Yaaa AllahımmKızlar ya bu gece sanki dersiniz eşim hamile sırtıma koyduğum yastığı almış bacak arama koyduğum yastığı dagece bir kalktım yastık arıyorum ohhh yayılmış yatağa dönemiyorum bile bacağını uzatmış yastıklara fosur fosur uyuyor minicik yer kalmış bana. Dedim dürt şunu sinirimi bozdu ben hamileliğin hiç bir nazını yaşayamayacak mıyım canım sıkıldı gece gece. Ne istediğim gibi çıkıyorum dışarı ne istediğimi yiyebiliyorum ne önüme bir tabak yemek koyan var bırak bari yastıklarım olsun bu geceden itibaren kovuyorum
Anladım canim kafaya takilacak bi geriden geliş değil önemli olan arayi açmaması sanirim kefir ,muz günlük tuketiyorum ama ek olarak yediğiniz bisey olursa yazin lütfenValla bana haftası ıle uyumlu dedı kuzu usg de de kendı hafyam yazıyordu ama sanırım karın ve kafa ölcümü ıle yapılıyor hafta belirleme ondandır
Bugunde 774 gr dedı bana 3 gun omce 660 dı masallah 3 gunde ıyı cıktı ya ölcum alırken bebegın durus pozisyonundan yada yıne kefırde basladım bıseyelr e ek olarak aldım onun farkıydı cıhaz olcumlerı yaroö saat sonrası bıle tutmaya bıloyormuş
Vay anası yaSavaşmadan kazandım da millet bunların açıymış ya kız nasıl saldırıyolar
Ben en öndeydim zaten de. Ama Bi ton para harcadım harici şeyler de aldım belki onları geri veririm Bi inelim de
Canim ne gelecekti bime bebek ürünleri mi bisey mi kaçırdımSavaşmadan kazandım da millet bunların açıymış ya kız nasıl saldırıyolar
Ben en öndeydim zaten de. Ama Bi ton para harcadım harici şeyler de aldım belki onları geri veririm Bi inelim de
Günaydın canım.Yataktan yazıyorumgünaydın yavrum
Oh oh, maşallah.12 m 2 s 2 l aldım. Bide kendi odama büyük saklama kutusu aldım bakalım onları değerlendirmesini tekrar yapacam duruma göre veririm. Kirli sepetlerini aldım tizesi Bi de
Aaa ewett hıc aklıma gelmedı vallaaBakliyat haşlayıp salata yapabilirsin kuzucum
Meksika fasulyesi salatası
Yeşil mercimek salatası
Börülce salatası
Kız hurçlar tamam da baza altı saklama kutusu aldım giyinme odasına kocayla benim yazlıkları koyar yukarı kaldırırım hem güzel duruyor diye. Kirli sepetlerini de aldım 35 taaleeeyeVay anası yaneler aldın kız
Bir de her sabah off uyuyamadım diye uyanır gece asıl uyumayan benim her uyandığımda horul horul uyuyor ben anlamıyorum sabah zor kazırsın yataktanGünaydın canım.
Pek rahat uyutmamış eşin ama...
Adamın son rahat günleri, yakında bebişlerle yayılırsınız yatağa.
Ohooo oda olcak da ben bunları yıkıycam da yerleştircemOh oh, maşallah.
Toplamışsın BİM’i.
Yerleştirince de foto at, bakalım hangisine ne sığmış.
Akordeon organizerler kuzum dolap çekmece içiCanim ne gelecekti bime bebek ürünleri mi bisey mi kaçırdım
Oyleymiş kuzum işte biz korkuyoruz tedırgın annelerAnladım canim kafaya takilacak bi geriden geliş değil önemli olan arayi açmaması sanirim kefir ,muz günlük tuketiyorum ama ek olarak yediğiniz bisey olursa yazin lütfen
Aaaa güzelmiş bebislerin dolaplarina düzen için guzel olurdu ama bizim burda şu an bir tane bile kalmamıştırAkordeon organizerler kuzum dolap çekmece içi
Ay hiç öyle düzenli olmadım bulduğum yere koyarımKız hurçlar tamam da baza altı saklama kutusu aldım giyinme odasına kocayla benim yazlıkları koyar yukarı kaldırırım hem güzel duruyor diye. Kirli sepetlerini de aldım 35 taaleeeye
Kızzz bana da geldi ürünlerr sipariş verdım burda bı canım komsum var düm cok piss gaza geldimNaptın savaşı kazandın mı.
Aynen canim korkuyorum ama dr senin gibi olacak demekki dediOyleymiş kuzum işte biz korkuyoruz tedırgın annelercevız badem yıyorum kuzum cok farklı bısey yemıyorum bende
Ooo senin en iyisi olmuş bebeğimKızzz bana da geldi ürünlerr sipariş verdım burda bı canım komsum var düm cok piss gaza geldim
Oh oh, misss.Kız hurçlar tamam da baza altı saklama kutusu aldım giyinme odasına kocayla benim yazlıkları koyar yukarı kaldırırım hem güzel duruyor diye. Kirli sepetlerini de aldım 35 taaleeeye
Saldırdı herkes burda da. Ama kalmıştır illaki Bi gittiğinde bak olmadıAaaa güzelmiş bebislerin dolaplarina düzen için guzel olurdu ama bizim burda şu an bir tane bile kalmamıştır