- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
Ay eslere gore ne var sanki, onlar hep oyleAyy eşim ben uyurum valla diyo tek başıma da baykuş gibi duramam uyuyabilirim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay eslere gore ne var sanki, onlar hep oyleAyy eşim ben uyurum valla diyo tek başıma da baykuş gibi duramam uyuyabilirim inşallah
Peki bu duruma Dr ne dedi nasıl olacakmisHala pozitifim kuzum
Kuzu pozıtıfken dogum yapanlar var korkma allahın ıznı ıle bıseyy olmadan ıkınızde kavusacaksınızHala pozitifim kuzum
Öküz herifler çok netAy eslere gore ne var sanki, onlar hep oyle
Benimki diyo ki sen gece nasil uyican emzirmekten firsat kalmaz uyumayadedim ben birini emzircem sen digerine mama vericen. Cevap =anan verir mamaÖküz herifler çok net
İnşallah güzel sonuçlanır herşey buradada güzel doğum haberler verin inşallah bana cevap verdiğiniz içinde çok teşekkür ederimAynen cok sükür darisi size insallahyattm ama cokta degil evde hafif dolandim yattm hep o sekilde gittim
Dinlenmek banada mantıklı geliyor abartmadan yürürsün yine ama maraton koşusuna gerek yok o süreçteDr o şekilde önermiş canım hatta bayram öncesi transfer oldu bayramda döndüler memleketlerine o da hamile şu an
Al işte. Biz de atıştık şimdi. Ne halden anlıyorlar ne başka bişey den sinir oluyorumBenimki diyo ki sen gece nasil uyican emzirmekten firsat kalmaz uyumayadedim ben birini emzircem sen digerine mama vericen. Cevap =anan verir mama
Kız dur sakin ol simdi ikinizde gerginsinizdir stres var heyecan var hepsi birarada sakin olun kuzuAl işte. Biz de atıştık şimdi. Ne halden anlıyorlar ne başka bişey den sinir oluyorum
Kuzum yarın güzel haberlerini bekliyoruz kendini toparlayınca haberdar etmeyi unutma bizleriAl işte. Biz de atıştık şimdi. Ne halden anlıyorlar ne başka bişey den sinir oluyorum
Dur kuzum sinirlenmee normal surecler bunlar o da dogurcak yarin lohusalik sendromuna gircek sonucta dokuz aydir hamile sikma caniniii hicbiseyeeeAl işte. Biz de atıştık şimdi. Ne halden anlıyorlar ne başka bişey den sinir oluyorum
heyecan korku hepsi bir arada
ayy hem de nasil valizi yerkestirdik iyice heyecan sardi
Kızzzz. Sen bana sor özelden bir daha etiket yaparken yine yanlış etiket pink21 bizim ki
Sen daha yarindan sonra gor bida dunyaya gelirsem baba olmak isterimAl işte. Biz de atıştık şimdi. Ne halden anlıyorlar ne başka bişey den sinir oluyorum