Kuzucum bakiyim da benim problemim boy o yuzden sıkıntı yaşıyorumBedenini biliyorsan İnternet sayfasından al Lcw nin ben kendi bedenimi aldım. Baya esnek zaten karın paneli.
Jean - LC WAIKIKI - 329,99 TL
Orta İndigo Rodeo Bilek Boy Mercury Skinny Hamile Jean Pantolon size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0SS715Z8-507www.lcwaikiki.com
Sıfır hareket mi yoksa önceye göre az mı ? Az olmasında sorun yok her gün aynı olmuyor en azından benim gayet sakin geçiyor. Ama takip edip uzanıp elimi koyuyorum bakıyorum bir iki vuruyorlarsa içim rahatlıyor açıkçası.Yok kız ondan degil bebisim.bugün hareketsiz ona canım sıkıldı korktm biraz
Yani gündüz saatlerk.belli belirsiz 1 2 dokunma gibi oldu sonra hic olmadı normalde daha hareketliydi ama anlamadmGün içinde hıc mı hıasetmedın kuzu yoksa daha mı sakin
Belkı uykuya gecıs donemini yakalamıssındır
Kuzucumm sıkma canını kıyamam herşey yolundadır Allahın izniyleYok kız ondan degil bebisim.bugün hareketsiz ona canım sıkıldı korktm biraz
Aslında gün icindd 1 2 kez hissettim sadece normalde daha hareketliydi bugun sadece bu kadar oldu simdi de biseyler yedim uzandm elliyorum felan yok anlamadmSıfır hareket mi yoksa önceye göre az mı ? Az olmasında sorun yok her gün aynı olmuyor en azından benim gayet sakin geçiyor. Ama takip edip uzanıp elimi koyuyorum bakıyorum bir iki vuruyorlarsa içim rahatlıyor açıkçası.
İnsallah canım az oynasa icim rahatlayacakKuzucumm sıkma canını kıyamam herşey yolundadır Allahın izniyle
Azcık 2 gündür stresliyim gercekten olabilirde yedim kuzu yattm bekliyorm bakalim insallah azcık oynarBazen ya çok yürüdüğümde ya d aev işi yaptığımda beni kiler de hiç oynamıyor. Haa Bi de stresim gerginliğim olduğundaaklıdaki tilkiler de biliyorum düşünme o şekil arada olur. Kalk şimdi Bi çikolata ye varsa evde ğztşne suyunu iç. Yan şekilde yat elini de koy karnına az kafanı da rahatlar
Milyonlarca gebe de aşı oldu kötü düşünmeAzcık 2 gündür stresliyim gercekten olabilirde yedim kuzu yattm bekliyorm bakalim insallah azcık oynar
Dinlenmeye gecmıstır,Yani gündüz saatlerk.belli belirsiz 1 2 dokunma gibi oldu sonra hic olmadı normalde daha hareketliydi ama anlamadm
Yok aşıyı unuttum bile valla bilmiyorum olur belki böyle arada gündüz kücükte olsa oynamıştıMilyonlarca gebe de aşı oldu kötü düşünme
İnsallahDinlenmeye gecmıstır,
Hafif pıt pıt vur iki saat boyunca takip et bakalım kuzum öyle öneriyor doktorlar. Her gün aynı olmuyor zaten endişe etme. Gerilirsende hareket etmeyebilir.Aslında gün icindd 1 2 kez hissettim sadece normalde daha hareketliydi bugun sadece bu kadar oldu simdi de biseyler yedim uzandm elliyorum felan yok anlamadm
Stres yaptm azcık galiba hayırlısı ne deyimHafif pıt pıt vur iki saat boyunca takip et bakalım kuzum öyle öneriyor doktorlar. Her gün aynı olmuyor zaten endişe etme. Gerilirsende hareket etmeyebilir.
canım bu aralar benim de stresten öyle oldu hatta bir gün hiç hissetmedim korktum anestezi aldığım için gayet iyiymiş her gün aynı olmazmış zaten korkmaYani gündüz saatlerk.belli belirsiz 1 2 dokunma gibi oldu sonra hic olmadı normalde daha hareketliydi ama anlamadm
Ozamn stresten falan etkileniyor canımYok aşıyı unuttum bile valla bilmiyorum olur belki böyle arada gündüz kücükte olsa oynamıştı
Rahatlatan bir müzik aç dediğim gibi dürt karnını sorun olmaz doktorlar neler yapıyorStres yaptm azcık galiba hayırlısı ne deyim
Boyu gayet uzundu canım ben baya kestim 1.60 ben bir karıştan fazla kesmişimdir. Sana da bilek üstü olurKuzucum bakiyim da benim problemim boy o yuzden sıkıntı yaşıyorum
Kuzum endişe etme 1 gün boyunca hissetmediğim oldu stres yapma kendine inadına kıpırdamıyor. Oğlak burcu bebesi bunlar inatçılarStres yaptm azcık galiba hayırlısı ne deyim
İnsallah canım ya cok sagolun valla icimi rahatlatan sey gunduz azda olsa hissettm normaldir insallah gerisidecanım bu aralar benim de stresten öyle oldu hatta bir gün hiç hissetmedim korktum anestezi aldığım için gayet iyiymiş her gün aynı olmazmış zaten korkma
Dogru diyosun valla bildigin inatci elimizi koyunca hemen duruyor keyfine göre simdiden bizi oynatıyorlar vallaKuzum endişe etme 1 gün boyunca hissetmediğim oldu stres yapma kendine inadına kıpırdamıyor. Oğlak burcu bebesi bunlar inatçılar