- 2 Haziran 2011
- 1.107
- 2.351
- 333
Sen ne okuyorsun canim?5 sayfa makale yazmam lazim ben hala buralarda dolaniyorum, su transferi olup pozitifleri alsak da isimize odaklansak artik okuldan da isten de atacaklar beni en sonunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne okuyorsun canim?5 sayfa makale yazmam lazim ben hala buralarda dolaniyorum, su transferi olup pozitifleri alsak da isimize odaklansak artik okuldan da isten de atacaklar beni en sonunda
yüksek lisans mı bilirim tez dönemi çok zor geçerYuksek lis. mı yapıyosun sende canım?
ne güzel bandırmada yaşıyorum bende akademisyenim (hemşire)İstanbul/ Bankaciyim canim
Ben ogretmenim canim...o zaman yeni konu açıyorum kimler ne mezunu ve nereli?
Transfer işlemini 4 gün önce narkozlu oldum :) opu gibi çünkü muayenebile sıkıntı o sandalye korkutuyor en rahati buydu cok kaygi varsa tavsiye ederimNe zaman var simdi randevun canim? Transfer islemi beni cok heyecanlandiriyor birazda korkuyorum. Kendimi kasarım ters bi hareket yaparım istem dışı falan diye. Normal muayenede bile kasiyorum cnkü
eşim ilköğretim matematik öğretmeni mesleğiniz çok güzelBen ogretmenim canim...
Moda tasarim teknolojileri öğretmeniyim.. Gazi mezunuyum
Evet canim ben de cok seviyorum meslegimieşim ilköğretim matematik öğretmeni mesleğiniz çok güzel
Ankara’danim, iletisim uzmaniyimo zaman yeni konu açıyorum kimler ne mezunu ve nereli?
Yuksek lisans yapiyorum canim, Göç Çalışmaları.. yabancı bir firmada çalışıyorum aynı zamanda, topluluklarla iletişim alanında danışmanlık veriyorumSen ne okuyorsun canim?
hayırlı olsun canım çok sevindim bizde yüz yüze eğitim yapıyoruz şu durumda bizler için çok riskli oluyor ama yapacak bir şey yokBen de öğretmenim. Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni. 7 ay önce ilk atamam yapıldı ve şu an aktif çalışıyorum. Sadece 2 haftalığına uzaktan eğitime geçtik, 3 Mayıs itibariyle yeniden yüz yüzeye geçeceğiz gibi duruyor.
Öylemi diyosunuz ya. Ben diger kontrolumde soyliyim doktoruma ama kabul edecegini sanmiyorum hiç. Kaygiyi yenerim ama canim acirsa elimde olmadan kasarim gibi geliyor. Rahim kasilirsada dis gebelik olur korkusu varTransfer işlemini 4 gün önce narkozlu oldum :) opu gibi çünkü muayenebile sıkıntı o sandalye korkutuyor en rahati buydu cok kaygi varsa tavsiye ederim
Evet ilk once uygulamalı dersleri açtıkları icin bizim dersler hemen basliyor degil miBen de öğretmenim. Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni. 7 ay önce ilk atamam yapıldı ve şu an aktif çalışıyorum. Sadece 2 haftalığına uzaktan eğitime geçtik, 3 Mayıs itibariyle yeniden yüz yüzeye geçeceğiz gibi duruyor.
En büyük sıkıntı idrar sıkışıklığı bence çok sıkıcı ve gereksiz. İnsan daha çok kasılıyor 1 saat tutacağım diyeTransfer işlemini 4 gün önce narkozlu oldum :) opu gibi çünkü muayenebile sıkıntı o sandalye korkutuyor en rahati buydu cok kaygi varsa tavsiye ederim
İlk transferimde de olmuştu ama negatifti o yüzden çok umutlu değilim ben inşallah bu sefer pozitif belirtisidir amaBel ağrısı ve adet sancısı bence en güzel iki belirti. Bende aynıları oldu. Sonuç pozitif
Benim ilk tedaviden cocugum var bu ikinci ama kendimi kasıyorum doktora engel olurum diye iki doktorumda uygun gördü sen rahat ol dedi idrari falan onlar ayarlıyor opu gibi ufak narkoz yaniÖylemi diyosunuz ya. Ben diger kontrolumde soyliyim doktoruma ama kabul edecegini sanmiyorum hiç. Kaygiyi yenerim ama canim acirsa elimde olmadan kasarim gibi geliyor. Rahim kasilirsada dis gebelik olur korkusu var
Bayildim konuna ve alanına. Bende yuksek lis.yapiyorum. Sinavlarimiz basliyor ve benim transfer zamanima denk geliyor vizeler. Hic unutmicam bu zamanlari ilerde bebegime örnek anlaticamYuksek lisans yapiyorum canim, Göç Çalışmaları.. yabancı bir firmada çalışıyorum aynı zamanda, topluluklarla iletişim alanında danışmanlık veriyorum
halk eğitimde farklı branşlarda öğretmenlik yapıyorum bende.rizede yaşıyorum :))o zaman yeni konu açıyorum kimler ne mezunu ve nereli?
Narkozda idrar olayi yok onlar mesaneyi islem de doldurup bosalitiyor transferden 5saat sonra ilk tuvalete gittim rahatti benim için en onemlisi kafam boyle rahat ediyor istege bağlı tabi bir durumEn büyük sıkıntı idrar sıkışıklığı bence çok sıkıcı ve gereksiz. İnsan daha çok kasılıyor 1 saat tutacağım diye