2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bedenini biliyorsan İnternet sayfasından al Lcw nin ben kendi bedenimi aldım. Baya esnek zaten karın paneli.
Kuzucum bakiyim da benim problemim boy o yuzden sıkıntı yaşıyorum 😂

Yok kız ondan degil bebisim.bugün hareketsiz ona canım sıkıldı korktm biraz
Sıfır hareket mi yoksa önceye göre az mı ? Az olmasında sorun yok her gün aynı olmuyor en azından benim gayet sakin geçiyor. Ama takip edip uzanıp elimi koyuyorum bakıyorum bir iki vuruyorlarsa içim rahatlıyor açıkçası.

Sıfır hareket mi yoksa önceye göre az mı ? Az olmasında sorun yok her gün aynı olmuyor en azından benim gayet sakin geçiyor. Ama takip edip uzanıp elimi koyuyorum bakıyorum bir iki vuruyorlarsa içim rahatlıyor açıkçası.
Aslında gün icindd 1 2 kez hissettim sadece normalde daha hareketliydi bugun sadece bu kadar oldu simdi de biseyler yedim uzandm elliyorum felan yok anlamadm

Bazen ya çok yürüdüğümde ya d aev işi yaptığımda beni kiler de hiç oynamıyor. Haa Bi de stresim gerginliğim olduğunda🙄 aklıdaki tilkiler de biliyorum düşünme o şekil arada olur. Kalk şimdi Bi çikolata ye varsa evde ğztşne suyunu iç. Yan şekilde yat elini de koy karnına az kafanı da rahatlar
Azcık 2 gündür stresliyim gercekten olabilirde yedim kuzu yattm bekliyorm bakalim insallah azcık oynar

Aslında gün icindd 1 2 kez hissettim sadece normalde daha hareketliydi bugun sadece bu kadar oldu simdi de biseyler yedim uzandm elliyorum felan yok anlamadm
Hafif pıt pıt vur iki saat boyunca takip et bakalım kuzum öyle öneriyor doktorlar. Her gün aynı olmuyor zaten endişe etme. Gerilirsende hareket etmeyebilir.

X