Hosgeldiniz fistigimmmYavrucumm evet evdeyiz geldik 11de çok şükürrrallahım hepinize nasip etsinn inşallahhh bu duyguyuuuuuuu yarın sabah tekrar hastaneye gidicez bebişin sarılıgına bakılacak insallah iyi olur. Şuan anne sütü ve mama olarak ilerliyoruz bakalım.
Az once sudan boğuldum dikişlerimmm patlamış olabilirçok zor bir andı
Sadece buyuk wc kaldı o da korkudan gelmiyor snırm bi onu düşünüyorum nasıl olcak diye
Birazdan da duşa gireceğim inşallah yavas yavas geçiyor ağrılar ama yürüme kısmı hala zor
Senin gibiii dedektiff aaaa hic olmadi
Maşallah canım maşallah haberlerini bekliyoruz bizi unutma haaa37yarın gelicekler inşallahh
Sağol kuzmm inşallahhHosgeldiniz fistigimmminsallah dusmustur korkma cogu bebekte oluyo sarilik biliosun yavas yavas duzelceksin insallah kuzucum gecicek hersey rayina oturcak
İnşallah cnmHadi bakalim netlesir cinsiyette belki hayirlisiyla
Sağolasın yavrum. Doktor eşimi kabul etmeyince ben sana fotoğraf da çektiririm dedi ama karambole gelmez ise ben unutur diyemem sankinurselek aşkummmm sana hayırlı doğumlar diliyorum inşallah çok güzel geçer ve gerçekten o kadar güzel geçiyorki çıkınca ohh harikaymış diyeceksin. Bebeklerinle ilk karşılaşma anını mutlaka fotograf çektir ben bebek çıktığı gibi fotograf cekin lütfenn diye bağğırdm dr un telfnu ile çektiler inşallah yavrularına sağlıkla kavuşursun kuzum benimmmm
İnşallah kuzum. Aşırı hareketler yapmazsam iyiyim şükür kuzum. Karnımda azıcık düzelse daha da iyi hissedeceğimAy yavrum yaa sen bi tam anlamıyla ohh diceksin inşallah. Dikiş yerlerin acıyor mu peki hâlâ
Hala pozitifim kuzumCnm çıktı mı sonuç.nişan gelmiş ama dayanır senin kuzu inanıyorum
Öyle yaValla oyle ama biliyo musun kendileri dogum yapacak gibi konusuyorlar ne deyim Allah tan hayirlsii imsallah bende insallah 3.gün cıkmıs oluczm bizimki 2 gece yatiriyor 3.gün taburcu ediyor
Sağ ol kuzum amin inşallahCnm Allah kolaylık versin.inşallah kısa sürer
Aynen valla dün cıkmısken mutfak alisverisini yapalim dedim birdaha cıkamam 2.markette ben bittim eve götüe bwni dedimBen de öyleydim ya son 1 aydır aynen öyleyim. İhtiyaç varsa bahane ediyorum o da Bi yerimi tuta tuta geri dönüyodum
Olsun son geldi zaten ben de doktora senşn dediğini dedikçe tamam yürüme zaten artık erken doğumu tetiklemeyelim durduk yere demişti
Durumun nasıl peki yavrumHala pozitifim kuzum
Durumun nasıl peki yavrumHala pozitifim kuzum
O karın şişliğini gazı bolca yürüyerek atabilirsin ancak biliyosun dimiİnşallah kuzum. Aşırı hareketler yapmazsam iyiyim şükür kuzum. Karnımda azıcık düzelse daha da iyi hissedeceğim
Yok yok kuzu sen de dikkat et artıkAynen valla dün cıkmısken mutfak alisverisini yapalim dedim birdaha cıkamam 2.markette ben bittim eve götüe bwni dedim
He da yaaa.nasıl unuturumSenin gibiii dedektiff aaaa hic olmadi
Kaçıncı günün cnm.kaç gün kaldı karantina süresinin bitmesine..Hala pozitifim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?