2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Sağ olasın kuzum en uygun ürünlerden biriydi gerçekten bu. Sepetlerden vardır aslında hiç aklıma gelmedi güzel olur aslında

Al benden de o kadar valla aynı hisleri paylasıyoruz

Yaaa bırde ikiz cekımlerı

Aaa pahalı imiş ben büyük peluş var ya öyle bir şey alacağım ama o da o fiyatlarda
Ay evet aklımı okuyorsun peluşlarda da güzel oluyor. Onlar Bi ara Bime inidirmli geliyordu ama büyük değildi. Ama okadar büyüğü napcan ki zaten el kadarla

Anladım canım, çok sağol bilgilendirdigin için

Kızlarım merhaba dün giremedim bir türlü. Kilya cığım hayırlı haberlerin olsun inşallah sıkma canını sakın doktor kontrolündesin en azından çözümü olan bir şey olsun şeker vs. Konusu pink21 canım çok geçmiş bitmiş olsun, sağlıkla zamanında alalım inşallah hepimiz kucağımıza
hepinizi öpüyoreee

Dün avm ye gittim pantolon vs olmuo bana da artık sinirim bozulyo gittim lcw de denedim ayy kapri gibi oldu yaa jean, bi eşofman altı aldım onu da büyük almışım çıktım kendime kıyafet bulamıyorum soğudu buralarda elbise ile olmaz nereye bakcam bilmem jean vs var mı öneriniz ama uzun paçalı istiyorum

Yavrum sağ olasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…