- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
Ben kalp atışı duymadan annem dahil kimseye söylemek istemiyorum.Ay ben hamile olduğumu gizlediğim gibi bu siteye de üye olduğumu bir Allah'ın kuluna söylemedim. Hamileliği çekirdek ailelere söyledik eşimle ama burayı onlara bile söylemedim. Bir eşim biliyor. Onun da bir itirazı yok.
En iyisini yaparsin bi sure sonra sen teselli etmeye basliyorsun cunku guclu gorunmeye calisip uzuntunu bile yasayamiyorsun amaaa neyse ki senin pozitiiiiiifOlumsuz olursa hiiiiiiiiç tesellilerle kendimi yıpratmak istemiyorum çünkü.
Kesinlikle bende öyle duyurmayacagim hicbisekilde. Kendimide kimseyide uzmek istemiyorum artikBen kalp atışı duymadan annem dahil kimseye söylemek istemiyorum.
Gunde 3 5 bilgi fazladan gonderebikirsin canimcim. Guzel oluyor böyleGünün bilgisianne karnındaki bebekte cinsiyet altıncı haftadan sonra şekilleniyormuş
transfer sonrası ikinci günde 33.71 çıktı doktorum hem morale hem vijinale devam et dedi yalnız bir sıkıntım iki gündür kahverengi çok az lekelenmem var endişelenmeli miyim bilmiyorum hekimime çok sordum sadece beklicez dedi bilgin var mı canımCanım 20 üzeri istiyor benim doktorum
Bel ağrısı ve adet sancısı bence en güzel iki belirti. Bende aynıları oldu. Sonuç pozitifHosgeldin kuzum. Bende 13 nisanda transfer oldum 3.gün embriyosu cift,benimde ara sıra yoklayan adet ağrılarım vardı bugün bel ağrım arttı sızı seklinde bende umutsuzluğa kapıldım ister istemezama daha erken bisey düsünmek icin pozitif olalım pozitif olalım
Benim herkes biliyor surecimi, onun icin kalp atisina kadar 10 kere sorarlar ne oldu ne oldu diyeBen kalp atışı duymadan annem dahil kimseye söylemek istemiyorum.
İnşallah canım. Bakalım, 12 saat sonra şekillenecek.En iyisini yaparsin bi sure sonra sen teselli etmeye basliyorsun cunku guclu gorunmeye calisip uzuntunu bile yasayamiyorsun amaaa neyse ki senin pozitiiiiiif
lutinusu kurum ödemiyor ilaç bir haftada bitiyor ve 187 lira onun haricinde kullanımı çok kolayYaa keşke bana da ondan verseymis bununla çekeceğim var
Çalıştıkça ilgili kısımları atıyorum ama zevkle paylaşmayı seviyorum yazarımGunde 3 5 bilgi fazladan gonderebikirsin canimcim. Guzel oluyor böyle
Bölümün neydi canım? Çocuk gelişimi mi?Çalıştıkça ilgili kısımları atıyorum ama zevkle paylaşmayı seviyorum yazarım
33 güzel bir değer canım lekelenme konusunda pembe olanları tehlikeli görüyorlar. Pembeleşme olursa ekstra önlemler alabilirler kuzum. Kahverengi tehlikesiz yerleşme kanaması diye kabul ediliyor. Yine de çok olursa iğne başlatırlar sanırım. Az olduğunu söylüyorsun endişe etme canım dinlenmene bak bol boltransfer sonrası ikinci günde 33.71 çıktı doktorum hem morale hem vijinale devam et dedi yalnız bir sıkıntım iki gündür kahverengi çok az lekelenmem var endişelenmeli miyim bilmiyorum hekimime çok sordum sadece beklicez dedi bilgin var mı canım
Yok canım psikoloji dersinin bir bölümünde var bölümüm sosyolojiBölümün neydi canım? Çocuk gelişimi mi?
Ben de cok sakladım hic kimselere soylemek istemedim kizimi kimse bilmezdi hatta sadece benim annem...Olumsuz olursa hiiiiiiiiç tesellilerle kendimi yıpratmak istemiyorum çünkü.
çok teşekkür ederim canım ana britanica gibisin maşallah tecrübe güzel şey33 güzel bir değer canım lekelenme konusunda pembe olanları tehlikeli görüyorlar. Pembeleşme olursa ekstra önlemler alabilirler kuzum. Kahverengi tehlikesiz yerleşme kanaması diye kabul ediliyor. Yine de çok olursa iğne başlatırlar sanırım. Az olduğunu söylüyorsun endişe etme canım dinlenmene bak bol bol
O kadarcık anestezinin plesentaya etki etmediğini eşim de bana söylemişti (kendisi doktordur). Hele sendeki daha transferin başı. Henüz gebelik başlamış bile sayılmıyor. Allah'ın izni ile bir şey olmaz.kızlar çrş transferim var ama bugün şiddetli diş ağrısı başladı yarın dişçiye gidicem doktora iptal mi etsek transferi dedim. kan tahliline kadar rahatça yaptırabilirsin 10 gün süre içinde sorun olmaz dedi anestezi falan problem olur mu acaba çok huzursuz oldum
İstanbul/ Bankaciyim canimo zaman yeni konu açıyorum kimler ne mezunu ve nereli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?