• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay ben hamile olduğumu gizlediğim gibi bu siteye de üye olduğumu bir Allah'ın kuluna söylemedim. Hamileliği çekirdek ailelere söyledik eşimle ama burayı onlara bile söylemedim. Bir eşim biliyor. Onun da bir itirazı yok.
Ben kalp atışı duymadan annem dahil kimseye söylemek istemiyorum. 🙈

Canım 20 üzeri istiyor benim doktorum
transfer sonrası ikinci günde 33.71 çıktı doktorum hem morale hem vijinale devam et dedi yalnız bir sıkıntım iki gündür kahverengi çok az lekelenmem var endişelenmeli miyim bilmiyorum hekimime çok sordum sadece beklicez dedi bilgin var mı canım

Hosgeldin kuzum. Bende 13 nisanda transfer oldum 3.gün embriyosu cift,benimde ara sıra yoklayan adet ağrılarım vardı bugün bel ağrım arttı sızı seklinde bende umutsuzluğa kapıldım ister istemez🙄 ama daha erken bisey düsünmek icin pozitif olalım pozitif olalım 🙏🏻
Bel ağrısı ve adet sancısı bence en güzel iki belirti. Bende aynıları oldu. Sonuç pozitif 😍

transfer sonrası ikinci günde 33.71 çıktı doktorum hem morale hem vijinale devam et dedi yalnız bir sıkıntım iki gündür kahverengi çok az lekelenmem var endişelenmeli miyim bilmiyorum hekimime çok sordum sadece beklicez dedi bilgin var mı canım
33 güzel bir değer canım lekelenme konusunda pembe olanları tehlikeli görüyorlar. Pembeleşme olursa ekstra önlemler alabilirler kuzum. Kahverengi tehlikesiz yerleşme kanaması diye kabul ediliyor. Yine de çok olursa iğne başlatırlar sanırım. Az olduğunu söylüyorsun endişe etme canım dinlenmene bak bol bol

Olumsuz olursa hiiiiiiiiç tesellilerle kendimi yıpratmak istemiyorum çünkü.
Ben de cok sakladım hic kimselere soylemek istemedim kizimi kimse bilmezdi hatta sadece benim annem...

Ama aradan zaman geçti 1 2 3 4 5.tup bebek derken saklamak ne mümkün o da stres yaratıyor insanda..Sehir dışına gidiyoruz hastaneye çünkü 10larca kere gidiyoruz saklamak olmadi....e simdide negatif olursa tek te anlat hepsine :KK42:

33 güzel bir değer canım lekelenme konusunda pembe olanları tehlikeli görüyorlar. Pembeleşme olursa ekstra önlemler alabilirler kuzum. Kahverengi tehlikesiz yerleşme kanaması diye kabul ediliyor. Yine de çok olursa iğne başlatırlar sanırım. Az olduğunu söylüyorsun endişe etme canım dinlenmene bak bol bol
çok teşekkür ederim canım ana britanica gibisin maşallah tecrübe güzel şey :KK200:

kızlar çrş transferim var ama bugün şiddetli diş ağrısı başladı yarın dişçiye gidicem doktora iptal mi etsek transferi dedim. kan tahliline kadar rahatça yaptırabilirsin 10 gün süre içinde sorun olmaz dedi anestezi falan problem olur mu acaba çok huzursuz oldum:KK43:
O kadarcık anestezinin plesentaya etki etmediğini eşim de bana söylemişti (kendisi doktordur). Hele sendeki daha transferin başı. Henüz gebelik başlamış bile sayılmıyor. Allah'ın izni ile bir şey olmaz. 😇

5 sayfa makale yazmam lazim ben hala buralarda dolaniyorum, su transferi olup pozitifleri alsak da isimize odaklansak artik 😀 okuldan da isten de atacaklar beni en sonunda

Back