2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Labellaaa Labellaaa ve nurselek nurselek
Düzenleyiciler için sayıyı bilemeyeceğim ama şöyle söyleyeyim, benim kısa kollu tişörtlerim M olana sığıyor. Penye bebek tulumları çok rahat sığar.
S olanlarını çorap için kullanıyorum, bir çekmecemde 4 tane S var. Kolsuz zıbınlar, tek altlar falan da bunlara çok rahat sığar.
Bulduğunuzu alın, evde deneyin bence.
Veya hazır kıyafetler yıkanmamışken birkaç zıbın alın yanınıza, orda deneyin. 😂
Kolsuz zıbınları sığıyor mu s ye. Dur bakalım belki s de alırım kalkıp gidebilirsem.

Şimdi söyleme. Bak burda doğru diyosun bu beni gererdi. Dememiştim kimseye dedem vefat etmişti o dönem gittim illaki düğün değil bayram değil. Az kaldım ama napim olsun. Deme herşey olsun bitsin 2.ayında falan ailene de dersin artık onlar farklı bakıyo olaya gönül koyuyorlar. Ama ailenin senin gibi saklamasını çok da bekleme benimkilern ağzı gevşekti valla. Hepsine hazırlıklı ol yani. Allah o günleri göstersin pozitifleri gör de inşallahh 🤲🏻🤲🏻 hepsi geçer gider merak etme
Amiiiiiiin, inşallah canım benim. 🥰
O günleri görelim de gerisi mühim değil cidden.
Haklısın yaa, hamileliğimi bile ilk 3 ay kimseye söylemeyin demiştim.
Kürtajdan sonra arayan arayana. 😒
Anneciğim duramamış söylemiş birilerine.

Amiiiiiiin, inşallah canım benim. 🥰
O günleri görelim de gerisi mühim değil cidden.
Haklısın yaa, hamileliğimi bile ilk 3 ay kimseye söylemeyin demiştim.
Kürtajdan sonra arayan arayana. 😒
Anneciğim duramamış söylemiş birilerine.
Duramıyorlar işte 🤭 sen tüp bebeğini yapacağını söyleme olsun bitsin sonra dersin 😬

5FDECEBD-6719-40C0-89CB-B3D60F769AD3.jpeg

Sırasıyla S, M ve L bunlar.
Minik zıbınlar sığmış S’ye
L biraz yüksek diğerlerine göre. Çekmeceniz darsa zor kapanır.

Ben de bayılıyorum. 🥰
Her şeyin yeri belli olunca çamaşır katlamak da çok zevkli artık. 😉
Çorap, çamaşır, tişört, tayt...
Hepsinin yeri var. 😂

Kızlar, dua edin Çarşamba günkü rahim kontrolümde bi sıkıntı çıkmasın. 🙏
Eğer o gün doktor onaylarsa @tupaaaaa ile aynı gün transferimiz. 🥰

İlkinde bana da çift koyuyorum demişti doktor, pek fikrimizi de almamıştı. 🙈
İsteriz diye düşünmüştü heralde. 😂
Ama teki tuttu.
Şimdi sorsa çift koyun derim. 😉
İkiz olma ihtimali artık çok korkutmuyo gözümü. 🙃
Bizim ailede hiç ikiz yok, tüp bebek olduğu çok belli olacak diye endişeliyim sadece. ☺️
Hadı tatlımmm ınsallahh j korkkmaa😍🤲

Benim de değil olsun alacağım kuzum yine de. Ben bizzat alıp yerleştirene sordum sonuçta o ne ne kadar lazım daha iyi bilir diye. Tek bebeğe 6 tane M 4 tane S bide Müslinine göre de L almış.
Ben ya 10 ya 12 tane varsa m alırım s'yi çok almam zıbınları dahi içine en iyi alan m çünkü. Belkii 2 tane s yani. L da 2 tane alırım diye düşünüyorum şimdilik düşüncem
Naptın savaşı kazandın mı. 😅😅

Kızlar ya bu gece sanki dersiniz eşim hamile sırtıma koyduğum yastığı almış bacak arama koyduğum yastığı da 😂 gece bir kalktım yastık arıyorum ohhh yayılmış yatağa dönemiyorum bile bacağını uzatmış yastıklara fosur fosur uyuyor minicik yer kalmış bana. Dedim dürt şunu sinirimi bozdu 😅 ben hamileliğin hiç bir nazını yaşayamayacak mıyım canım sıkıldı gece gece. Ne istediğim gibi çıkıyorum dışarı ne istediğimi yiyebiliyorum ne önüme bir tabak yemek koyan var bırak bari yastıklarım olsun 🥺 bu geceden itibaren kovuyorum 😂

X