2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yaaa Allahımm

Anladım canim kafaya takilacak bi geriden geliş değil önemli olan arayi açmaması sanirim kefir ,muz günlük tuketiyorum ama ek olarak yediğiniz bisey olursa yazin lütfen

12 m 2 s 2 l aldım. Bide kendi odama büyük saklama kutusu aldım bakalım onları değerlendirmesini tekrar yapacam duruma göre veririm. Kirli sepetlerini aldım tizesi Bi de
Oh oh, maşallah.
Toplamışsın BİM’i.
Yerleştirince de foto at, bakalım hangisine ne sığmış.

Günaydın canım.
Pek rahat uyutmamış eşin ama...
Adamın son rahat günleri, yakında bebişlerle yayılırsınız yatağa.
Bir de her sabah off uyuyamadım diye uyanır gece asıl uyumayan benim her uyandığımda horul horul uyuyor ben anlamıyorum sabah zor kazırsın yataktan sinirimi bozuyor. O yine bulur yolunu

Anladım canim kafaya takilacak bi geriden geliş değil önemli olan arayi açmaması sanirim kefir ,muz günlük tuketiyorum ama ek olarak yediğiniz bisey olursa yazin lütfen
Oyleymiş kuzum işte biz korkuyoruz tedırgın anneler cevız badem yıyorum kuzum cok farklı bısey yemıyorum bende

Kız hurçlar tamam da baza altı saklama kutusu aldım giyinme odasına kocayla benim yazlıkları koyar yukarı kaldırırım hem güzel duruyor diye. Kirli sepetlerini de aldım 35 taaleeeye
Ay hiç öyle düzenli olmadım bulduğum yere koyarım bebetolar doğsun göreceğim telin üzerinden alıp kullanıyorum diyordu doğum yapanlar yıkandığına şükrediyorum filan güle güle kullan kuzum kirli sepeti de iyi olmuş hangisini aldın

Kız hurçlar tamam da baza altı saklama kutusu aldım giyinme odasına kocayla benim yazlıkları koyar yukarı kaldırırım hem güzel duruyor diye. Kirli sepetlerini de aldım 35 taaleeeye
Oh oh, misss.
Güzel günlerde kullan canım.
Yıkamadan sığıyor mu diye denersen at foto.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…