- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Sadece folik asit onu bile düzenli kullanmadım canım unuttumDondurulmuş embryo transver bekleyen arkadaşlar bekleme süresinde vitamin destek alıyormusunuz acaba transver olana kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece folik asit onu bile düzenli kullanmadım canım unuttumDondurulmuş embryo transver bekleyen arkadaşlar bekleme süresinde vitamin destek alıyormusunuz acaba transver olana kadar
Canım benim dün lekelenmem oldu saat 17.00da aradım artarsa tekrar haberleşelim dedi 20.30da söküldü estrofem iç dedi bugünde kontrole çağırdı bugün sabah akşam içmemi yarından itibaren günde 3 tane içmemi istediBana bir ilaç vermedi doktor canım. Çok duyuyorum bu ilacı ne zaman başladınız estrofeme
Transfer olcagin ay adetle baslaniyo o ilacBana bir ilaç vermedi doktor canım. Çok duyuyorum bu ilacı ne zaman başladınız estrofeme
Bende d vitamini folik asit balık yağı kullanıyorumDondurulmuş embryo transver bekleyen arkadaşlar bekleme süresinde vitamin destek alıyormusunuz acaba transver olana kadar
Amin insallahSelam kızlar bende 2. Reglimi oldum ve estroferme başladım nasipse nisan ayında transfer olcam Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Anladım canım. Bana regl düzenimi sordu sonra normal bata göre hareket edeceğiz ilaç kullanmana gerek yok dedi. Zaten beşinci günümdü reglim bitmişti. Herkes ilaç kullanmış ben de şaşırdım bu duruma hayırlısı bakalımCanım benim dün lekelenmem oldu saat 17.00da aradım artarsa tekrar haberleşelim dedi 20.30da söküldü estrofem iç dedi bugünde kontrole çağırdı bugün sabah akşam içmemi yarından itibaren günde 3 tane içmemi istedi
Aa ne güzel hemen olursun inşallah canım bende hemen olıyım istiyordum şimdi hem heyecan hem korku garip bi his başladıAmin insallah
Bende adet bekliorum 2 gune olursam baslicaz nasipse
Estrofem endometrium kalınlastirmak icin kullanıyor kontrollere gittiniz mi kac mm sizin kiAnladım canım. Bana regl düzenimi sordu sonra normal bata göre hareket edeceğiz ilaç kullanmana gerek yok dedi. Zaten beşinci günümdü reglim bitmişti. Herkes ilaç kullanmış ben de şaşırdım bu duruma hayırlısı bakalım
Bu ay olacak ama başlanmadı zaten muayeneye beşinci gün gittim. Bat a göre ilerleyeceğiz dedi haftaya muayeneye çağırdı kanda bakacağız o zaman denildi. Burada okuduğum herkes ilaçla bu süreci götürüyor ben kendiminkini anlamadım ondan canımTransfer olcagin ay adetle baslaniyo o ilac
Canım her doktor farklı bi yol izliyor inan aslında olacak oldu mu her türlü olur o yüzden sen takma kafana doktoruna güvenAnladım canım. Bana regl düzenimi sordu sonra normal bata göre hareket edeceğiz ilaç kullanmana gerek yok dedi. Zaten beşinci günümdü reglim bitmişti. Herkes ilaç kullanmış ben de şaşırdım bu duruma hayırlısı bakalım
Beklioruz ya gelmezAa ne güzel hemen olursun inşallah canım bende hemen olıyım istiyordum şimdi hem heyecan hem korku garip bi his başladı
Evet gittim bilmiyorum canım ne doktor söyledi ne de ben sordum. Hemşire odasına gitti geldi. İlaca gerek yok haftaya yine gelin bat a göre ilerleyeceğiz haftaya kanda bakılacak dedi bu kadar canım.Estrofem endometrium kalınlastirmak icin kullanıyor kontrollere gittiniz mi kac mm sizin ki
Anladim canim oncesinde vitamin sorunca sende adet bekliosun die dusundum. Her doktor farkli ilerliyo kana bakildiginda deger dusukse ilaca baslar belkiBu ay olacak ama başlanmadı zaten muayeneye beşinci gün gittim. Bat a göre ilerleyeceğiz dedi haftaya muayeneye çağırdı kanda bakacağız o zaman denildi. Burada okuduğum herkes ilaçla bu süreci götürüyor ben kendiminkini anlamadım ondan canım
Öyle canım haklısın. Benim kafama takılan bir konu da korunun vs. demedi sizin nasıl olacak bu süreç. Sormaya da utandım sonrasında. Transfer beklerken sorduğumda gerek yok korunmaya demişti ama bu süreçte nasıl olacak kiCanım her doktor farklı bi yol izliyor inan aslında olacak oldu mu her türlü olur o yüzden sen takma kafana doktoruna güven
Yok canım bir arkadaş sormuştu ona cevaben yazmıştım. Öyle olacak sanırım hayırlısı olsun herkes için. Sende regl bekliyorsun sanırım. Yakın mı tarihinAnladim canim oncesinde vitamin sorunca sende adet bekliosun die dusundum. Her doktor farkli ilerliyo kana bakildiginda deger dusukse ilaca baslar belki
Amin hepimiz icin insallah.Yok canım bir arkadaş sormuştu ona cevaben yazmıştım. Öyle olacak sanırım hayırlısı olsun herkes için. Sende regl bekliyorsun sanırım. Yakın mı tarihin
Sorma benim çok düzenlidir 42. Gün oldum stres yapma sakın canım ben olmadıkça kafama taktım inşallah herkesin tedavisi güzel şekilde ilerler mutlu haberlerimizi paylaşırız buradaBeklioruz ya gelmez
Hastane ortamina girince oluyo ister istemez nolcak die, hayirlisiyla olup atlatirz insallah
Benzer zamanlarda sonuç bekleyeceğiz o vakit. Güzel haberlere inşallahAmin hepimiz icin insallah.
Evet 2 gune gelir beklenen az kaldi
Siz simdi bir adet daha görüp öyle basalayacaksiniz demi transfere olmadiniz adet yani ay sonu olup baslayacaksinizEvet gittim bilmiyorum canım ne doktor söyledi ne de ben sordum. Hemşire odasına gitti geldi. İlaca gerek yok haftaya yine gelin bat a göre ilerleyeceğiz haftaya kanda bakılacak dedi bu kadar canım.
Transfere kadar bence bi önemi yok canım yoksa olsa derlerdi ilişki yok diye sonrasında olmaz amaÖyle canım haklısın. Benim kafama takılan bir konu da korunun vs. demedi sizin nasıl olacak bu süreç. Sormaya da utandım sonrasında. Transfer beklerken sorduğumda gerek yok korunmaya demişti ama bu süreçte nasıl olacak ki