Kolsuz zıbınları sığıyor mu s ye. Dur bakalım belki s de alırım kalkıp gidebilirsem.Labellaaa ve nurselek
Düzenleyiciler için sayıyı bilemeyeceğim ama şöyle söyleyeyim, benim kısa kollu tişörtlerim M olana sığıyor. Penye bebek tulumları çok rahat sığar.
S olanlarını çorap için kullanıyorum, bir çekmecemde 4 tane S var. Kolsuz zıbınlar, tek altlar falan da bunlara çok rahat sığar.
Bulduğunuzu alın, evde deneyin bence.
Veya hazır kıyafetler yıkanmamışken birkaç zıbın alın yanınıza, orda deneyin.
Amiiiiiiin, inşallah canım benim.Şimdi söyleme. Bak burda doğru diyosun bu beni gererdi. Dememiştim kimseye dedem vefat etmişti o dönem gittim illaki düğün değil bayram değil. Az kaldım ama napim olsun. Deme herşey olsun bitsin 2.ayında falan ailene de dersin artık onlar farklı bakıyo olaya gönül koyuyorlar. Ama ailenin senin gibi saklamasını çok da bekleme benimkilern ağzı gevşekti valla. Hepsine hazırlıklı ol yani. Allah o günleri göstersin pozitifleri gör de inşallahhhepsi geçer gider merak etme
Çok rahat sığar canım, S çok küçük değil.Kolsuz zıbınları sığıyor mu s ye. Dur bakalım belki s de alırım kalkıp gidebilirsem.
Duramıyorlar işteAmiiiiiiin, inşallah canım benim.
O günleri görelim de gerisi mühim değil cidden.
Haklısın yaa, hamileliğimi bile ilk 3 ay kimseye söylemeyin demiştim.
Kürtajdan sonra arayan arayana.
Anneciğim duramamış söylemiş birilerine.
Tamam bakayım ben de ozman. L alacağım ya müslinlerimi koymak için derli toplu olsunÇok rahat sığar canım, S çok küçük değil.
Hatta bi tane de L almıştım, hiçbir çekmeceme sığmıyo o.
Dolabın içinde kullanıyorum.
Aynen, onu söylemeyi düşünmüyorum henüz.Duramıyorlar iştesen tüp bebeğini yapacağını söyleme olsun bitsin sonra dersin
Bayılıyorum şu düzene yaa sırf bunun içinEki Görüntüle 2917648
Sırasıyla S, M ve L bunlar.
Minik zıbınlar sığmış S’ye
L biraz yüksek diğerlerine göre. Çekmeceniz darsa zor kapanır.
İlk sıradayım10 dakika kaldınurselek , koş koş.
Teyzeler çoktan girmiştir sıraya.
Bulabildiğini al gel, iade edersin olmadı.
Hadı tatlımmm ınsallahh j korkkmaaKızlar, dua edin Çarşamba günkü rahim kontrolümde bi sıkıntı çıkmasın.
Eğer o gün doktor onaylarsa @tupaaaaa ile aynı gün transferimiz.
İlkinde bana da çift koyuyorum demişti doktor, pek fikrimizi de almamıştı.
İsteriz diye düşünmüştü heralde.
Ama teki tuttu.
Şimdi sorsa çift koyun derim.
İkiz olma ihtimali artık çok korkutmuyo gözümü.
Bizim ailede hiç ikiz yok, tüp bebek olduğu çok belli olacak diye endişeliyim sadece.
Naptın savaşı kazandın mı.Benim de değil olsun alacağım kuzum yine de. Ben bizzat alıp yerleştirene sordum sonuçta o ne ne kadar lazım daha iyi bilir diye. Tek bebeğe 6 tane M 4 tane S bide Müslinine göre de L almış.
Ben ya 10 ya 12 tane varsa m alırım s'yi çok almam zıbınları dahi içine en iyi alan m çünkü. Belkii 2 tane s yani. L da 2 tane alırım diye düşünüyorum şimdilik düşüncem
Ben de merak ettim.Naptın savaşı kazandın mı.
Yataktan yazıyorumBİM sırasından yazıyormuş bize.
Başka var mı sırada olan?
Savaşmadan kazandım da millet bunların açıymış ya kız nasıl saldırıyolarNaptın savaşı kazandın mı.
12 m 2 s 2 l aldım. Bide kendi odama büyük saklama kutusu aldım bakalım onları değerlendirmesini tekrar yapacam duruma göre veririm. Kirli sepetlerini aldım tizesi Bi deBen de merak ettim.
Kaç tane hangi boy alabildin canım?