• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Bugun ayrintili ultrasinum vardi kizlar.uzun suruyor diye okumustum burda ama benimki normal ultrason gibiydi uzun surmedi.sonra cikti verdiler doktora gorundum.bi aciklama yapmadi tamam dedi. Cinsiyeti ögrendik şukur 21.haftada.OĞLUM olcak insallah💙
Gözünüz aydın olsun oğlunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🥰

Kızlar herkese güzel hamilelikler dilerim, soracağım şey tabii kişiden kişiye değişiyor lakin yine de merak edip buraya yazıp birbirimizden fikir alıyoruz iyi oluyor. Vücudunuz şu an nasıl? Yani şişmeye başladı mı mesela parmaklarınız, ayaklarınız ? Ödeminiz var mı?
Ben kilo aldım şişkinliğimde yavaştan başlıyor gibi egzersiz yürüyüş ve bol su ile geciktirmeye ve azaltmaya çalışıyorum bakalım

Ben kilo aldım şişkinliğimde yavaştan başlıyor gibi egzersiz yürüyüş ve bol su ile geciktirmeye ve azaltmaya çalışıyorum bakalım
Ya yürüyüş ve su iyi geliyor değil mi doğru, maalesef mide bulantısından çok su içemiyorum, bir de o kadar çok tuzlu yiyecekler tüketiyordum ki anlatamam özellikle turşuların içine giriyordum ve evin etrafı güvenli olmadığı için, yürüyüş imkanım pek yok site küçük yürüyüş alanı yok ama içinde spor salonumuz var koşu bandı var, onda yürümek güvenli olur mu onu da düşünmüyor değilim. Pek bir sakarım da. En azından eşimle beraber yürüyüşe çıkarsam benim için daha güvenli olur. Peki egzersiz olarak neler yapıyorsun? YouTube’daki pilates dersleri mi?

Back