Hepsini almissin bacım masallahBen de teyzelerin arasından çarpmayın bak teyze ben hamileyim diye aralardan bunları alabildim çok sıra vardı ya eşim de geldi tuttugumu ona verdimfena aksiyon oldu eşim diyo kendi kaybettin ahahaha
Banada oyle dıyorlarAynen canim korkuyorum ama dr senin gibi olacak demekki dediyapacak bişey yok oğlum minnak olacak biraz sanirim
Tamam atarım sağol kuzumOh oh, misss.
Güzel günlerde kullan canım.
Yıkamadan sığıyor mu diye denersen at foto.
Ay süperBen de teyzelerin arasından çarpmayın bak teyze ben hamileyim diye aralardan bunları alabildim çok sıra vardı ya eşim de geldi tuttugumu ona verdimfena aksiyon oldu eşim diyo kendi kaybettin ahahaha
Bi de elimden kayıp gidenler var ya bi ara maskem gözüme çıkmış önümü göremedim ay allahım kahkahalarla gülüyorumHepsini almissin bacım masallah
Allah razı olsun yaa biliyorlar ya benı dıo sem bana 1 gun oncesı soyle ben alırımOoo senin en iyisi olmuş bebeğim
Bu teyzeler her hafta her hafta ne alıyorlar bu kadar anlamıyorum zaten yaBen de teyzelerin arasından çarpmayın bak teyze ben hamileyim diye aralardan bunları alabildim çok sıra vardı ya eşim de geldi tuttugumu ona verdimfena aksiyon oldu eşim diyo kendi kaybettin ahahaha
Sağol canımAy süper
Hayırlı olsun
Artık olduğu kadar oluruz düzenli napalım yaşayarak göreceğizAy hiç öyle düzenli olmadım bulduğum yere koyarımbebetolar doğsun göreceğim telin üzerinden alıp kullanıyorum diyordu doğum yapanlar yıkandığına şükrediyorum filan güle güle kullan kuzum kirli sepeti de iyi olmuş hangisini aldın
Sıradayken bi teyze araya girdi teyzee sıra var dedim önüne geçtim kız ben ne alacagımı bile bilmiyorum geldim sıraya girdim diyoBu teyzeler her hafta her hafta ne alıyorlar bu kadar anlamıyorum zaten yaeşime pamuk kaldıysa al demiştim ertesi gün diyor üç tane vardı ikisini aldım birini bıraktım yine başkasının hakkına girmeyelim dedim seviyorum seni teyzeleri görmüyor hiç
Öyle kuzum valla hayırlısı ile o günlere gelelim de bir yolu bulunurArtık olduğu kadar oluruz düzenli napalım yaşayarak göreceğiz
Aman Allah ım. Nasıl psikolojiSıradayken bi teyze araya girdi teyzee sıra var dedim önüne geçtim kız ben ne alacagımı bile bilmiyorum geldim sıraya girdim diyo
Öyle kuzum valla hayırlısı ile o günlere gelelim de bir yolu bulunur
Dün bana ton laf edene bakınnnnKızzz bana da geldi ürünlerr sipariş verdım burda bı canım komsum var düm cok piss gaza geldim
cnm benimi hayırlısıyla birlikte tekrar yaşayacağız bu güzel duyguyuKızlar, dua edin Çarşamba günkü rahim kontrolümde bi sıkıntı çıkmasın.
Eğer o gün doktor onaylarsatupaaaaa ile aynı gün transferimiz.
İlkinde bana da çift koyuyorum demişti doktor, pek fikrimizi de almamıştı.
İsteriz diye düşünmüştü heralde.
Ama teki tuttu.
Şimdi sorsa çift koyun derim.
İkiz olma ihtimali artık çok korkutmuyo gözümü.
Bizim ailede hiç ikiz yok, tüp bebek olduğu çok belli olacak diye endişeliyim sadece.
allah yardımcın olsun cnm.bana da hayırlı olanı nasip etsin inşallahValla gelmişiz 32 ye bana da zor geliyor balım ama insan şunu da düşünüyor belki sonra nasip olmayacak Bi daha. Allah bilir elbet de