Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzum inşallah sağ salim şu süreci atlatsak başka bir şey istemiyorum. Çok geçmiş olsun hafif atlatır inşallah.İnşallah bir an evvel toparlasın kuzum sen de
Yarın kontrole gidicem ben Dr bebeğe Bi bakmak istiyor benim de içim rahatlasın hem... Ve sanırım eşimde de hastalık başlıyor inşallah o da hafif atlatır
Yaa cok iyi ödemissiniz valla kuzum sen bebis icin ne cıkaracaklar bilmiyorum diyodun yogun bakim icin ekstra ucret alindi miBız hazırlıksızdık
Ama amelıayt oncesı gırmeden yıne alındı
Ek odeme yapılmadı
Hatta ameluayt ucretı de cok ıyı alındı bem o hastaneye hıc sormamıstım asagıya yukarıya bellı baslı orta hallı hastane cok acıbademler gıbı degıldı cunku
Bız sadece 2000 tl verdık oda amelıayt ucretı baska ıstemedıelr hıc....
Ewet sadece amelıyat parası aldılar2000 derken doğuma toplam ödediğin para bu muuu
Yokk almadılarr ben hastaneye gıdene kadar cıkıs işlemlerı tamam dedılerYaa cok iyi ödemissiniz valla kuzum sen bebis icin ne cıkaracaklar bilmiyorum diyodun yogun bakim icin ekstra ucret alindi mi
Tamam canim çok sagol canta tika basa doldu isiticiyla çarşafi anneme söyleyim artikYapıyorlar ama ben güvenemedim size kalmış bir şey kuzum ben ihtiyaç duydum
Gü nayyy dınnnn canımm ( üstümde şıngır şıngır ses yapan belden bağlamalı şeyle göbek atarak gunaydın dediğimi hayal edin siz de ) midemde bi kelebekler uçuşuyor bi kramplar giriyor karnıma heyecandan eşim de sabah kalkmış son 24 saaattt diyo keşke tüm çekeceğin acıları ben yaşasam diyor kıyamammm bi an önce yarın olsunn bu saatlerde doğmuş olacak inşallaahh yavrummmGü-nay-dınnnnnn (seda sayan tonuylaa okuyalım lütfenn ) herkescikler iyi miiii gece iyi geçti miiii musmutlu haftasonu diliyorummm yarına bir tane daha bebişimix geliyorr heyecan doruktaaa Labellaaa ,, sizi seviyoreee
Yaaaaa maşallahh sizeee son yalnız gününün tadını çıkarr güzel bir keyif kahvesi iç bakımlarını yaptırrrr ohhh sefan olsunGü nayyy dınnnn canımm ( üstümde şıngır şıngır ses yapan belden bağlamalı şeyle göbek atarak gunaydın dediğimi hayal edin siz de ) midemde bi kelebekler uçuşuyor bi kramplar giriyor karnıma heyecandan eşim de sabah kalkmış son 24 saaattt diyo keşke tüm çekeceğin acıları ben yaşasam diyor kıyamammm bi an önce yarın olsunn bu saatlerde doğmuş olacak inşallaahh yavrummm
Uykusuz her gece çılgın ölesiye su içmeye vakit olmuyor derlerdi inanmazdım. Ne zaman büyür bu bebeler. Boşuna bekleme her zamanı zor diyorlarGü-nay-dınnnnnn (seda sayan tonuylaa okuyalım lütfenn ) herkescikler iyi miiii gece iyi geçti miiii musmutlu haftasonu diliyorummm yarına bir tane daha bebişimix geliyorr heyecan doruktaaa Labellaaa ,, sizi seviyoreee
Sancı çıkınca iki gün ekstradan kaldım ya o zaman için hatta belediğimden uygun tuttu ben 13 - 14 bin civarı bekliyordum doğum 8 bindi eşimde yatış verince iki gün sonra fiyat bilgisi almak için yatışa sormuştu ne kadar diye hazırlıklı olalım açısından 5 bin lira civarı bir fiyat demişlerdi sadece iki gün için çıkış yaparkende yoğun bakım içinde ücret ödeyeceğimizi öğrendim bebişleri çıkarırkende 1330 civarı birşey ödedik hatta tahmin ettiğim fiyatı geçiyor ama ne olduysa beklediğimden daha azını ödedikAa oda cok ilgincmis yatisı ekstra kabul ediyorlar yani
Kıyamam sanaa bana herkesim söylediği iki yıl sık dişini sonra daha rahat etceksin inşallah öyle olur kuzucum hepimiz adınaUykusuz her gece çılgın ölesiye su içmeye vakit olmuyor derlerdi inanmazdım. Ne zaman büyür bu bebeler. Boşuna bekleme her zamanı zor diyorlar
Sürekli diş sıktık canları sağ olsun da elbette büyüyecek kuzular ve bugünleri özleyeceğizKıyamam sanaa bana herkesim söylediği iki yıl sık dişini sonra daha rahat etceksin inşallah öyle olur kuzucum hepimiz adına
Son boş günüm gercekten birazdan kuaföre gdiciğimm bugun de sıvı besleniyorum su yoğurt süt komposto flan bebek aç olarak doğacak emcüklenmeye hazırmıyımmm uçlar şimdiden acıyor umarım süt hemen gelirrrrrYaaaaa maşallahh sizeee son yalnız gününün tadını çıkarr güzel bir keyif kahvesi iç bakımlarını yaptırrrr ohhh sefan olsun
2 yıl sonra 2. Bebeleri koydurcaz aşko bize rahat yok artık herşeye zam gelmiş onlar orda hep para bu sene kiraya kaç tl isticekler bakalım bir de benm gittiğim hastane dolar veya euro üzerinden fiyat veriyorduKıyamam sanaa bana herkesim söylediği iki yıl sık dişini sonra daha rahat etceksin inşallah öyle olur kuzucum hepimiz adına
Ayy ne güldümm kira lafınabizimki 5 yıl gecerliydi valla bozmazlar insallah2 yıl sonra 2. Bebeleri koydurcaz aşko bize rahat yok artık herşeye zam gelmiş onlar orda hep para bu sene kiraya kaç tl isticekler bakalım bir de benm gittiğim hastane dolar veya euro üzerinden fiyat veriyordu
Doğum miada çok yakın hemen gelir diye düşünüyorum kuzum düşünme bunları hemen gelmese sonra gelir. Senşn için herşey güzel olsunSon boş günüm gercekten birazdan kuaföre gdiciğimm bugun de sıvı besleniyorum su yoğurt süt komposto flan bebek aç olarak doğacak emcüklenmeye hazırmıyımmm uçlar şimdiden acıyor umarım süt hemen gelirrrrr
Ooo beş yıl harikaymış bizim yıllık ücret dediler ve 2021 için 4000 küsür verdik iki embriyoya bu sene kaç oldu kimbilirAyy ne güldümm kira lafınabizimki 5 yıl gecerliydi valla bozmazlar insallah