• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narkozda idrar olayi yok onlar mesaneyi islem de doldurup bosalitiyor transferden 5saat sonra ilk tuvalete gittim rahatti benim için en onemlisi kafam boyle rahat ediyor istege bağlı tabi bir durum
Peki o narkozun bi zarari yokmu o esnada acaba? Baksaniza lokal anestezi icin bile riskli diyorlar

Bayildim konuna ve alanına. Bende yuksek lis.yapiyorum. Sinavlarimiz basliyor ve benim transfer zamanima denk geliyor vizeler. Hic unutmicam bu zamanlari ilerde bebegime örnek anlaticam
Kısmet olurda doğurursam benim tez zamanıma denk geliyor 🙈 mecbur donduracağım o zaman, sağlıkla olsun da ben kalmaya da razıyım..

Narkozda idrar olayi yok onlar mesaneyi islem de doldurup bosalitiyor transferden 5saat sonra ilk tuvalete gittim rahatti benim için en onemlisi kafam boyle rahat ediyor istege bağlı tabi bir durum
Bu sefer isteyebilirim ya en çok burada zorlanıyorum sanki kasılıyormuşum gibi geliyor her seferinde ki kasılmasıda sıkıntı değil mi?

Peki o narkozun bi zarari yokmu o esnada acaba? Baksaniza lokal anestezi icin bile riskli diyorlar
Hic bilmiyorum ama olsa önermezdi sanirim ilk tedavimde kayseride oldum o doktor da yapti narkoz. Simdi izmir de oldum persembe günü narkoz yapan doktor vajinismus olanlari ozellikle hep bu sekilde yapiyoruz ama sizin gibi fobisi olanlar da oluyorfalan diye söyledi bilemiyorim ben mennunum bu sekilde uygulamadan . Hatta idrari boşaltıp progeston fitili de doktorum uygulamis hazir uyumusken yaptik hepsini dedi. Uzun surede tuvalet ihtiyacı olmuyor stresi olmadi yani

o zaman yeni konu açıyorum kimler ne mezunu ve nereli?
Ben de istanbulluyum reklamcılık mezunuyum ama evlendiğimden beri çalışmıyorum, calismicam bari bebek yapalim dedik 2,5 yildir ugrasioruz 😂
Bu surecte insan kaynaklari egitimi, psikoloji egitimi, oyun terapisi gibi sertifika programlari aldim 😂 evde oturmak cok zorrr

Hic bilmiyorum ama olsa önermezdi sanirim ilk tedavimde kayseride oldum o doktor da yapti narkoz. Simdi izmir de oldum persembe günü narkoz yapan doktor vajinismus olanlari ozellikle hep bu sekilde yapiyoruz ama sizin gibi fobisi olanlar da oluyorfalan diye söyledi bilemiyorim ben mennunum bu sekilde uygulamadan . Hatta idrari boşaltıp progeston fitili de doktorum uygulamis hazir uyumusken yaptik hepsini dedi. Uzun surede tuvalet ihtiyacı olmuyor stresi olmadi yani
Çok rahatlattı beni bu yazdigin. keske kabul etseler kesin soylicem doktoruma. Gerçi kabul etmezsede yine rahatlatmaya calisicam kendimi. Cok korkan arkadaslar vardi burda onlarda hep rahat gecti cok kisa surdu hatta duygusal bi an di falan diyorlar. Öyle telkin edicem bende

Ben de istanbulluyum reklamcılık mezunuyum ama evlendiğimden beri çalışmıyorum, calismicam bari bebek yapalim dedik 2,5 yildir ugrasioruz 😂
Bu surecte insan kaynaklari egitimi, psikoloji egitimi, oyun terapisi gibi sertifika programlari aldim 😂 evde oturmak cok zorrr
çalışmak terapi gibi de oluyor evde olunca sürekli bu süreçleri düşünüyorum stresim artıyor

Çok rahatlattı beni bu yazdigin. keske kabul etseler kesin soylicem doktoruma. Gerçi kabul etmezsede yine rahatlatmaya calisicam kendimi. Cok korkan arkadaslar vardi burda onlarda hep rahat gecti cok kisa surdu hatta duygusal bi an di falan diyorlar. Öyle telkin edicem bende
Kesinlikle eger iyi hissedersen normal yaptir anestezi doktoru aslinda cok kisa ve güzel bir an dedi. Ama diyorum ya kendimi iyi hissedemiyorum ilkinden tecrubeliyim vede bu sekilde deneyimledigim için sanırım kolaya kaçıyorum . Psikolojik yani ağrı acı olacagi konusunda sıkıntım yok ama endişem o koltukta oturmak:) hal böyleyken kolaya kaçmak benimki hakkinizda hayırlısı olsun en iyi hissedeceginiz sekilde planlayin kendinizi

Ben İstanbul’da yaşıyorum ve matematik öğretmeniyim. Yüksek lisansımı tamamladım. Hep özel okullarda çalıştım. Bu yıl salgından dolayı ara verdim. Online özel ders veriyorum sadece.

Ben vajinal ultrasonu bile zor yaptiriyordum 1.5 yılda herşeye alıştım transfer heyecanı öyle baskın hale geldiki o an bisey hissetmedim bence akışına birak

çalışmak terapi gibi de oluyor evde olunca sürekli bu süreçleri düşünüyorum stresim artıyor
Ben de kurmamak icin iste kendimi boyle online egitimlere verdim malum pandemi de var ☺️
Eger cocugum olmazsa hayalim anaokulu acmak bi yandan da onun icin pedagoji egitimi almak istiyorumm hayaller ihtimaller planlar hakkimizda hayirlisi ☺️☺️

Valla bende pandemiden kendımı guzellık uzmanlıgı için eylulözturk akademı var oraya attım 😀 kasımdan beri sözde egırımlerdeyız ama cogunlukla onlıne gectı bu hafta ıtıbari ıle tekrardan onlıne oldu insallaahh dünya normal halşne döner bıan evvel

Daha oncekilerde kasmismiydin canim. Hatirlayamadim kacinci tedavindi ama ilk degilse sorumu dikkate alabilirsin?
Ya sanki kasılıyor gibi hissediyorum. 5.transferim olacak transferde rahatım sıkıntı yok. Sonrası sıkıyor beni sıkışıklığa ayar oluyorum. Tuvalete de göndermiyorlar sanki bekleyince kasılıyor. Rahat yatamıyorsun ki.🙃🙃

Ya sanki kasılıyor gibi hissediyorum. 5.transferim olacak transferde rahatım sıkıntı yok. Sonrası sıkıyor beni sıkışıklığa ayar oluyorum. Tuvalete de göndermiyorlar sanki bekleyince kasılıyor. Rahat yatamıyorsun ki.🙃🙃
Tek çare sürgü canım bende cokk dolmustum kımseyı istemedım ama sürügüyü getıttırdım esım yanımdaydı sadece kendımı azıcık kaldırrak koydum sonra mecbur esım aldı döktü yoksaa fenayydıı 🙈

@aysunayy Tatlışko listeye totemden dolayı seni eklememiştik hatırlarsan; o sebeple kan sonucunu yazmadım.
Skrkz17 Skrkz17 canım seni ekledim :)

Tekrardan sizi tebrik ediyorum kuzuşlar, umarım sağlıklı bir şekilde ilerler kucagınıza alırsınız yavrucuklarınızı. :nazar:

Kaset testlerde pozitif arkdaşlar heyecanla sizlerinde kan sonucunu bekliyoruz :emir_bebek:
Tamam canım benim 🙏😍 çok teşekkürler 🙏😍 darısı tüm isteyenlere 🙏😍 dualarım hep sizlerle 🙏😍

Back