- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Aklıma zaten detaylıda doktorun yaptigi geliyor steteskopla azcık dinlemeye calistimda skmdi uğultu var gibi azcik rahatladmRahatlatan bir müzik aç dediğim gibi dürt karnını sorun olmaz doktorlar neler yapıyorazıcık sıkıştır tepki verir.
Benim boyum 178 işte modeller hep bilekten bir karış yukarda oluyo genel sorunum bu benim hayatta kiBoyu gayet uzundu canım ben baya kestim 1.60 ben bir karıştan fazla kesmişimdir. Sana da bilek üstü olur
Zaten ona zarar verecek kadar bir baskı yapamazsın kuzum gücün yetmezAklıma zaten detaylıda doktorun yaptigi geliyor steteskopla azcık dinlemeye calistimda skmdi uğultu var gibi azcik rahatladm
Cok ilginc gercekten ben kendim bile o kadar yavas koyuyorum ki elimi yoksa hemen hareketi duruyor Allah ım hic kimseyi korktuguna ugratmasn valla ne deyim hayırlısıyla sapa saglam bi alsaydl kucagimiza bu kuruntular hic bitmeyecek yoksaZaten ona zarar verecek kadar bir baskı yapamazsın kuzum gücün yetmezyeri korunaklı Allah şükürler olsun. Neyse sevindim biraz daha rahatlamış olmana. Benim bebelerde eşim dokununca hareketlerini durduruyor mesela çok değişik bir şey hissediyor yabancılıyorlar sanki
Ben koyduğumda genelde kesmiyorlar hareketi ama eşim koyduğunda kesiyorlar bir andaCok ilginc gercekten ben kendim bile o kadar yavas koyuyorum ki elimi yoksa hemen hareketi duruyor Allah ım hic kimseyi korktuguna ugratmasn valla ne deyim hayırlısıyla sapa saglam bi alsaydl kucagimiza bu kuruntular hic bitmeyecek yoksa
Haklısın valla canım insallahBen koyduğumda genelde kesmiyorlar hareketi ama eşim koyduğunda kesiyorlar bir andabebeklerin kendi yapısı ile alakalı sanırım birazda hepsi farklı oluyor. Bir de daha küçük haftalardalar kuzum çok güçlü değiller kaç gram ki bir kiloya ulaşsalar en azından çok daha kuvvetli olur hareketleri mesela doktor ultrason ile bakıyor ya dönüyorlar filan ama ben hissetmiyorum suyun içinde olmaları da hareketi biraz emiyor. Stres hiç bitmiyor gerçekten. Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin
İyi şükür kuzum gözün aydınHaklısın valla canım insallahazda olsa oynadı benim minnakta
Öyle valla cok sükürİyi şükür kuzum gözün aydın
Gözün aydınn kuzumm maşallahHaklısın valla canım insallahazda olsa oynadı benim minnakta
Sagol canimm Allah m korktugumuza ugratmasnGözün aydınn kuzumm maşallah
Kankim yaa bendensinnn sen de ben de 177 bişi bulursan alırsan linkleşelim hahahaBenim boyum 178 işte modeller hep bilekten bir karış yukarda oluyo genel sorunum bu benim hayatta ki
Ben de kimdi biri daha uzundu diye bakındım da şimdi yazmışsın senden umutluydum kuzu ya yok mu bildiğin bi yerKankim yaa bendensinnn sen de ben de 177 bişi bulursan alırsan linkleşelim hahaha
Kuzularr bu akşam pek sessizdinizHerkese hayırlı geceler diliyorum yarın musmutlu bir gün olsun inşallah
Amiin kuzucum. Valla kızlar dizi dönemi başlayınca dizilere daldılar sanırımKuzularr bu akşam pek sessizdinizHerkese hayırlı geceler diliyorum yarın musmutlu bir gün olsun inşallah
Şimdi uyucam yarın sana yazarım kitapları tamam mıAmiin kuzucum. Valla kızlar dizi dönemi başlayınca dizilere daldılar sanırımişte ben de Canan Karatay filan izliyorum buzluktan yemek çıkarmıştım tadı kaçmış midem hala kötü Midem adeta bir kelebek gibi hassas oldu illa taze yemek olacak. Kalan yemek bile rahatsız ediyor. Olduğu gibi döküyorum Vicdansız bir şekilde instagramda kahve tatlı keyfisi yapanlara saydırıyorum filan eşimde az önce cips keyfisi yaptı. Utanmadan bana uzattı bir de. Arkadaşım sen doğur çikolata havuzunda yüzdürürüz seni filan diyor da teselli oluyorum Benden gece raporu bu kadar. Yarın artık bebek bakım vs. Kitapları alayım da iki kelam okuyayım anam babam usulü gideceğim derken bezleri totoları yerine kafalarına geçirmeyeyim tostiklerin bana kitap önerisi verin
İyi geceler yavrum bende yatayım belki gelirŞimdi uyucam yarın sana yazarım kitapları tamam mı
Öptüm hepinizi iyi geceler
Kuzum senin tecrüben yeter bence zaten. Yaa bende almak niyetinde değildim ama sonra pişman olmayayım temel şeyleri okuyacağım bir iki kitap yeterli.Ben almadım kuzum
Babyjanda harıcı kıtap oda gebelıkle ilgili
ama yegenım felan genelde dogan cuceloglu kitapları okuyorlar