2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Arkadaşlar şimdi size 100 lira kar nasıl elde edilir onun resmini atıyorum
Kızımın battaniyesini bitirdim elhamdülillah Allah sağlıkla kullandırmayı da nasip etsin darısı oğlumunkine
maşallah cnm çok güzel görünüyor.ellerine sağlıksağlıkla kullanırsın inşallah

Canimcim ne guzel cozum bulmussun ben kapali degilim olsam daha kolay olurdu isim eminim kalin tayt bulursam pantolon diye kandirabilirim diye umudum iste bakicaz sekercim biraz daha havalar soguyunca kislik seylerde gelir illaki bakariz

Kuzum bende denedim orda işte çok kısa geldi kapri gibi o yüzden alternatif bakıyorum, tayt ta öyle sporcu tayt kumaşıydı almadım pentiye baktım internetten ordan alıcam herhalde
Bedenini biliyorsan İnternet sayfasından al Lcw nin ben kendi bedenimi aldım. Baya esnek zaten karın paneli.

Kızlar ya benim bebegim pek hareketli degil bugun yemek yeyip yatinca baya vururdu aslinda ama hic sesi cikmiyor normal mi aceba

Yoo hicbiseyde yapmadm anlamadm bende iyi düsünmek istiyorum ama kafamda deli sorular...
Bazen ya çok yürüdüğümde ya d aev işi yaptığımda beni kiler de hiç oynamıyor. Haa Bi de stresim gerginliğim olduğunda aklıdaki tilkiler de biliyorum düşünme o şekil arada olur. Kalk şimdi Bi çikolata ye varsa evde ğztşne suyunu iç. Yan şekilde yat elini de koy karnına az kafanı da rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…