2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

De facto ya bak kuzum bir de pentinin pantolon formunda taytları var ya ona bak istersen h m ye bak ben de bilmiyorum almadım gelecek ay almayı düşünüyorum nasipse

Ben geçen lc den aldım canım gayet rahat ama kış için bir iki tane daha almam lazım taytlarım var ama kışın giyilmez taytlarda

Hangilerini alacaksin
Canım akordeon düzenleyicilerden midi ve maxi alıcam en küçüğümden almam alırsam 2 tane belki.
Şu kirli sepeti var bebekleri için alıcam ondan. Raf düzenleyici ve çekmece içi düzenleyici bebelere alacaklarım arasında. Olaki kendime de alırsam çok amaçlı kapaklı kutulardan alırım herşeyi çok güzel saklıyor kirli görüntüyü kaldırıyor ortadan

Ben geçen lc den aldım canım gayet rahat ama kış için bir iki tane daha almam lazım taytlarım var ama kışın giyilmez taytlarda
Kuzum bende denedim orda işte çok kısa geldi kapri gibi o yüzden alternatif bakıyorum, tayt ta öyle sporcu tayt kumaşıydı almadım pentiye baktım internetten ordan alıcam herhalde

De facto ya bak kuzum bir de pentinin pantolon formunda taytları var ya ona bak istersen h m ye bak ben de bilmiyorum almadım gelecek ay almayı düşünüyorum nasipse
Aa evet defactoyada bakiim saol beybii hm çok pahalı ya mama koleksiyonu almam ordan ebru hamile giyim yazıo trendyoldan ordan bakcam olmadıı Soğuk yani uzun alt lazım göbeğim çıkmadı çok ama normalde 36 beden herşeyim olmuo artık

Kuzum bende denedim orda işte çok kısa geldi kapri gibi o yüzden alternatif bakıyorum, tayt ta öyle sporcu tayt kumaşıydı almadım pentiye baktım internetten ordan alıcam herhalde
Ya aslında her mağazasına farklı farklı getiriyorlar canım denk gelmek lazım pentininkilerde güzel görünüyordu internette

Ben de boyuma tam gelen hamile pantolonu bulamadığım için bir tane tayt buldum, hamile taytı. O kadar rahat ki, bileğime kadar kapatıyor. Onu boydan elbiseyle giyiyorum. O kadar rahat oluyor ki. Bundan sonra da elbise alırım herhalde. Normal elbiseler de oluyor henüz. Hamilelik almaya gerek kalmıyor. Gerçi bugün daha 6 ay bitti. 3 ay daha var. O zamana ne olurum Allah bilir

Benim koca tayta izin vermio yoksa full oyle gezerimde iste yani kisa gircegimiz icin sadece elbiseyle zor usuyen bi insanim illa bulmak gerekiyo sen sanslisin tayt ile gunu kurtarirsin seker tayti nerden aldin bu kadar memnun kaldigin kalin mii

Maşallah kuzum aynen havalar soğumaya başladı artık bakmak gerekiyor

Benim koca tayta izin vermio yoksa full oyle gezerimde iste yani kisa gircegimiz icin sadece elbiseyle zor usuyen bi insanim illa bulmak gerekiyo sen sanslisin tayt ile gunu kurtarirsin seker tayti nerden aldin bu kadar memnun kaldigin kalin mii
Ben de tesettürlü olduğum için taytın üstüne taytı komple kapatacak şekilde uzun elbise giyiyorum. Eşin belki buna razı olur

Tayt lcw'den, düz penye. Havalar soğuyana kadar rahat giyerim ama burası da biraz hızlı soğuyor. Sonrasında da başka yöntemler bulurum artık.

cnm çok çok geçmiş olsun..

cnm sana da çok çok geçmiş olsun..

cnm ya saolasın..inşallah bu sefer güzel sonuç alacağız

cnm iyi ki gitmişsin doktora ve doktorunda farketmiş.allah korumuş resmen.çok çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…