2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

nurselek ağız tadıyla kullan kuzum kumaşları nasıl? Bir de o kaşık mı anlamadım altında siyah bir şey var ayrı bir şey mi
Çok sağol Kilyam
Kumaşları çok iyi emin olduğumdan bimden almak istedim yavrum. Kirli sepetleri kanvas zamanla formu oturur şimdi paket içinde ya ağzı gözü kaymış. Ya baharatlıklarımın içine porselen kaşıklar ım eksikti 6 lı gelmiş onu aldım Bi de metal saplı Slikon uçlu maşa yoktu kaliteli duruyor onu da aldım

Kızz ask olsunn nıe laf edeyım ben cıkamıyorum alamam dedım banada sen alır yollarsın dıe takıldım aşşkk olsunnn
Ben de senşn alanın çok olur dedim çevrende birsürü insan var, bak ben yanlızım dedim sanki uydurdumkendin anlattığın için dedim yani. Bak dediğim gibi de oldu en nihayetinde ben bilirim arkadaşş
Neyse hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle

bizim de çok az insan biliyor tüp bebeği.eşimin aileside bilmiyor bifr tedavi olduğumuzu biliyorlardı ama tüp bebek demek istemedi eşim saygı duydum..
gebeliğimi öğrenince söylemeyin dedim,kalp atışına kadar zor dayandı,daha 1.5 aylık anne karnında bebeği herkesin bilmesine gerek yok..
kalp atışını duyunca halasına söyledi oda bütün aileye söyledi,hatta hala kimseye söyleme deyince tepki verdi neden söylemeyeceğiz ki diye..
düşük yaptıktan sonra telefonlarını açmak istemedim gerçekten herkes acıyarak konuşuyor öyle bir duruma düşüyordun ki ben iyiyim diye onları rahatlatmaya çalışıyorsun inanın en zoru bu..

Bılıyorum kuzummm şakalasıyrouz da
Sagol sende ıyı saglıklı gunlerde kullan

Kesinlikle katılıyorum, en zoru gerçekten yakınlarını teselli etmek.
Rabbim bir daha yaşatmasın canım.
Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli alalım bebişlerimizi kucaklarımıza.

Labellaaa nurselek ya muhtesemsinizzz o kadar güldüm ki hele o kadar seyin arasinda silikon maşayla kaşıgıda almısvalla tebrik ederim kızlar kesin bitmistir simdiye icimde kaldı gidemedm valla zaten herkes siz kadar alsa tamam
Kilya gecen alısverise gitmistik nasip bi baktim önümde pamuk duruyor bimde 1 pk kalmis nasıl sevjne sevine aldm anlatamam

İlk sıradayım
Helal olsun sana
Ben de teyzelerin arasından çarpmayın bak teyze ben hamileyim diye aralardan bunları alabildim çok sıra vardı ya eşim de geldi tuttugumu ona verdim fena aksiyon oldu eşim diyo kendi kaybettin ahahaha
İyi güzel günlerde kullansın bebisler ins
Ya ben gidemedim bim.uzakti resimde gececi adam sabah geldi kıyamadım ona da öğleden sonra bakayım kalmışsa nasibimde

Ama onlar da önemli sonuçta
Ama alacağın sayıya bağlı bak şuan yoğunluk da yoktur zaten. Ben çıkarken düzenlçeyiciler daha çok vardı ki benle birlikte çok alan olduğu halde. Bol bol gelmiş yani. Ne pamuğu kız temizleme pamuğu mu

Yıkanır mı bunlar makinede. Eşimi gönderdim bende bir ihtimal varsa kaldıysa alsın diye iyi yapmışsın yavrum.

Evet evet temizleme pamugu 1 pk almistm 1 tane daha aldmvalla hic o kadar yuruyemem ki esimde sabah gelir hayatta gitmez pazar tekrar nobetci nasipte yokmus ama baktm 22 sinde evde o bavulu kacırmamam lazim şokta

Helal olsun sana

İyi güzel günlerde kullansın bebisler ins
Ya ben gidemedim bim.uzakti resimde gececi adam sabah geldi kıyamadım ona da öğleden sonra bakayım kalmışsa nasibimde
Benim adam da gelmedi zaten mağazayı açtı tek başıma haklı mücadelemi verdim çocuklarıma bunları da anlatcam

Yaa inşallah eşimin bıraktığı da birini sevindirmiştir

Evet evet temizleme pamugu 1 pk almistm 1 tane daha aldmvalla hic o kadar yuruyemem ki esimde sabah gelir hayatta gitmez pazar tekrar nobetci nasipte yokmus ama baktm 22 sinde evde o bavulu kacırmamam lazim şokta
Ya Bime 101 e de gelirse o bavul ki bence gelecek şoktan pek aktüel ürün almıyorum ya ben ondan dedim

Süpersin sen yaa tabi tabi yıkamadan kullanmam ben ama kirli sepetini belki yıkamam baskısı çıkarsa diye korkarım
Ne bileyim yamulup mamulmasın şimdi dedim almış birkaç parça bana yeter kirli sepeti kalmamış varsa bakarım başka yerden dedi pazara gitti şimdi. Hurç almış geri gönderdim dedim benim için gerekli değil niye sadece dediğimi almıyorsun diye de kızdım bugün onun kızılma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…