Bende transferden sonraki 3 gün yoğun bir şekilde bel, kasık, bacak sızlaması oldu şöyle boydan boya. Geceleri ateş bastı, ilaçlardan olduğuna emindim. 4, 5, 6 ve 7'de hiçbir belirti yoktu. O dört gün inanılmaz umutsuzluk kapladı içimi, içim sıkıldı fena. Kur'an okudum İnşirah ve Duha surelerini yüksek sesle okudum. Ekstra dualar okuduk eşimle vs. İçim ferahladı.
Sonra 8. gün göğüslerimde hassasiyet ve kasıklarımda çok hafif adet sancısı başladı. Bundan ilk defa şüphelendim çünkü bende normalde de adet sancısı nereseyse hiç olmazdı. Hele ki adetime daha 1 hafta vardı, sancısı şimdiden başlamazdı.
Israrla da evde test yapmıyordum bu arada, o kadar bıkmıştım ki tek çizgi görmekten. 8 yıllık evliyiz ve hiç çocuğumuz yok da. 9. gün oldu bendeki sancı arttı da arttı. Sanki adet oluyorum. O gün 1 gibi işten çıktım, doğruca eczaneye gidip 2 tane erken gebelik testi aldım. Eve gidip direk uyguladım. Şükürler olsun ki hayatımda ilk kez o ikinci çizgiyi gördüm.
Aynı gün kan testi, 2'şer gün ara ile iki kere daha kan testi derken gebeliğimin başladığı kesinleşti. Ama daha ne kese gördük ne kalp atışı. Onlara da sıra gelecek inşallah.