• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de 3.denemem daha öncekilerde birinde 3 birinde 4 olgun yumurtam olmuştu ama bu sefer 3 tane toplandı ve sadece 1 tanesi döllendi, çok şükür 5.güne gitti.. Benim de moralim bozulmuştu sadece 1 tane döllendi dediklerinde ama 1 taneyle de hamile kalanlar oluyormuş inşallah bize de öyle olur🤲🏻 bir de her ay aynı olmuyormuş yumurta sayısı🤷🏻‍♀️
inşallah canım 1 tane bile olsa büyümeye devam eder insan üzülüyor neden arıyor işte

bende senden bir hafta önce başlayacağım galiba hadi hayırlısı

tedavim iptal oldu ama estroferm ve progestanı(ağzıdan) kullanmaya devam ediyorum ve progestan her zaman değil ama bazen çok kötü baş dönmesi yapıyor.kafamı tutamıyorum,gözlerimi açamıyorum bir saat yatırıyor beni ama tabi kişiden kişiye değişebilir..
bende inanılmaz uyku yaptı sarhoşmuş gibi oldum araba falan kullanamazsın ilaçtan sonra ama zamanla etkisi azaldı

Merhaba, tedavi sırasında nasil görülmüştü peki daha fazla sayimi soyleniyordu? Ayrica altin yumurtayla bile cok fazla dogum gördük sahit olduk. Eger kaliteliyse 1 tane yetiyor zaten uzulme canim.
tedavide 10 tane gözüküyordu 😔 o yüzden şok oldum ve ben daha önce 2 kere tedavi gördüm en az 5 olgun çıkardı o yüzden şaşkın ve üzgünüm umarım 1 tanesini devam eder gelişmeye

Ne zaman var simdi randevun canim? Transfer islemi beni cok heyecanlandiriyor birazda korkuyorum. Kendimi kasarım ters bi hareket yaparım istem dışı falan diye. Normal muayenede bile kasiyorum cnkü
Yarin gidicem tatlim, gel planlayalim sureci dedi ama adetimi mayisin ilk haftasi gibi bekliyorum daha var yani benimkine baya.. ya ben vajinal muayeneden hic rahatsiz olmadigim icin nasil hissediyorsunuz hic bilmiyorum ama derin nefesler alip sakin kalmaya calis canim.. tum bu surecin en guzel gunlerinden biri transfer🐣 sonrasi guzel haberi beklemee

Benim bayram sonrasina kaliyor gibi, net bi bilgim yok ama bence calisiyolardir. Yarin gidicem doktora bi sorayim bakiim
Yaaa vallaaa süper olur merak ediyorum bu konuyu benim gitmeme daha var da mayıs başı gibi haber verirsen sevinirim şeker 🥰💐

Canım gittim doktora. Vajinal muayene yapti. Keseyi gördük şükür 🤲🤲 Ama düşük tehlikesine karşı iğne başladı. 1 hafta sonra kontrol verdi. Inşallah kalp atışını da duyarımda daha rahat etcem o zaman 🥰🥰🤭 Teşekkür ederim bu arada ilgin için 😘😘
Çok şükür canim😍Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲 burda bekleyen hepimizinde ins🤲

bacağından da yapabilirsin yan kısmından clexane'ı tedirgin olma koldan zor olabilir dokuyu tutman gerekiyor çünkü ama bacağından da uygulayabilirsin
Aynen canım bacağımdan da yapabilirmisim. Cevabin için ayrıca teşekkür ederim 🥰 bakalım artık hangisi kolay olursa ordan yapcaz

Bende merak ediyorum 😊 pozitif alıp belirtisi olanlar ,olmayanlar yazsin
Bende transferden sonraki 3 gün yoğun bir şekilde bel, kasık, bacak sızlaması oldu şöyle boydan boya. Geceleri ateş bastı, ilaçlardan olduğuna emindim. 4, 5, 6 ve 7'de hiçbir belirti yoktu. O dört gün inanılmaz umutsuzluk kapladı içimi, içim sıkıldı fena. Kur'an okudum İnşirah ve Duha surelerini yüksek sesle okudum. Ekstra dualar okuduk eşimle vs. İçim ferahladı.

Sonra 8. gün göğüslerimde hassasiyet ve kasıklarımda çok hafif adet sancısı başladı. Bundan ilk defa şüphelendim çünkü bende normalde de adet sancısı nereseyse hiç olmazdı. Hele ki adetime daha 1 hafta vardı, sancısı şimdiden başlamazdı.

Israrla da evde test yapmıyordum bu arada, o kadar bıkmıştım ki tek çizgi görmekten. 8 yıllık evliyiz ve hiç çocuğumuz yok da. 9. gün oldu bendeki sancı arttı da arttı. Sanki adet oluyorum. O gün 1 gibi işten çıktım, doğruca eczaneye gidip 2 tane erken gebelik testi aldım. Eve gidip direk uyguladım. Şükürler olsun ki hayatımda ilk kez o ikinci çizgiyi gördüm. 😊

Aynı gün kan testi, 2'şer gün ara ile iki kere daha kan testi derken gebeliğimin başladığı kesinleşti. Ama daha ne kese gördük ne kalp atışı. Onlara da sıra gelecek inşallah. 🤲 🤗

Ne zaman var simdi randevun canim? Transfer islemi beni cok heyecanlandiriyor birazda korkuyorum. Kendimi kasarım ters bi hareket yaparım istem dışı falan diye. Normal muayenede bile kasiyorum cnkü
Ben de biraz korkuyordum bu durumdan. Gözlerimi kapattım ve o kadar kısa sürdü ki, hadi hayırlı olsun dedi doktor ben şok.

Bende transferden sonraki 3 gün yoğun bir şekilde bel, kasık, bacak sızlaması oldu şöyle boydan boya. Geceleri ateş bastı, ilaçlardan olduğuna emindim. 4, 5, 6 ve 7'de hiçbir belirti yoktu. O dört gün inanılmaz umutsuzluk kapladı içimi, içim sıkıldı fena. Kur'an okudum İnşirah ve Duha surelerini yüksek sesle okudum. Ekstra dualar okuduk eşimle vs. İçim ferahladı.

Sonra 8. gün göğüslerimde hassasiyet ve kasıklarımda çok hafif adet sancısı başladı. Bundan ilk defa şüphelendim çünkü bende normalde de adet sancısı nereseyse hiç olmazdı. Hele ki adetime daha 1 hafta vardı, sancısı şimdiden başlamazdı.

Israrla da evde test yapmıyordum bu arada, o kadar bıkmıştım ki tek çizgi görmekten. 8 yıllık evliyiz ve hiç çocuğumuz yok da. 9. gün oldu bendeki sancı arttı da arttı. Sanki adet oluyorum. O gün 1 gibi işten çıktım, doğruca eczaneye gidip 2 tane erken gebelik testi aldım. Eve gidip direk uyguladım. Şükürler olsun ki hayatımda ilk kez o ikinci çizgiyi gördüm. 😊

Aynı gün kan testi, 2'şer gün ara ile iki kere daha kan testi derken gebeliğimin başladığı kesinleşti. Ama daha ne kese gördük ne kalp atışı. Onlara da sıra gelecek inşallah. 🤲 🤗
İnşallah canım, o günler de gelecek. 🥰
Bize de dua et.

Kızlarrr ne kadar zor degıl mı? 🥺 Bırde bana da kızıyorlar şu sitede cok takılma die napayım bizi bizden daha iyi kim anlar yok erken yaptın ne sabırsızsın dıyen yok yıne dayanamadın kanda mı verdin dıyen üüfff sinir oluyorum yaaa agzımı kocamann acıp sizee ee nneee dıye bagırasım var
Ay ben hamile olduğumu gizlediğim gibi bu siteye de üye olduğumu bir Allah'ın kuluna söylemedim. Hamileliği çekirdek ailelere söyledik eşimle ama burayı onlara bile söylemedim. Bir eşim biliyor. Onun da bir itirazı yok.

Kardeşim 4.de buldu prensesini.
Onlar geleceği zamanı çok iyi biliyor.

Bence senin bu son olacak ve kavuşacaksınız bebeğine 🧚‍♀️

Ben nedenini de bilmiyorum bazen olur böyle şeyler diyorlar.

Oğlum normal gebelik ve 5 yaşında şu an.
Sonra olmadı bi daha 🤷‍♀️
İnşallah 5.de buluruz biz de🙏
Amin canım inşallah bu son olur.

Allah bağışlasın oğluşunu maşallah büyütmüşsün🧿🧿🧿

Back