2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Bugun ayrintili ultrasinum vardi kizlar.uzun suruyor diye okumustum burda ama benimki normal ultrason gibiydi uzun surmedi.sonra cikti verdiler doktora gorundum.bi aciklama yapmadi tamam dedi. Cinsiyeti ögrendik şukur 21.haftada.OĞLUM olcak insallah💙
Gözünüz aydın olsun oğlunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🥰

Kızlar herkese güzel hamilelikler dilerim, soracağım şey tabii kişiden kişiye değişiyor lakin yine de merak edip buraya yazıp birbirimizden fikir alıyoruz iyi oluyor. Vücudunuz şu an nasıl? Yani şişmeye başladı mı mesela parmaklarınız, ayaklarınız ? Ödeminiz var mı?
Ben kilo aldım şişkinliğimde yavaştan başlıyor gibi egzersiz yürüyüş ve bol su ile geciktirmeye ve azaltmaya çalışıyorum bakalım

Ben kilo aldım şişkinliğimde yavaştan başlıyor gibi egzersiz yürüyüş ve bol su ile geciktirmeye ve azaltmaya çalışıyorum bakalım
Ya yürüyüş ve su iyi geliyor değil mi doğru, maalesef mide bulantısından çok su içemiyorum, bir de o kadar çok tuzlu yiyecekler tüketiyordum ki anlatamam özellikle turşuların içine giriyordum ve evin etrafı güvenli olmadığı için, yürüyüş imkanım pek yok site küçük yürüyüş alanı yok ama içinde spor salonumuz var koşu bandı var, onda yürümek güvenli olur mu onu da düşünmüyor değilim. Pek bir sakarım da. En azından eşimle beraber yürüyüşe çıkarsam benim için daha güvenli olur. Peki egzersiz olarak neler yapıyorsun? YouTube’daki pilates dersleri mi?

Kızlar herkese güzel hamilelikler dilerim, soracağım şey tabii kişiden kişiye değişiyor lakin yine de merak edip buraya yazıp birbirimizden fikir alıyoruz iyi oluyor. Vücudunuz şu an nasıl? Yani şişmeye başladı mı mesela parmaklarınız, ayaklarınız ? Ödeminiz var mı?
Benim var eller ayaklar biraz siş

Ay maşallah subhanallah diyelim nazar değmesin canım çok sevindim kilo almamana, ben maalesef kilo aldım ama çok değil🤭ellerime takılarım olmuyor, ayakkabılarım bir botum hariç hiçbiri olmuyor yani aslında oluyor ama o kadar sıkıyor ki rahat edemiyorum, giyemiyorum, dolma parmak geziyorum, suratım bir şişti ki şaka gibi😅halen kendime baktıkça şaşırıyorum. Annem böyle olmuş bir hamileliğinde yani yaşandığını biliyordum ama hiç böyle tahmin etmemiştim zormuş 🥹 Bu arada aldıklarını güle güle kullan canım, ben de 2-3 tane tulum, mendil, puset örtüsü aldım. Güle güle, keyifle, afiyetle kullanalım 🥰
Amin canım amin güzel güzel kullanmayı rabbim nasip etsin🤲 şişmişsen aman tansiyonuna dikkat et..her ne kadar 14 ü geçmezse sorun yok deseler de normalde olan tansiyonunu geçince etkiliyor insanı..doğumdan sonra uykusuz gecelerde veriliyor kilo merak etme🤭

Ya yürüyüş ve su iyi geliyor değil mi doğru, maalesef mide bulantısından çok su içemiyorum, bir de o kadar çok tuzlu yiyecekler tüketiyordum ki anlatamam özellikle turşuların içine giriyordum ve evin etrafı güvenli olmadığı için, yürüyüş imkanım pek yok site küçük yürüyüş alanı yok ama içinde spor salonumuz var koşu bandı var, onda yürümek güvenli olur mu onu da düşünmüyor değilim. Pek bir sakarım da. En azından eşimle beraber yürüyüşe çıkarsam benim için daha güvenli olur. Peki egzersiz olarak neler yapıyorsun? YouTube’daki pilates dersleri mi?
Canım halâ devam ediyor mu bulantın yaa..o yüzden tuzlu çekiyor canın ve tuz da ödem yapıyor şişkinlik ondandır..koşu bandından düşmezsen yürüyebilirsin ama benim başımı döndürüyor koşu bandı..en iyisi eşinle yürü sen..yorulunca koluna da girersin çekiştirir seni🤭 ben öyle yapıyorum😅

Amin canım amin güzel güzel kullanmayı rabbim nasip etsin🤲 şişmişsen aman tansiyonuna dikkat et..her ne kadar 14 ü geçmezse sorun yok deseler de normalde olan tansiyonunu geçince etkiliyor insanı..doğumdan sonra uykusuz gecelerde veriliyor kilo merak etme🤭
Açıkçası normalde tansiyonum kaç bilmiyorum çünkü ölçtürmezdim, normaldi yani hiç öyle sıkıntım olmadı😅kürtaj önceleri tansiyonuma bakmışlardı normal demişlerdi. İnşallah Rabbimin izniyle bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda bu gayretlerimizden sonra kilo vermek bizim için daha kolay 💪🏻🤭

Canım halâ devam ediyor mu bulantın yaa..o yüzden tuzlu çekiyor canın ve tuz da ödem yapıyor şişkinlik ondandır..koşu bandından düşmezsen yürüyebilirsin ama benim başımı döndürüyor koşu bandı..en iyisi eşinle yürü sen..yorulunca koluna da girersin çekiştirir seni🤭 ben öyle yapıyorum😅
Mide bulantılarım azaldı ama geçmedi canım maalesef ve evet tuzda iyi geliyor lakin başıma böyle iş açacağını düşünmemiştim 😅 Koşu bandı benim de başımı yürüyüş bittikten sonra döndürüyor çok mantıklı en iyisi eşle yürümek 🤭

Günaydın kızlar. Ben yürüyüş egzersiz vs yapamıyorum. Öğretmenim sürekli ayaktayım ondan eve gel yemek temizlik vs yap çabuk yoruluyorum bide meslekten ötürü çok konuşuyorum diye bol bol su tüketiyorum belirgin bir ödem yok ama 11 kilocuk aldım şimdiden 🥹

Günaydın kızlar. Ben yürüyüş egzersiz vs yapamıyorum. Öğretmenim sürekli ayaktayım ondan eve gel yemek temizlik vs yap çabuk yoruluyorum bide meslekten ötürü çok konuşuyorum diye bol bol su tüketiyorum belirgin bir ödem yok ama 11 kilocuk aldım şimdiden 🥹
Günaydın maşallah subhanallah ödeminiz olmamasına çok sevindim. 11 kilo aslında normal yani bence🤭Hatta bir yakınım 32 veya 35 kilo almıştı inanın, bence iyiyiz çok şükür her halimize🥰

Aynısını yaşıyorum ya okulda matarayla giriyorum derslere sürekli içiyorum eve gel yemek falan artık yormaya başladı senin ne kadar kaldı izne çıkmana

Günaydın maşallah subhanallah ödeminiz olmamasına çok sevindim. 11 kilo aslında normal yani bence🤭Hatta bir yakınım 32 veya 35 kilo almıştı inanın, bence iyiyiz çok şükür her halimize🥰
Aslında kilo alışım normal değil bence sürekli doktorum ayda bi kilo tek alacaksın diye uyarıyor aslında çokta iştahlı değilim ama normalde de çabuk kilo alan biriydim ondan heralde. İnşallah ben o kadar almam ama gidişat pek iyi görünmüyor canım. Daha 24. Haftamdaym çünkü 😅neyse sağlıklı sıhhatli süreci tamamlayıp minnoşlarımıza kavuşalım da sağlıkla sayı önemli değil ☺️

Kızlar izne ayrılma durumu beklenen doğum tarihine göre mi yoksa bulunduğumuz tarihe göre mi oluyor. Benim sezeryan olacağı için 2 hafta erken olacak

Kızlar merhaba 25. Haftadayız devlette idrar testimde lökosit 104 çıktı ve doktor ilaca başlayalım enfeksiyon var dedi . Tahlilleri alıp özeldeki doktoruma gösterdim o da lökosit o bir şey olmaz ilaca gerek yok dedi . Kafam çok karıştı böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Ne yapılan bilemedim 🤷‍♀️

Back