ewt cnm aynı gün transferimiz olacak inşalllahVvaauuvv kuzu super yaahayrunnisa85 ıle aynı gun mu
Bebegım bana kalırsa ikiz olsa yıne bakabilirsin tasıyabılırsin bak grupta lac kişi ikiz masallah cokta guzelller
Ama bu sefer tek koydurup olmadı pişmanlığı daha zor bak ben 2 koydurudm tek tuttu
Bende dr um bana 2 koycam dedıgınde vardır bı hayr dedım sessız kaldık ıyıkıde dıyroum sımdı pısman degılım
oyy oyy işte aynı durumdayızEylül gitmeden sana minik fındık taneleri bıraksınhayırlı olsun kuzum. Valla aynı durumu bende yaşadım. Doktorum iki dedi ben çok tereddüt ettim beklemiyordum tek olacak diye şartlamıştım. Neyse dedim vardır hayır son dakika kabul ettim. Ama transfer esnasında bile doktora ben korkuyorum dedim riskleri neler filan doktor da ikisinin tutunma olasılığı yüzden 15 filan dedi. Hamileliği riskli ama olursada hayırlısı buymuş diyeceksin kısmet dedi. Yolladı o arada zaten Rabbim nasıl sağlıkla kavuşturacaksa öyle olsun diye dua ettim hep. Hamileliği zor bakımı da zor olacak ama belki bir daha hamile kalma imkanım olmayacaktı diyorum. Ailece karar vereceğiniz bir durum kuzum. Hayırlısı olsun inşallah Dediğin gibi olacağı varsa tekte bölünüyor.
iki bebeğin sorumluluğu sanırım biraz zor geliyor banaHadi bakalımmm çok iyi
Bu konuda bişey söylemek aslında doğru olmaz en sağlıklı ve doğru kararı siz verirsiniz. Sonuçta hangi anlamda 2 tane istemediğini de düşünmen lazım. Riskleri ve sağlık anlamında mı her anlamda bakım gücü anlamında mı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
yaa ne kadar çok çift koydurup tek tutunma olan varmış..Kuzum banada doktor iki tane koydu biri tuttu o yüzden çok şükür diyorumiyi düşünüp taşın Allahın izniyle nasipte varsa olucak olan olur zaten
ewt ikisi tutacak diye de birşey yok tabi ki ama zor valla karar vermekHayirli olsun ins sana can kan olsun embriyolar bende iki tane transfer oldum tek tuttu ama nasip meselesi bu işler senin yerinde olsam ikisininde koydururdum çünkü her iki embriyo tutacak diye bir kural yok sağlıkla gelsin tek gelsin çift gelsin sonunda kucağına al ins gönlünden geçen olsun ..
yaaa güzel bir anı olarak kalmış size ne güzel.Ay gülüyorum aklıma bir şey geldi. Geçen haziranda evlilik yıl dönümümüzdü. Eşime hastanede (işyeri) sürpriz yapmak istedim. Serviste hemşire kızları ayarladım. Pastam ve hediyemle gittim. Eşim benim serviste onu beklediğimi biliyor ama benim aşağı inmemi bekliyor ki acelemiz var bebiş için kontrole gidelim. Neyse hemşireye dedim ki bir sebep uydur servise çağır, gelsin. Hani hasta fenalaştı falan de. Neyse aradı eşime dediği şu: "Doktor bey, eşiniz fenalaştı, başı döndü. Tansiyonu düşmüş. Yukarı gelmeniz lazım." eşim soruyor kaça düşmüş? Hemşire: "9/7"
Hemşire ne bilsin, eşimin cevabı şu: Onun normali bu.
Neyse yine de eşim geldi de sürprizi yaptık. O gün bayağı gülmüştük
ayyy benimde ikiz kaedeşlerim var..ihtimal yüksek mi oluyormuş..Bana çift transfer yapıldı. İkizim var. İkiz kardeşlerimiz yine var. Yani ikisinin de tutma ihtimali yüksek dediler ama teki tuttu. Yani nasipte ne varsa o. Bence ikisini de koydur. Eninde sonunda ziyan olacak yoksa teki. Belki ikiz olunca daha güzel olacak her şey? Ben gördüm, ikiz kardeşlerimle aramda yaş farkı bayağı vardı. Bakımı zor falan deniyor ama sen baştan ona alıştığın için o kadar da acı çekmiyorsun. Hem bakanı da çok oluyor ikizin. Sana karşı anlayışlı insan da daha çok oluyor. Yardım etmek isteyen falan. Bunları düşün de akışına bırak gitsin.
Kızlar, dua edin Çarşamba günkü rahim kontrolümde bi sıkıntı çıkmasın.Vvaauuvv kuzu super yaahayrunnisa85 ıle aynı gun mu
Bebegım bana kalırsa ikiz olsa yıne bakabilirsin tasıyabılırsin bak grupta lac kişi ikiz masallah cokta guzelller
Ama bu sefer tek koydurup olmadı pişmanlığı daha zor bak ben 2 koydurudm tek tuttu
Bende dr um bana 2 koycam dedıgınde vardır bı hayr dedım sessız kaldık ıyıkıde dıyroum sımdı pısman degılım
Ay evet ben de baktm bugun 96 gün kaldı yazıyor. 280 yazan günler var idiiii
Benim de değil olsun alacağım kuzum yine de. Ben bizzat alıp yerleştirene sordum sonuçta o ne ne kadar lazım daha iyi bilir diye. Tek bebeğe 6 tane M 4 tane S bide Müslinine göre de L almış.nurselek yine bir adet sorusuyla karşındayım. Şimdi benim dolaplarım falan hazır değil hangisinden kaç tane alacağım sen kaçar tane alıcaksın (BİM)
Valla gelmişiz 32 ye bana da zor geliyor balım ama insan şunu da düşünüyor belki sonra nasip olmayacak Bi daha. Allah bilir elbet deiki bebeğin sorumluluğu sanırım biraz zor geliyor bana
Allah herşeyin hayırlısını versin. Belli olsun tüp bebek olacağı ne olacak ki kimene ki. Bizde de ikiz yok illaki oluyor. O da benim bebeğim tek olsa da çift olsa da. Herkes ağzını kapatsın boş yapmasın kimse bunları düşünme bismillahirrahmanirrahim de başla Allah yar ve yardımcın olsunKızlar, dua edin Çarşamba günkü rahim kontrolümde bi sıkıntı çıkmasın.
Eğer o gün doktor onaylarsatupaaaaa ile aynı gün transferimiz.
İlkinde bana da çift koyuyorum demişti doktor, pek fikrimizi de almamıştı.
İsteriz diye düşünmüştü heralde.
Ama teki tuttu.
Şimdi sorsa çift koyun derim.
İkiz olma ihtimali artık çok korkutmuyo gözümü.
Bizim ailede hiç ikiz yok, tüp bebek olduğu çok belli olacak diye endişeliyim sadece.
Çok haklısın canım benim.Allah herşeyin hayırlısını versin. Belli olsun tüp bebek olacağı ne olacak ki kimene ki. Bizde de ikiz yok illaki oluyor. O da benim bebeğim tek olsa da çift olsa da. Herkes ağzını kapatsın boş yapmasın kimse bunları düşünme bismillahirrahmanirrahim de başla Allah yar ve yardımcın olsun
Allah hayırlısını versin insallah güzel gecer hem kime ne tüp bebek oldugundan hic oraları düsünüp kafanı yorma bana soran herkese evet tüp bebek diyorm meraklari gidiyor inan daha az konusuyorlarKızlar, dua edin Çarşamba günkü rahim kontrolümde bi sıkıntı çıkmasın.
Eğer o gün doktor onaylarsatupaaaaa ile aynı gün transferimiz.
İlkinde bana da çift koyuyorum demişti doktor, pek fikrimizi de almamıştı.
İsteriz diye düşünmüştü heralde.
Ama teki tuttu.
Şimdi sorsa çift koyun derim.
İkiz olma ihtimali artık çok korkutmuyo gözümü.
Bizim ailede hiç ikiz yok, tüp bebek olduğu çok belli olacak diye endişeliyim sadece.
Evet, çok haklısın canım.Allah hayırlısını versin insallah güzel gecer hem kime ne tüp bebek oldugundan hic oraları düsünüp kafanı yorma bana soran herkese evet tüp bebek diyorm meraklari gidiyor inan daha az konusuyorlar
Şimdi söyleme. Bak burda doğru diyosun bu beni gererdi. Dememiştim kimseye dedem vefat etmişti o dönem gittim illaki düğün değil bayram değil. Az kaldım ama napim olsun. Deme herşey olsun bitsin 2.ayında falan ailene de dersin artık onlar farklı bakıyo olaya gönül koyuyorlar. Ama ailenin senin gibi saklamasını çok da bekleme benimkilern ağzı gevşekti valla. Hepsine hazırlıklı ol yani. Allah o günleri göstersin pozitifleri gör de inşallahhÇok haklısın canım benim.
Çok teşekkür ederim.
Zaten olduktan sonra söyleriz tedaviyi.
Beni asıl geren şu an içinde bulunduğum durum.
Bunları paylaşmaya hazır değilim.
Oldu olmadı, tuttu tutmadı sorularıyla mücadele etmek istemiyorum.
Zaten kendi içimde yeterince stres ve korku yaşıyorum, bir de insanlarla uğraşmak istemiyorum.