- 3 Ocak 2020
- 853
- 756
- 33
- 38
Teşekkür ederim canım bizim bu gece hafiften yükseklikle geçecek sanırımDr yapmaz dedı yapmadı kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım bizim bu gece hafiften yükseklikle geçecek sanırımDr yapmaz dedı yapmadı kuzum
Kimyon demliyor musun kendineKızlar ne gazmis bu öyle![]()
Acı badem pandemi konusunda kuralcı biraz akşam saat 6 ve 7 arasi ziyaretçi kabulu oluyor onun dışında doğuma girerken sadece eşim vardi annemler aşağıda bekledi yani girerken ve çıkarken beni görmedilerAyy inşallah
Oda süslemesi ,ziyaretçi yasakmış. Sadece kapı süsü getirebilirsiniz dedi kurdelesiz ve tüysüz olacakmış. Foto çekimini sordum en ucuz 1.400 tl dediler dışarıda daha uygun bulurum ama o da pandemi nedeni ile yasakmış.
Dünya para ver hiç bir şey yapılmasın doğum paketi var ama bazı şeyler yok saydığım gibi.
Demliyirum hatta kızıma da veriyorum bir çay kaşığı ayrıca dikkat ediyorum gaz yapanlari yememeye ama oluyor genedeKimyon demliyor musun kendine
Allah korusun benim kızda iki gündür aynı şeyi yaşadı aşırı panik oldum Allah esirgesin hepimizin evlatlarınıAyyy süt cocugun genzıne gıttı burnundan geldı buan nefessiz kaldı ters cevirip sırtına vurdum
Allahım korusun yaaazaten uykusuzum bunuda yasayınca hepten halsiz kaldım
aman dikkat edin kızlar
![]()
Yoo yani aralarında fark daha fazlaydı ilk doğduğunda şimdi azaldı hemen hemen eşit orandapekı kılo alma seklı kızınkınden fsrklı mi
Aynen canım vallahi bebislerimize birsey olmasın. Allahim korusunKıyamam yavrummm yaa cok gecmiş olsunn kuzumm. Bebişler hep iyi olsunn hep yüzleri gülsün![]()
Evet kuzum Bursa. Hastaneye giren çıkan belli değil ki zaten hes kodu soruyorlar nereye gidiyorsun diye sormuyorlarSenin bursamıydı baby ?? Off Çok saçma kurallarİnsanlar istediği gibi gelip ziyaret edio ayrıyetten kimse bişey demio gözümle gördüm, ayrıyetten eşim de gitti arkadaşımızı ziyarete
dediğin gibi paket için de yok kuaför yok çıkış yaparken anne babaya yemek , bebek bakım seti falan veriolar gereksiz
Kız sen konuşms ücretsiz doğurcan ben üzüleyim
ablamda ücretsiz doğum yaptı süit oda tuttu bi ona para vermişti ekstra ballı lar sizii
![]()
Maalesef annem babam gelse yeter diğerleri problem değil. Dün söyledim annemlere boşuna gelip de perişan olmayın kapılarda bu soğuktaAcı badem pandemi konusunda kuralcı biraz akşam saat 6 ve 7 arasi ziyaretçi kabulu oluyor onun dışında doğuma girerken sadece eşim vardi annemler aşağıda bekledi yani girerken ve çıkarken beni görmediler
Kuzum lobi de cafe de falan beklerler yaa deme öyle napsın insancıklarMaalesef annem babam gelse yeter diğerleri problem değil. Dün söyledim annemlere boşuna gelip de perişan olmayın kapılarda bu soğukta
Kuzu kendinde bursalımısın ?? Bizim memleket orası çok severimEvet kuzum Bursa. Hastaneye giren çıkan belli değil ki zaten hes kodu soruyorlar nereye gidiyorsun diye sormuyorlarakşam belki dikkat çeker de gündüz hastane baya kalabalık. Evet dediklerinin hepsi var kuzum pakette. Valla hep bir yerlerden bir şey çıkarırlar gibi geliyor bana
suit oda farkı bile 3.500 yazmışlar. Eksik kalsın odası
![]()
Ertesi gün çookk huysuzlandı ateş 37.3 flandı acılı acılı ağladı böyle kıyamam calpol verdim 3 kez şimdi daha iyi şükürKizlar hepatit aşısı 2.doz oldu bugün bebeklerim biri huysuzlandi diğeri halsiz uyuyo ateşler 37 civarı çaldılar verdim hepatit aşısı size ateş yaptı mı yada herhangi bir etkisini gördünüz mu
Benm de ara sıra oluyor herşeyi aynı yapmama rağmen. Mama da yapabilir gibi geliyor bana. Bşr de her pırtında kaka çıkıyo minikte olsa o öyle durunca da yapıyordur. Altını değiştrmeye gidiyorm 4-5 bez çöpe gidiyor sürekli her pırt kaka ya sizin de öyle miBi sonraki seçeneğim o zaten kuzum. İsilik de aynı şekilde 2 gündür oğlanda var yüzünde
Benımde aynı her gazda kaka kus boku kadar da olsa bneı rahatsız ediyor hatta bı kac kere artık e bebekten aldıgım temızleme bakım pamugu koydum hıc ıslaklık olmadan pıt pıt attıgı an poposun agzından bı lokma bısey cıkıyorErtesi gün çookk huysuzlandı ateş 37.3 flandı acılı acılı ağladı böyle kıyamam calpol verdim 3 kez şimdi daha iyi şükür
Benm de ara sıra oluyor herşeyi aynı yapmama rağmen. Mama da yapabilir gibi geliyor bana. Bşr de her pırtında kaka çıkıyo minikte olsa o öyle durunca da yapıyordur. Altını değiştrmeye gidiyorm 4-5 bez çöpe gidiyor sürekli her pırt kaka ya sizin de öyle mi
Ben de öyle yapıyorum valla ya aaa dedim artık yanii bu nedr arkadas bir bez değişiminde 4 bez çöpBenımde aynı her gazda kaka kus boku kadar da olsa bneı rahatsız ediyor hatta bı kac kere artık e bebekten aldıgım temızleme bakım pamugu koydum hıc ıslaklık olmadan pıt pıt attıgı an poposun agzından bı lokma bısey cıkıyor
He rpırt olmasa da ben de bi değişmeye 3 kez değiştiğimi bilirim artık sinirden gülmeye verdim eşimle. O değilde Bunaldım ben iyice yaaErtesi gün çookk huysuzlandı ateş 37.3 flandı acılı acılı ağladı böyle kıyamam calpol verdim 3 kez şimdi daha iyi şükür
Benm de ara sıra oluyor herşeyi aynı yapmama rağmen. Mama da yapabilir gibi geliyor bana. Bşr de her pırtında kaka çıkıyo minikte olsa o öyle durunca da yapıyordur. Altını değiştrmeye gidiyorm 4-5 bez çöpe gidiyor sürekli her pırt kaka ya sizin de öyle mi