Dr o şekilde önermiş canım hatta bayram öncesi transfer oldu bayramda döndüler memleketlerine o da hamile şu anDoğru diyorsun inşallah bende öyle düşünüyorum ama kimisinde hiç dinlenmedim diyor valla bazen kafamda karışıyor canim
Ben o tarafı kullanmamaya çalışıyorum ne kadar idare etse kâr bebek doğunca da koştur koştur gidemem zatenValla bebde gitmek istemiyorum zaten sevmem normalde deaynen olussa agri yapar sislik olur simdilik yok insallah olmazda kirildigi icin hafif bir hassasiyet var sadece insallah idare eder de bebisimle ugrasirim sadece
Cnm çıktı mı sonuç.nişan gelmiş ama dayanır senin kuzu inanıyorumYazdım canım pcr baktır dedi sonuç bekliyoruz
Geçmiş olsun cnm..Eyvahlar olsun kanal yapılı olan disimin bir tarafı kırıldı tamamen 28.haftaya kadar mudahale ediyormus napıcam ben simdiagri yok sadece huylaniyorum kirildigi icin hemen enf kapar mı ki bebege zararı olur mu off
Canim kaçıncı haftadasin?ayy yarın doğum mu var yani7 de hastanedeyiz kaçta alırlar bilmiyoruö ama kuzum. Offf evet yaaa
Bende oyle yapym ilk musaot oldugum anda da giderim insallahBen o tarafı kullanmamaya çalışıyorum ne kadar idare etse kâr bebek doğunca da koştur koştur gidemem zaten
Benim tahminim d eo yönde.Valla en iyisini yapmssn ohh kafanı dagıt insallah güzelce uykunda gelir misler gibi uyursun 9 gibi alirlar bence
Normal değilimEneeee seni deli kizzzziyi yapmissin dagit kafani
Ohh cok sevindim iyi olmanaBir kaç damla damlatacaksın..
iyiyim cnm bugün komşumdaydım uzun süre üstüne oturup sohbet etmek çok iyi geldi.. bakamadım sayfaya şimdi okuyorum ıhlamur eşliğinde
Ayy eşim ben uyurum valla diyo tek başıma da baykuş gibi duramam uyuyabilirim inşallahBu gece heyecandan uyumazsin bencecok guzel yaaaa
37Canim kaçıncı haftadasin?ayy yarın doğum mu var yani
Haftaya perşembe yada Cuma’ya gideceğim cnmOhh cok sevindim iyi olmanabi daha ne zaman kontrolun
Ayy sevindim uygunda bulmussun iyi olmus vallaBenim tahminim d eo yönde.
Yaa kızlar hep dedi ya yarım kol elbise gecelik giyiyliyo diye benim yoktu. Araba işi de bugün halloldu hadi dedim gidelim. Buldum lc den aldım 50 tl kız 2 tane aldım
Hadi bakalim netlesir cinsiyette belki hayirlisiylaHaftaya perşembe yada Cuma’ya gideceğim cnm
Yavrucumm evet evdeyiz geldik 11de çok şükürrrLabellaaa kuzum evinize ciktiniz miii ???
Ben de öyleydim ya son 1 aydır aynen öyleyim. İhtiyaç varsa bahane ediyorum o da Bi yerimi tuta tuta geri dönüyodumAyy sevindim uygunda bulmussun iyi olmus vallaoff ben resmen kontrolden kontrole cikiyorm evden iyice hantallastm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?