Ne zaman var simdi randevun canim? Transfer islemi beni cok heyecanlandiriyor birazda korkuyorum. Kendimi kasarım ters bi hareket yaparım istem dışı falan diye. Normal muayenede bile kasiyorum cnkü
Transfer işlemini 4 gün önce narkozlu oldum :) opu gibi çünkü muayenebile sıkıntı o sandalye korkutuyor en rahati buydu cok kaygi varsa tavsiye ederim

Ben de öğretmenim. Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni. 7 ay önce ilk atamam yapıldı ve şu an aktif çalışıyorum. Sadece 2 haftalığına uzaktan eğitime geçtik, 3 Mayıs itibariyle yeniden yüz yüzeye geçeceğiz gibi duruyor.

hayırlı olsun canım çok sevindim bizde yüz yüze eğitim yapıyoruz şu durumda bizler için çok riskli oluyor ama yapacak bir şey yok

Transfer işlemini 4 gün önce narkozlu oldum :) opu gibi çünkü muayenebile sıkıntı o sandalye korkutuyor en rahati buydu cok kaygi varsa tavsiye ederim
Öylemi diyosunuz ya. Ben diger kontrolumde soyliyim doktoruma ama kabul edecegini sanmiyorum hiç. Kaygiyi yenerim ama canim acirsa elimde olmadan kasarim gibi geliyor. Rahim kasilirsada dis gebelik olur korkusu var

Evet ilk once uygulamalı dersleri açtıkları icin bizim dersler hemen basliyor degil mi
Ben çıraklık egitim merkezine gectim dersim 2 gun neyse ki yoksa meslek lisesinde kalsam bu dönemde gercekten cok zor olacakti...kizim da 1.sinifa basladi o da 2 gun okula gidiyor.. Ben 5 gun gitsem o 2 gun okula gitse yanardik.

Bel ağrısı ve adet sancısı bence en güzel iki belirti. Bende aynıları oldu. Sonuç pozitif
İlk transferimde de olmuştu ama negatifti o yüzden çok umutlu değilim ben inşallah bu sefer pozitif belirtisidir ama

Öylemi diyosunuz ya. Ben diger kontrolumde soyliyim doktoruma ama kabul edecegini sanmiyorum hiç. Kaygiyi yenerim ama canim acirsa elimde olmadan kasarim gibi geliyor. Rahim kasilirsada dis gebelik olur korkusu var
Benim ilk tedaviden cocugum var bu ikinci ama kendimi kasıyorum doktora engel olurum diye iki doktorumda uygun gördü sen rahat ol dedi idrari falan onlar ayarlıyor opu gibi ufak narkoz yani

Yuksek lisans yapiyorum canim, Göç Çalışmaları.. yabancı bir firmada çalışıyorum aynı zamanda, topluluklarla iletişim alanında danışmanlık veriyorum
Bayildim konuna ve alanına. Bende yuksek lis.yapiyorum. Sinavlarimiz basliyor ve benim transfer zamanima denk geliyor vizeler. Hic unutmicam bu zamanlari ilerde bebegime örnek anlaticam

En büyük sıkıntı idrar sıkışıklığı bence çok sıkıcı ve gereksiz. İnsan daha çok kasılıyor 1 saat tutacağım diye
Narkozda idrar olayi yok onlar mesaneyi islem de doldurup bosalitiyor transferden 5saat sonra ilk tuvalete gittim rahatti benim için en onemlisi kafam boyle rahat ediyor istege bağlı tabi bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…