- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
Fena değilim canım lekelenmelerim var 5. Günden beri yatıyorum sürekli sen nasılsın canimBrccck kuşum nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fena değilim canım lekelenmelerim var 5. Günden beri yatıyorum sürekli sen nasılsın canimBrccck kuşum nasılsın?
Benmki de emiyor sonra emerken meme yumuşuyor ve o yumusamadan dolayı veya biberon gibi şakır şakır akmadgından dolayı memeye sinirleniyo kafa atıyoHayırlı sabahlar kızlar benim kızda meme reddi başladı, memeyi emiyo bi 5 dk sonra kafasını geriye itip bağırıyor
Ne yapmak lazım, bi fikri olan var mı ?![]()
Cook tesekkur ederm canim bnm aminZEYNEPP5555 canım benim sana yazdım mi bilmiyorum ama yazdım sanırım yine yazıyım gözümden kactiysa
tebrik ediyorum Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah Saglikla sihatle
![]()
İnşallah kuşumCook tesekkur ederm canim bnm amininsallah seninde guzel haberlrrini bekliyoruz heyecanla
![]()
Benim de hastaneden gelince olmuştu biliyosun mastite dönmesin diye uğraştKizlarrr4 kizlar biliyosunz bnm bebe emmiyor sagiyorum 3 saate bir.elimden geldikce ama sol meme de fena agri hassasiyet sislik olustu mastit mi oldum bn napicamm![]()
Aaa benim Aren buBenmki de emiyor sonra emerken meme yumuşuyor ve o yumusamadan dolayı veya biberon gibi şakır şakır akmadgından dolayı memeye sinirleniyo kafa atıyoöyle yaptıgında biraz omzumda pışpışlıyorum öbür memeye alıyorum. Çok itmeye başlayınca da mama yapıyorum. Aslnda yapmamam lazm cnku süt yeterli. Sırf çekmek için uğraşıyor diye istemiyor
Mesajım yarıda kalmış. Raatın dediği gibi buz akülerü koymuştum havluya sarıp. Ve o ara Bayaa baya bi sağım yapmıştım kuzum sonra çok şükür geçtiKizlarrr4 kizlar biliyosunz bnm bebe emmiyor sagiyorum 3 saate bir.elimden geldikce ama sol meme de fena agri hassasiyet sislik olustu mastit mi oldum bn napicamm![]()
Çok şükür kuzum acil şifalar çok sevindimKızlar çok şükür kızım çıktı ameliyattan. Oranın soğuğu çocuğu fena usutmus bir geldi mosmor sıcak su torbalariyla hemen ısıtmaya çalıştık emmeye de başladı dünya benim oldu çok teşekkür ederiz dualarinjz için![]()
Canım sütünü azar azar sağ, bir anda hepsini bitirecek kadar sağma. Sonra buz uygulaması yap üstüne. Hemen farkını göreceksin. Bana sütümün yoğun gelmeye başladığı ilk gün olmuştu aynısı (doğumdan 3 gün sonra), bunları yaptım geçti. Şimdi de sütüm bol geliyor ama sonrasında hiç olmadı aynısı.Kizlarrr4 kizlar biliyosunz bnm bebe emmiyor sagiyorum 3 saate bir.elimden geldikce ama sol meme de fena agri hassasiyet sislik olustu mastit mi oldum bn napicamm![]()
Rabbimize şükürler olsun annesi geçmiş olsun sizeKızlar çok şükür kızım çıktı ameliyattan. Oranın soğuğu çocuğu fena usutmus bir geldi mosmor sıcak su torbalariyla hemen ısıtmaya çalıştık emmeye de başladı dünya benim oldu çok teşekkür ederiz dualarinjz için![]()
Bin şükürRabbimize şükürler olsun annesi geçmiş olsun size![]()
Ya doktora gittm soguk uygulama yapma dedi mastit olmussun sicak havlu koy sonra da sag dddi gervekten moralmen cöktüm sirtimin tutulmasi mastit olmam bebek emmiyor surekli sagmak gece gunduz ve uyandiramiyorm pek tuke dim annem gidince esim ise baslayinca napicam bilmiyormMesajım yarıda kalmış. Raatın dediği gibi buz akülerü koymuştum havluya sarıp. Ve o ara Bayaa baya bi sağım yapmıştım kuzum sonra çok şükür geçti
Ozelikle soguk uygulama yapma dedi canim mastit olmussun süt toplanmis buraya dddi sol memenin sag tarafi bol sicak uygulama ve sonrasi sagma bebek emse hersey bitecek ama emmiyor sag sag nereye kadar bilmiyormCanım sütünü azar azar sağ, bir anda hepsini bitirecek kadar sağma. Sonra buz uygulaması yap üstüne. Hemen farkını göreceksin. Bana sütümün yoğun gelmeye başladığı ilk gün olmuştu aynısı (doğumdan 3 gün sonra), bunları yaptım geçti. Şimdi de sütüm bol geliyor ama sonrasında hiç olmadı aynısı.
Ohh çok şükür cnm gözünüz aydınKızlar çok şükür kızım çıktı ameliyattan. Oranın soğuğu çocuğu fena usutmus bir geldi mosmor sıcak su torbalariyla hemen ısıtmaya çalıştık emmeye de başladı dünya benim oldu çok teşekkür ederiz dualarinjz için![]()
ohh anne karnında nasıl olsa rahatım diye çıkmıyorKızlar nst den çıktım hala tık yok ayy ben doğuramıcam galibaSalı görüşürüz dedi dr.
![]()
Ahh cnm ya inşallah kısa sürede geçer..Ya doktora gittm soguk uygulama yapma dedi mastit olmussun sicak havlu koy sonra da sag dddi gervekten moralmen cöktüm sirtimin tutulmasi mastit olmam bebek emmiyor surekli sagmak gece gunduz ve uyandiramiyorm pek tuke dim annem gidince esim ise baslayinca napicam bilmiyorm
Ozelikle soguk uygulama yapma dedi canim mastit olmussun süt toplanmis buraya dddi sol memenin sag tarafi bol sicak uygulama ve sonrasi sagma bebek emse hersey bitecek ama emmiyor sag sag nereye kadar bilmiyorm
Icmesı gerekıyrosa evet ama doydugunu biliyorsan dondurucıya koyPeki sence orda sagdigim sutu vermeli miyim
Hic kendi haline birakmadm hep elimle tutuyorum oyle sagiyorm