• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

evet benim içinde önemli değil. sağlıklı olsun kız erkek farketmez. merakımın sebebi tamamen birşeyler almak istiyorum ama alamıyorum o yüzden. yine ufak tefek şeyler aldım duramadım
Valla canım benimkide sadece meraktan :)) yavrucakta utangaç napalm 6 sene bekledim onu cinsiyeti içinde beklerim ne olacak :))

aldınmı birşeyler
Yok canım valla cinsiyeti belli olsun alırım dedim ama bebeğim ilk hediyesini aldı bir arkadaşım unisex bir zıbın aldı bide iki tane minnacık çorap :)) ben o çorapları online ayakları yemesem iyi :D ha birde halam çok dua ederdi bir bebeğim olsun diye hamile olduğumu duyduğu gün bir yelek örmüş meleğime sağolsun şimdilik bunlar Rabbim giydirmeyi nasip etsin inşallah ama varya cinsiyeti bi belli olsun annesi neler alacak ona inşallah

Kız olabilir o zaman :) kız kendini geç gösterirmiş :) doktor bizim kızdanda pek emin değil gibi oldu sonra yok yok kız dedi :) ben hala güvenemiyom kıza:)))
Canım maşallah çok sevindim senin adına bizlere de dua edermisin benim de Mayıs'ın ilk günleri transfer olacak inşallah bu defa gelir miniğim

Yok canım valla cinsiyeti belli olsun alırım dedim ama bebeğim ilk hediyesini aldı bir arkadaşım unisex bir zıbın aldı bide iki tane minnacık çorap :)) ben o çorapları online ayakları yemesem iyi :KK70: ha birde halam çok dua ederdi bir bebeğim olsun diye hamile olduğumu duyduğu gün bir yelek örmüş meleğime sağolsun şimdilik bunlar Rabbim giydirmeyi nasip etsin inşallah ama varya cinsiyeti bi belli olsun annesi neler alacak ona inşallah
sağlıkla giyinsin canım. bende geçen a101 den banyo küvet takımını aldım bir iki tanede zıbın

Canım maşallah çok sevindim senin adına bizlere de dua edermisin benim de Mayıs'ın ilk günleri transfer olacak inşallah bu defa gelir miniğim
Saol canım Allah razı olsun, Rabbim inşAllah bu sefer nasip eder sizede. Mutlaka edeceğim dua. Sende güzel haberini yazmayı unutma sakın.

Arkadaşlar elinizde menapur kalırsa bilgim olsun ben 2. Denememi yapmaya hazırlanıyorum ilki çok yıprattı bizi hazırlık yapmaya çalışıyoruz...

Mrb canım evet oldu 2 mayıs da iki tane 5 gün embriyosu transfer i oldu gün sayıyorum inş olur canım ya dua edermisin bana da .sen nasılsın bebişler nasıl
Ayy çok sevindim canım ya, inşAllah sende aramızda olacaksın :))) Tabiki de ederim. Ne zaman test yapacaksın? Hiç yaptın mı? benim 7. günde silik belliydi ama ikizden olabilir :) Bizde çok şükür iyiz, büyüyorlar. Ayrıntılı ultrason geliyor. Test falan yaparsan mutlaka yaz canım

Ayy çok sevindim canım ya, inşAllah sende aramızda olacaksın :))) Tabiki de ederim. Ne zaman test yapacaksın? Hiç yaptın mı? benim 7. günde silik belliydi ama ikizden olabilir :) Bizde çok şükür iyiz, büyüyorlar. Ayrıntılı ultrason geliyor. Test falan yaparsan mutlaka yaz canım

Tamam canım inşallah olumlu olur bu defa yazarım canım valla test yapmaya koruyorum bugün 8 gün canım hafta sonu yapacaz testi idrar testi yapmam herhalde.senin bebişlerin cinsiyeti belli oldu mu

Tamam canım inşallah olumlu olur bu defa yazarım canım valla test yapmaya koruyorum bugün 8 gün canım hafta sonu yapacaz testi idrar testi yapmam herhalde.senin bebişlerin cinsiyeti belli oldu mu
Hadi hayırlısı bence olacak :) İlk içime düşen bu oldu, müjdemi isterim :)))) Benim 1 kız 1 erkek dediler ama kızı görmediği için söylüyor. o nedenle pek güvenmiyorum, ayrıntılı da tam belli olur haftaya

Hadi hayırlısı bence olacak :) İlk içime düşen bu oldu, müjdemi isterim :)))) Benim 1 kız 1 erkek dediler ama kızı görmediği için söylüyor. o nedenle pek güvenmiyorum, ayrıntılı da tam belli olur haftaya
Ay ağzından bal damlıyor canım :))inşşşş hayırlı haberleri verebilir senin afacanlar da büyüyor maşallah sağlıkla gelsin ikisi de inşallah cnm

arkadaşlar merhaba, Berat Kandilimiz hayırlara vesile olsun. Bu akşam iki rekat namaz kıldıktan sonra Ashab-ı Bedir i okuyup sonra da bu isimlerin hürmetine dileğimizin kabul edilmesi için dua edelim. Görümcem de çok geç evlendi, hatta hemen hamile kaldı, evlenmeden önceki Berat Kandilinde yapmış bunu. İnşallah herkesin duaları dilekleri kabul olur.

IMG-20170513-WA0001-1.jpg
kızlar meraba ben size bişey sorabilirmiyim bi arkadaşım tüp bebek tedavisi görüyordu dün transfer oldu ona böyle bir rapor vermişler ve kendiside bende hiç birşey anlamadık burdaki rakamlar terimler ne anlama geliyor biliyorsanız cevaplarsanız çok sevinirim

Kalbi durmuş mucizemin :KK43: çok zormuş 9 haftalikti gördüm doktor bi kafası bu ayağı bile demişti :KK43: benmde imtihanım buymuş sabretmek zorundayım :KK43:
Canım hakkınızda hayırlısı olsun :( Rabbim bekletmeden tekrar nasip etsin. Bizim şer gördüğümüz şey hayır olabilir unutma. Sabır ve dua ile bu süreci atlatman dileğimle :( çok çok üzüldüm canım

Back