2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Dün avm ye gittim pantolon vs olmuo bana da artık sinirim bozulyo gittim lcw de denedim ayy kapri gibi oldu yaa jean, bi eşofman altı aldım onu da büyük almışım çıktım 😔 kendime kıyafet bulamıyorum soğudu buralarda elbise ile olmaz nereye bakcam bilmem jean vs var mı öneriniz ama uzun paçalı istiyorum 😂
De facto ya bak kuzum bir de pentinin pantolon formunda taytları var ya ona bak istersen h m ye bak ben de bilmiyorum almadım gelecek ay almayı düşünüyorum nasipse

Benim beklediklerim geliyor alacak olanlar kaçırmasıııııınnnnnn 📢📢📢📢

Eklentiler

• 182319.jpg
    182319.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 36
Dün avm ye gittim pantolon vs olmuo bana da artık sinirim bozulyo gittim lcw de denedim ayy kapri gibi oldu yaa jean, bi eşofman altı aldım onu da büyük almışım çıktım 😔 kendime kıyafet bulamıyorum soğudu buralarda elbise ile olmaz nereye bakcam bilmem jean vs var mı öneriniz ama uzun paçalı istiyorum 😂
Ben geçen lc den aldım canım gayet rahat ama kış için bir iki tane daha almam lazım taytlarım var ama kışın giyilmez taytlarda

Hangilerini alacaksin
Canım akordeon düzenleyicilerden midi ve maxi alıcam en küçüğümden almam alırsam 2 tane belki.
Şu kirli sepeti var bebekleri için alıcam ondan. Raf düzenleyici ve çekmece içi düzenleyici bebelere alacaklarım arasında. Olaki kendime de alırsam çok amaçlı kapaklı kutulardan alırım herşeyi çok güzel saklıyor kirli görüntüyü kaldırıyor ortadan

Ben geçen lc den aldım canım gayet rahat ama kış için bir iki tane daha almam lazım taytlarım var ama kışın giyilmez taytlarda
Kuzum bende denedim orda işte çok kısa geldi kapri gibi o yüzden alternatif bakıyorum, tayt ta öyle sporcu tayt kumaşıydı almadım pentiye baktım internetten ordan alıcam herhalde 🤷🏻‍♀️

De facto ya bak kuzum bir de pentinin pantolon formunda taytları var ya ona bak istersen h m ye bak ben de bilmiyorum almadım gelecek ay almayı düşünüyorum nasipse
Aa evet defactoyada bakiim saol beybii 🥰 hm çok pahalı ya mama koleksiyonu almam ordan 😂 ebru hamile giyim yazıo trendyoldan ordan bakcam olmadıı 🤷🏻‍♀️ Soğuk yani uzun alt lazım göbeğim çıkmadı çok ama normalde 36 beden herşeyim olmuo artık 😂😂

Kuzum bende denedim orda işte çok kısa geldi kapri gibi o yüzden alternatif bakıyorum, tayt ta öyle sporcu tayt kumaşıydı almadım pentiye baktım internetten ordan alıcam herhalde 🤷🏻‍♀️
Ya aslında her mağazasına farklı farklı getiriyorlar canım denk gelmek lazım pentininkilerde güzel görünüyordu internette 😊

Ben de boyuma tam gelen hamile pantolonu bulamadığım için bir tane tayt buldum, hamile taytı. O kadar rahat ki, bileğime kadar kapatıyor. Onu boydan elbiseyle giyiyorum. O kadar rahat oluyor ki. Bundan sonra da elbise alırım herhalde. Normal elbiseler de oluyor henüz. Hamilelik almaya gerek kalmıyor. Gerçi bugün daha 6 ay bitti. 3 ay daha var. O zamana ne olurum Allah bilir 😁

Ben de boyuma tam gelen hamile pantolonu bulamadığım için bir tane tayt buldum, hamile taytı. O kadar rahat ki, bileğime kadar kapatıyor. Onu boydan elbiseyle giyiyorum. O kadar rahat oluyor ki. Bundan sonra da elbise alırım herhalde. Normal elbiseler de oluyor henüz. Hamilelik almaya gerek kalmıyor. Gerçi bugün daha 6 ay bitti. 3 ay daha var. O zamana ne olurum Allah bilir 😁
Benim koca tayta izin vermio yoksa full oyle gezerimde iste 😂 yani kisa gircegimiz icin sadece elbiseyle zor usuyen bi insanim illa bulmak gerekiyo sen sanslisin tayt ile gunu kurtarirsin seker 🥰 tayti nerden aldin bu kadar memnun kaldigin kalin mii 🤣

Aa evet defactoyada bakiim saol beybii 🥰 hm çok pahalı ya mama koleksiyonu almam ordan 😂 ebru hamile giyim yazıo trendyoldan ordan bakcam olmadıı 🤷🏻‍♀️ Soğuk yani uzun alt lazım göbeğim çıkmadı çok ama normalde 36 beden herşeyim olmuo artık 😂😂
Maşallah kuzum aynen havalar soğumaya başladı artık bakmak gerekiyor 🙂

Benim koca tayta izin vermio yoksa full oyle gezerimde iste 😂 yani kisa gircegimiz icin sadece elbiseyle zor usuyen bi insanim illa bulmak gerekiyo sen sanslisin tayt ile gunu kurtarirsin seker 🥰 tayti nerden aldin bu kadar memnun kaldigin kalin mii 🤣
Ben de tesettürlü olduğum için taytın üstüne taytı komple kapatacak şekilde uzun elbise giyiyorum. Eşin belki buna razı olur ☺️

Tayt lcw'den, düz penye. Havalar soğuyana kadar rahat giyerim ama burası da biraz hızlı soğuyor. Sonrasında da başka yöntemler bulurum artık. 😊

Kızlar beni diyet bekliyor 🙄 yüksek çıkmış sonuçlarım geldi birkaç değerim daha dengesiz ama normal mi gebelikte bilmiyorum hiç. TSH da yükselmiş bakalım ne diyecek doktor. Şeker olayı diyetten dolayı canımı sıktı ama 😅 boğazıma nasıl düşkünsem diğer sonuçları gözüm görmedi 😅😂
cnm çok çok geçmiş olsun..

Dahiliyeden geldim bende canlar, insülin dedi dr dedim önce diyet deneyelim 1 ay sonra kaçınılmaz ama insülin dedi olsun dedim ne kadar geciktirsem kardır. Şimdi kan ölçüm cihazı aldım, 1 hafta diyet-ölçüm sonraki hafta tekrar kontrol. Eğer becrrebildiysem insülin olmayacak 1 ay daha 🙏🏻 günde 1 dilim tam buğday ekmek ve 1 meyve hakkım varmış 😳 beyaz ekmek gidişine hazırdım da meyve kırdı kalbimi 😅

D vitamini için de günlük 4000 IU alman lazım 1000 yeterli değil dedi bunu ilk kez duydum 🤷🏻‍♀️ kan aldılar bir sürü bakalım onlar çıkınca neler olacak
cnm sana da çok çok geçmiş olsun..

Insallaahhh teyzesııı bızde arksdssımızı bekliyoruz senden guzel haberlerle cuma ezanınokunuyor rabbım okunan dualar ezanlar hurmetıne mubarek gun hurmetıne ınsallahh
Tuba arkadasımızda bekleyem herkese de rabbım hayırlı sonuclar versın 🤲
cnm ya saolasın..inşallah bu sefer güzel sonuç alacağız 🙏

kızlar günlerdir yoktum doktora annemlerin yanına gitmeden kontrole gidiyim diye gittim rahim ağzında kısalma başlamış. üç gün hastanede kaldım serklaj yapıldı çok şükür bebeğim kurtuldu büyük bir tehlike atlattım bu arada karından rahim ağzı uzunluğu gerçek ölçüyü vermezmiş.vajinal ölçümlerinizi mutlaka yaptırın ben şehirdışına çıkıcam diye doktor ölçüm yapıyım dedi mucizevi ortaya çıktı nerdeyse açılma başlıyormuş
cnm iyi ki gitmişsin doktora ve doktorunda farketmiş.allah korumuş resmen.çok çok geçmiş olsun...

X