Aa bilmiyordum. Pahalı yaa hep damlaları mız ilaçlarımız özel pahalı. Biz de sab simpleks kullanıyoruz bitmeye yakındı biz de aldık dün eczaneden maması d vitamini gaz damlası Bi ton para bayılıp geldik. Dün Bi hastaneye gitmemiz 1500 şaka gibi valla herşeyBendeki biogaia 2-8 derece de kalmaliymis hel buzdolabinda bizimki o yüzden ama duns abah verince unutmusum kalmis öylece ilaca da %36 zam gelmis 20 gun once 90 lira mi neydi 130 a almis esim valla insanin hayattan gönlünü geciriyorlar ya
Ben hayat boyu uyumuş bir insanımBak hamileyken bana söylenen çok irrite olduğum lafı söyleyim
Uyu bol bol bunlar iyi günlerin
Çok şükür geçti inşallahh şu ülkeden de geçse gitse valla yete r
Valla şaka gibi ya bizimde ayin 7 sinde kontrol kalca usg felan var kaca cıkarız bilmiyorm süt varken iyidi valla sirf mamaya kalinca bizim ortalama sirf mama 1300 liraya geliyor ne yalan söyleyim oyuncaklarini felan da iyisini almak isitiyorum agzina vuracak edecek diye kiyafetlerde kucuk geliyor bakalim bi disari cikicam bugün kacla dönerim bilmiyorunAa bilmiyordum. Pahalı yaa hep damlaları mız ilaçlarımız özel pahalı. Biz de sab simpleks kullanıyoruz bitmeye yakındı biz de aldık dün eczaneden maması d vitamini gaz damlası Bi ton para bayılıp geldik. Dün Bi hastaneye gitmemiz 1500 şaka gibi valla herşey
Hadi gözünüz aydin taze annemiz Allah analı babalı büyütsün insallahKizlarrr ciktim su an kucagimda bu mucize gibi bir seyyyyhersey yolundaaa cook opuyorum hepinizi
Valla 220 mi neydi Kalça usgbizim. Tek bebekValla şaka gibi ya bizimde ayin 7 sinde kontrol kalca usg felan var kaca cıkarız bilmiyorm süt varken iyidi valla sirf mamaya kalinca bizim ortalama sirf mama 1300 liraya geliyor ne yalan söyleyim oyuncaklarini felan da iyisini almak isitiyorum agzina vuracak edecek diye kiyafetlerde kucuk geliyor bakalim bi disari cikicam bugün kacla dönerim bilmiyorun
Ay nasıl tüylerim diken oldu. Eminim herkes kendi anını hatırladıKizlarrr ciktim su an kucagimda bu mucize gibi bir seyyyyhersey yolundaaa cook opuyorum hepinizi
Bimden al bimdenKızlarrr oyun halisi alanlar ne aldiniz o konu öylece kaldı ben piyanolu istiyordum ama hazel kus kafami karistirdi boyasi cikiyor diye sonrada dogurmaya gitti
Bimden al bimden
Bizim paklar vallaValla 220 mi neydi Kalça usgbizim. Tek bebekbizim mamamız da aptamil 900 grlık heryer de 200 bizim eczacımızda 155 heryer de böyle sizde niyr böyle diyip de uyandırıyoruz biz de
Oyuncakların da kuzum çok pahalısına gidemem maalesef orta yollu bişeyler okur işte. Bak dün ebebeğinkine baktım 124 falan o da en ucuzu. almadım az Bi ataştırim dedim yakın zamanda Bime geldiğini de hatrlıyorum baktım ocak broşüründe var. eşim Bi arkadaşına sordurdu deposunda olan varmı diye bulduk 60 lira 2 tane almak zorundayım tek fiyata 2 alcam biraz mecburi benimki
Kıyafeti de töbe daha küçük alırsam. 1 ayda 1 kilo almış benimkiler ben de diyorum kıyafetler niye birden olmamaya başladıdün e bebeğe girdim 3 tane alt aldım 6 ay napim parsel parsel topluya bırakma sen de bence parça oarça al
Ahhhh cnm benim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahımKizlarrr ciktim su an kucagimda bu mucize gibi bir seyyyyhersey yolundaaa cook opuyorum hepinizi
Benim arkadaş hediye etti, yuvarlak olanlardan. Ben aynalı falan isterdim ama bu çok sığ kalıyorKızlarrr oyun halisi alanlar ne aldiniz o konu öylece kaldı ben piyanolu istiyordum ama hazel kus kafami karistirdi boyasi cikiyor diye sonrada dogurmaya gitti
Yaa iste oyle olsunda istemiyorum azcik oyalansin icinde bari olmuskenBenim arkadaş hediye etti, yuvarlak olanlardan. Ben aynalı falan isterdim ama bu çok sığ kalıyorşimdi 10 dk falan ancak duruyor sonra da ilgisini çekmeyecek az oyuncak çok içime sinmedi açıkçası
2 tane ödüyoruz evetBizim paklar vallaya bugun bende bi normal magazalra bakiyim dedim hepsi birden cok agir olacak dedigin gibi parca parca almam lazim iki bebyle daha zir valla cok haklisin ben hep seyi merak ediyordum siz muayene ucretinide 2 kez mi ödüyorsunuz paketin brosurunu atmisim ben sanki dogum oaketinde kalca usg dahil yaziyordu ya yoksa acibadem kitler bize valla muayene ucreti 400 tl cildiricam ams burdaki doktorlar cok kötü mecbur kaliyorum tee oraya gitmeye mamada aptamil uygunmus ya valla bizimki 350 gr 112 tl ye dustu yeni iste oda 4.gun bitiyor babasi he kizim tohumunu acibademde attirirsak sende pahali mamayi seversin diyor bana ucretsiz hayall oldu sen ayrilacak misin
Yaşasınnn şükürler olsunn kavuşturanaaaKizlarrr ciktim su an kucagimda bu mucize gibi bir seyyyyhersey yolundaaa cook opuyorum hepinizi
Kız siz takın ekstra bişeyler anaaBenim arkadaş hediye etti, yuvarlak olanlardan. Ben aynalı falan isterdim ama bu çok sığ kalıyorşimdi 10 dk falan ancak duruyor sonra da ilgisini çekmeyecek az oyuncak çok içime sinmedi açıkçası