Sağ olasın kuzumOhh iyi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun inşallahh kuzum
Yok çok güzel cukk olmuş renkleri zaten alttaki benim aldığım griden. Ben biraz kendimce cinsiyet ayırdım renk olarak
Ya o değilde şu sepetlerden ucuza bulsam alırım evimizin içinde yenidoğan çekimi yapardık çok güzel değiller mi yaaa
Al benden de o kadar valla aynı hisleri paylasıyoruzAy okuma çok olumsuz şeylersen diyetle toparlarsin inşallah. O da bi stres sebebi tabi olmazmı. Valla ben de baklavası tatlısı hamurişi herşeyi yiyorum kesin bende de çıkıcak kuzum.
Aynen ben de her an her şey olacak kafasındayım. Daha bu haftalarda. Sonra diyorum naparız öyle bişe olursaAllah esirgesin gerçekten
Var da çok para vermeden ucuza getirsek alırım yoksa aman boşverSağ olasın kuzumen uygun ürünlerden biriydi gerçekten bu. Sepetlerden vardır aslında hiç aklıma gelmedi güzel olur aslında
Takipte kalalımVar da çok para vermeden ucuza getirsek alırım yoksa aman boşver
Ahh zenepim ahhhAl benden de o kadar valla aynı hisleri paylasıyoruz
Ayy bakması bıle cok tatlııEki Görüntüle 2914563 Eki Görüntüle 2914564 Ay alışveriş konusu daha iyinurselek aldım yavrum dün bunları ben yataklarına örtü olarak kullanırım diye bunu aldım seninkinin rengi daha datlı idi ama
Yaaa bırde ikiz cekımlerıOhh iyi yapmışsın hayırlı uğurlu olsun inşallahh kuzum
Yok çok güzel cukk olmuş renkleri zaten alttaki benim aldığım griden. Ben biraz kendimce cinsiyet ayırdım renk olarak
Ya o değilde şu sepetlerden ucuza bulsam alırım evimizin içinde yenidoğan çekimi yapardık çok güzel değiller mi yaaa
Ay işte kendimiz yaparız evde çıkmadan dedim deYaaa bırde ikiz cekımlerı
Aaa pahalı imişVar da 250den aşağı yok cıkksss
Cokk guzell olurlarr kuzuu ınsallahhhAy işte kendimiz yaparız evde çıkmadan dedim de
Inş kimseye gerek kalmasınYani yüksek cıkar kontrol altında olmazsa malesef insülin baslatılıyor bunu da yaptırmadan bilemeyiz insallah hicbirimize boyle birseye gerek kalmaz
Ay evet aklımı okuyorsun peluşlarda da güzel oluyor. Onlar Bi ara Bime inidirmli geliyordu ama büyük değildi. Ama okadar büyüğü napcan ki zaten el kadarlaAaa pahalı imişben büyük peluş var ya öyle bir şey alacağım ama o da o fiyatlarda
Anladım canım, çok sağol bilgilendirdigin içinValla kuzum normal tahlil ile anlaşılmıyor sana diyeyim. Hatta benim normali alt sınırda nerdeyse. Hani açlık tokluk var ya. Yükleme de maalesef yüksek çıktı. Güzel bir şey değil ama diğerleri alternatif değilmiş tecrübe ettim. Sadece diyet değil doktorum ile görüşemedim ama diyet evet sıkı kontrol çünkü bebeklerin suyunu çok artıran erken doğuma sebep veren beraberinde tansiyonu tetikleyen bebeklerin ciğer gelişimini azaltan bu durumda çok iyi zamanında doğsa bile küvöz ihtiyacı ortaya çıkaran bir şey yani önemli maalesef ki. Ben de hiç istemezdim. Çıkan değer çok yüksekse de insülin iğnesi başlatıyorlar derecesine göre yani. Ve asla kan tahlilleri ile belli olmuyor. Aklında bulunsun yine doktorun ve senin tercihin kuzum
Takip edelim bakalım denk gelecek miAy evet aklımı okuyorsun peluşlarda da güzel oluyor. Onlar Bi ara Bime inidirmli geliyordu ama büyük değildi. Ama okadar büyüğü napcan ki zaten el kadarla
Yavrum sağ olasın