Rabbim sana da nasip etsin. Hayırlı sonuçlarını paylaşmakta nasip olur inşallahInsallah canim sagolasin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sana da nasip etsin. Hayırlı sonuçlarını paylaşmakta nasip olur inşallahInsallah canim sagolasin..
Amin canim insallah.bu sefer son olsun insallah.sizleerede rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhh..Rabbim sana da nasip etsin. Hayırlı sonuçlarını paylaşmakta nasip olur inşallah
Merhaba bebeğin hayırlı olsun.tedavini kolan hastanesinde yaptırmışsın sanırım.benim doktorumda orayla anlaşmış ve hastane hakkında hiç bilgim yık,bilgi verebilir misin,labaratuvarı iyi miCanim bizi sisli kolan hastanesi yonlendirdiler daha dogrusu aret beyinde orda tedavilere devam edecegi soylendi fakat gittigimizde muayenelerinede izin verilmiyordu artik.mecburen ordaki doktorlar ilgilendi bizimle ben artik orda devam ediyorum sen buldunmu yeni bi yer heralde senin transfer yapilmisti hayirli olsun gebeligin darisi basimiza insallah
Canim hayirli olsun tedavin insallah guzel sonuclar alirsin.aslina bakarsan ben tedavimi ist tub bebekte oluyordum fakat orasi kapaninca bizi oraya yonlendirdiler ve opu ve sonrasi orda oldu.doktorlarindan acikcasi pek memnun kalmadim ama embriyolog zafer bey var cok ilgili birisi.zaten seni ilgilendirende orda o olacak. Laboratuvari hakkinda pek bilgim yok ama yeni kurulmus heralde donanimlati iyidir.doktorun emre beymi yoksa seninMerhaba bebeğin hayırlı olsun.tedavini kolan hastanesinde yaptırmışsın sanırım.benim doktorumda orayla anlaşmış ve hastane hakkında hiç bilgim yık,bilgi verebilir misin,labaratuvarı iyi mi
Hayirli olsun canim insallah guzel sonuclar alip bebisine kavusursun...Selam kızlar. Eskilerden kim vaaarr?? Ben yeni umutla döndüm aranıza. 2. Tedavime başlıyorum başka bi doktorla. Uzun protokol uygulicaz dedi. Var mıdır deneyen acaba??
Teşekkür ederim canım. Sen hamiştin dmi yanlış hatırlamıyorumHayirli olsun canim insallah guzel sonuclar alip bebisine kavusursun...
Cok sukur canim yaa ilk tedavim kimyasalla sonuclanip bi sonraki ay kendiliginden oldu Rabbimin mucizesi.insallah darisi basiniza her zaman dualarimdasiniz..Teşekkür ederim canım. Sen hamiştin dmi yanlış hatırlamıyorum
Cevabın için teşekkürler cnm. Benm dr Mustafa acet.kliniğini bu ay açtı ve kolan La anlaşmış. İlk defa duyduğum bir hastane çok tereddütlerim var açıkcası. Mustafa bey hastaneyle işim Yok benim işim Zafer le diyor.ama bende amh düşük eşimin de morfoloji 2 olunca ister istemez tereddüt ettim.sizdeki sıkıntı neydi cnm özel olmassaCanim hayirli olsun tedavin insallah guzel sonuclar alirsin.aslina bakarsan ben tedavimi ist tub bebekte oluyordum fakat orasi kapaninca bizi oraya yonlendirdiler ve opu ve sonrasi orda oldu.doktorlarindan acikcasi pek memnun kalmadim ama embriyolog zafer bey var cok ilgili birisi.zaten seni ilgilendirende orda o olacak. Laboratuvari hakkinda pek bilgim yok ama yeni kurulmus heralde donanimlati iyidir.doktorun emre beymi yoksa senin
Ben o hastanede bir tek zafer beyden memnun kaldim seninde doktorla isin olmadigi icin icini rahat tut.hatta o hastanede 2 tane daha dondurulmus embriyom duruyo.bizdede morfoloji sorunu ve kist vardi bende.rabbim yolunu acik etsin insallah hayirli sonuclar alirsin..Cevabın için teşekkürler cnm. Benm dr Mustafa acet.kliniğini bu ay açtı ve kolan La anlaşmış. İlk defa duyduğum bir hastane çok tereddütlerim var açıkcası. Mustafa bey hastaneyle işim Yok benim işim Zafer le diyor.ama bende amh düşük eşimin de morfoloji 2 olunca ister istemez tereddüt ettim.sizdeki sıkıntı neydi cnm özel olmassa
Allah razı olsun canım. Insallah.Cok sukur canim yaa ilk tedavim kimyasalla sonuclanip bi sonraki ay kendiliginden oldu Rabbimin mucizesi.insallah darisi basiniza her zaman dualarimdasiniz..
Evet, 2. veya 3. gün başlanıyor zaten.kızlar tup tedavısıne adetın 3. gunu baslyan var mı?
tesekkur ederımEvet, 2. veya 3. gün başlanıyor zaten.
Sağ ol canım. Ekim ayında bir daha deneyip hamile kaldım ve 38. Haftaya geldik şükür. Baya kanamalı sıkıntılı geçti ama bugünlere geldik sonunda, bekliyoruz.Lilium08 hatırladım seni nasıl gidio konun kapanmış
Allah kucagına almayı nasip etsin Diger denemede hamile kalmıştın düşük mü oldu Bende herseyi bosverdim spora basladım ip atladım koştum agırlık kaldırdım meger hamileymişim haberim yok 6.haftada bi kanama yaşadım yavrum beni bırakmadı cok şükür inşallah kucagıma aldıgın günü görürümSağ ol canım. Ekim ayında bir daha deneyip hamile kaldım ve 38. Haftaya geldik şükür. Baya kanamalı sıkıntılı geçti ama bugünlere geldik sonunda, bekliyoruz.