• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende senden bir hafta önce başlayacağım galiba hadi hayırlısı

tedavim iptal oldu ama estroferm ve progestanı(ağzıdan) kullanmaya devam ediyorum ve progestan her zaman değil ama bazen çok kötü baş dönmesi yapıyor.kafamı tutamıyorum,gözlerimi açamıyorum bir saat yatırıyor beni ama tabi kişiden kişiye değişebilir..
Burdakileri okuyunca bir heycanlaniyorumm 🤩 gunlerde gecmek bilmiyor bikac haftadir.. bir an once Mayis gelse 🐣

Doktorum bana hiç bu şekilde bir öneride bulunmadı. Eğer ikinci denemeye kalırsam olmaz ise doktor ile konuşurum.ama ikinci denemeye kalirsam havuz sistemini yapacagim
Gen testi onermede yas,amh, daha once dusuk veya basarisiz tup bebek ve kalitsal hastaliga gore karar veriyorlar masrafli bir islem tabii. Ama ben gereksiz veya ise yaramaz oldugunu dusunmuyorum zira genetik hastaligi olab ciftler icin tek yontem..yas ilerledikce bu risk daha da artiyor. Doktor oneriyorsa, maddi olarak da elinizden geliyorsa yapilmasj faydali bence.

Hay allah kotu bisi gercekten canim 🙈 ben de tam aksine cok dayanikliyimdir pek yan etki hissetmem, hatta her seferinde uyarir eczaci midenizi kotu yapabilir fln diye bende hic olmaz.. ama bu transfer ilaclarina herkes cok fena diyor onlardan bi cekiniyorum 😀
Sadece iğne olanlar kötü
Kan sulandırıcı iğneler ve progestan iğneleri. Gerçi ben ikisini de kullanmıyorum.

2 tedavi 4 transfer denemesi canım. Bu ay sonu 5. Transferim olacak.
Kardeşim 4.de buldu prensesini.
Onlar geleceği zamanı çok iyi biliyor.

Bence senin bu son olacak ve kavuşacaksınız bebeğine 🧚‍♀️

Ben nedenini de bilmiyorum bazen olur böyle şeyler diyorlar.

Oğlum normal gebelik ve 5 yaşında şu an.
Sonra olmadı bi daha 🤷‍♀️

Hay allah kotu bisi gercekten canim 🙈 ben de tam aksine cok dayanikliyimdir pek yan etki hissetmem, hatta her seferinde uyarir eczaci midenizi kotu yapabilir fln diye bende hic olmaz.. ama bu transfer ilaclarina herkes cok fena diyor onlardan bi cekiniyorum 😀
Bence gözünü korkutma. kişiden kişiye göre değişiyor tabiki ama ben çok rahat geçiriyorum ilaç acısından hiçbi sıkıntım olmadı

Progesteron maalesef çok yan etkisi var canım. İğne olayı beni kötü yaptı özellikle. Oral olanı bu etkilerinden dolayı da vajinal öneriyormuş doktorlar. O da ayrı problem 🤦🏻‍♀️
kilyacım hem vajinal hem oral kullanıyorum bu zamanlarda progesteron kaç olmalı bilginiz var mı ?

Burdakileri okuyunca bir heycanlaniyorumm 🤩 gunlerde gecmek bilmiyor bikac haftadir.. bir an once Mayis gelse 🐣
Ben dee mayıs bekliyorummm ayy bi yandan da korkuyorum bayram diye ertelenirse falann :( sizin bi bilginiz var mııı acaba bişi dediler mii bayramda çalışıyolar mı acaba tüp bebek ekibii ☺️

Ne zaman var simdi randevun canim? Transfer islemi beni cok heyecanlandiriyor birazda korkuyorum. Kendimi kasarım ters bi hareket yaparım istem dışı falan diye. Normal muayenede bile kasiyorum cnkü
Ben çok fazla kastım ama ters bi hareket olma ihtimali yok diyebilirim. Sabitliyor doktor. Çok kısa sürüyor zaten

Canım her ay aynı olmaz ki bazen az bazen çok olur. Evet az olunca üzülüyor insan ama şu an önemli olan onlardan sağlıklı sana tutunan embriyo oluşması modunu düşürmemeye çalış hayırlısı olsun inşallah 🍀
inşallah şuan dua etmek ve beklemekten başka çarem yok

Ben dee mayıs bekliyorummm ayy bi yandan da korkuyorum bayram diye ertelenirse falann :KK43: sizin bi bilginiz var mııı acaba bişi dediler mii bayramda çalışıyolar mı acaba tüp bebek ekibii ☺️
Benim bayram sonrasina kaliyor gibi, net bi bilgim yok ama bence calisiyolardir. Yarin gidicem doktora bi sorayim bakiim

Amin cümlemiz inşallah canım. Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim 🤲🤲 Hafta 1 kez proluton, hergun de oksapar yap dedi. Zaten progestan fitil, duphaston, folidece kullaniyodum. Oksapari koldan yap dedi ama sanırım zorlancam. Bir-kac gün sağlık ocağına giderim. Yapabilirsem ben devam ederim inşallah
bacağından da yapabilirsin yan kısmından clexane'ı tedirgin olma koldan zor olabilir dokuyu tutman gerekiyor çünkü ama bacağından da uygulayabilirsin

Back