2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ben de teyzelerin arasından çarpmayın bak teyze ben hamileyim diye aralardan bunları alabildim çok sıra vardı ya eşim de geldi tuttugumu ona verdim 😂 fena aksiyon oldu eşim diyo kendi kaybettin ahahaha
Bu teyzeler her hafta her hafta ne alıyorlar bu kadar anlamıyorum zaten ya 😂 eşime pamuk kaldıysa al demiştim ertesi gün diyor üç tane vardı ikisini aldım birini bıraktım yine başkasının hakkına girmeyelim 🙂 dedim seviyorum seni 😂 teyzeleri görmüyor hiç 😬

Ay hiç öyle düzenli olmadım bulduğum yere koyarım 😂 bebetolar doğsun göreceğim 🤭 telin üzerinden alıp kullanıyorum diyordu doğum yapanlar yıkandığına şükrediyorum filan 😂 güle güle kullan kuzum kirli sepeti de iyi olmuş hangisini aldın
Artık olduğu kadar oluruz düzenli napalım yaşayarak göreceğiz 🙂

Bu teyzeler her hafta her hafta ne alıyorlar bu kadar anlamıyorum zaten ya 😂 eşime pamuk kaldıysa al demiştim ertesi gün diyor üç tane vardı ikisini aldım birini bıraktım yine başkasının hakkına girmeyelim 🙂 dedim seviyorum seni 😂 teyzeleri görmüyor hiç 😬
Sıradayken bi teyze araya girdi teyzee sıra var dedim önüne geçtim kız ben ne alacagımı bile bilmiyorum geldim sıraya girdim diyo 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20210917_095651.jpg
    IMG_20210917_095651.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20210917_095642.jpg
    IMG_20210917_095642.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20210917_095631.jpg
    IMG_20210917_095631.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 38
Çok amaçlı büyük kutu ellerimden kayıp gitti ya üzüldm büyük sepeti de kadının biri aa bu sepet değilmiş diye bıraktı öyle aldım 😂 çanta gibi duruyodu ya üzgünüm ablacm valla 😅

Kızlar, dua edin Çarşamba günkü rahim kontrolümde bi sıkıntı çıkmasın. 🙏
Eğer o gün doktor onaylarsa tupaaaaa tupaaaaa ile aynı gün transferimiz. 🥰

İlkinde bana da çift koyuyorum demişti doktor, pek fikrimizi de almamıştı. 🙈
İsteriz diye düşünmüştü heralde. 😂
Ama teki tuttu.
Şimdi sorsa çift koyun derim. 😉
İkiz olma ihtimali artık çok korkutmuyo gözümü. 🙃
Bizim ailede hiç ikiz yok, tüp bebek olduğu çok belli olacak diye endişeliyim sadece. ☺️
cnm benimi hayırlısıyla birlikte tekrar yaşayacağız bu güzel duyguyu🙏
çarşamba hayırlı haberlerini alacağız..😍

X