırlıs olsun inşallah 🙏

X