maşallah cnm çok güzel görünüyor.ellerine sağlıkArkadaşlar şimdi size 100 lira kar nasıl elde edilir onun resmini atıyorum
Kızımın battaniyesini bitirdim elhamdülillah Allah sağlıkla kullandırmayı da nasip etsindarısı oğlumunkine
Çok sağol canım inşallahmaşallah cnm çok güzel görünüyor.ellerine sağlıksağlıkla kullanırsın inşallah
Inaallahhh canımm bızde heycanla Bekliyoruzcnm ya saolasın..inşallah bu sefer güzel sonuç alacağız
Verrr gazııı
Canimcim ne guzel cozum bulmussunBen de tesettürlü olduğum için taytın üstüne taytı komple kapatacak şekilde uzun elbise giyiyorum. Eşin belki buna razı olur
Tayt lcw'den, düz penye. Havalar soğuyana kadar rahat giyerim ama burası da biraz hızlı soğuyor. Sonrasında da başka yöntemler bulurum artık.
Bedenini biliyorsan İnternet sayfasından al Lcw nin ben kendi bedenimi aldım. Baya esnek zaten karın paneli.Kuzum bende denedim orda işte çok kısa geldi kapri gibi o yüzden alternatif bakıyorum, tayt ta öyle sporcu tayt kumaşıydı almadım pentiye baktım internetten ordan alıcam herhalde
Yok kız ne gazı. O deneyeceğim demişti de ondan dedimVerrr gazıııhepımız yakında örneklerle gelecegızzz
Baslamak istiyorumda esim nobetci ev carsiya uzak bos bos yatiyorum tv izlemekten beynim uyustu
evet canım mucize oldu çok teşekkürlercnm iyi ki gitmişsin doktora ve doktorunda farketmiş.allah korumuş resmen.çok çok geçmiş olsun...
Kız var ya ben tv ye de televizyona da çok bağlandım son zaman napacağumBaslamak istiyorumda esim nobetci ev carsiya uzak bos bos yatiyorum tv izlemekten beynim uyustu
Yaprak dökümünü bile izliyorum valla sıkıntıdan kadiri izliyorum haftaya da zuhal topalla yemekteyiz varmis iyi bari diyorumKız var ya ben tv ye de televizyona da çok bağlandım son zaman napacağum
Hareket etmemen gerek diye miYaprak dökümünü bile izliyorum valla sıkıntıdan kadiri izliyorum haftaya da zuhal topalla yemekteyiz varmis iyi bari diyorumama suan su hareket olayina azcık canım skıldi
Yok kız ondan degil bebisim.bugün hareketsiz ona canım sıkıldı korktm birazHareket etmemen gerek diye mi
Aa ben yazdıysan görmedimYok kız ondan degil bebisim.bugün hareketsiz ona canım sıkıldı korktm biraz
Yoo hicbiseyde yapmadm anlamadm bende iyi düsünmek istiyorum ama kafamda deli sorular...Aa ben yazdıysan görmedim
Bugün değişik bişe yaptınmı her gününden farklı
Gün içinde hıc mı hıasetmedın kuzu yoksa daha mı sakinYoo hicbiseyde yapmadm anlamadm bende iyi düsünmek istiyorum ama kafamda deli sorular...
Bazen ya çok yürüdüğümde ya d aev işi yaptığımda beni kiler de hiç oynamıyor. Haa Bi de stresim gerginliğim olduğundaYoo hicbiseyde yapmadm anlamadm bende iyi düsünmek istiyorum ama kafamda deli sorular...