- 20 Aralık 2020
- 336
- 300
Hayırlısı canımbenim de iki tup alindi insallah bu sefer hayirlisiyla kucagimiza aliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı canımbenim de iki tup alindi insallah bu sefer hayirlisiyla kucagimiza aliriz
Yaaa hayırlısı olsun artık. Çoğul gebelik beni korkutuyorda ondan sorup duruyorumHamilelik durumu olabilir diye biliyorum çünkü kimisinin hem embriyosu tutuyo hemde kendi yaptıkları nasip canım
Evet canım zor peki çift mi tek mi transfer ettirceksinYaaa hayırlısı olsun artık. Çoğul gebelik beni korkutuyorda ondan sorup duruyorum
Sanırım yaştan dolayı tek olacak canımEvet canım zor peki çift mi tek mi transfer ettirceksin
Yaşın kaç canımSanırım yaştan dolayı tek olacak canım
Teşekkür ederim cevabınız için. Nasıl süreçlerden geçtiniz rapor için peki? Uzun sürdü mü yoksa kolay alabildiniz mi?merhabalar ben aldım.bazı delet ve raştırma hastanelerinden alabiliyorsunuz.hastaneleri arayı öğreneblirsiniz .
33 canımYaşın kaç canım
Canım bende 27 yaşındayım çift koyalım sen düşün de dedi33 canım
Evet cok var yapan, konuyu acan kisiler yapio genelde :)Sanki yapıyorlar forumda görmüştüm gibi böyle bir şey
Acaba rahm filminin son kaç ay içinde çekilmiş olması gerekir bir fikriniz var mı?Sasirdim acikcasi orda çekilmiyor çünkü. evet hayirlisi gercekten hepimiz icin
Ben götürdüğümde 1,5 yıl olmuştu çekileli doktorum kabul etmiştiAcaba rahm filminin son kaç ay içinde çekilmiş olması gerekir bir fikriniz var mı?
Anlaadım inşaşah benimki de kabul ederde uğraşmam tekrar tekrar. Tahliller peki?Ben götürdüğümde 1,5 yıl olmuştu çekileli doktorum kabul etmişti
Konuyu ben actim ama cidden tablonun burda nasil yapildigini bilmiyorum desem bilen varsa yardimci olursa sevinirim.Evet cok var yapan, konuyu acan kisiler yapio genelde :)
Ben de hic bilmiorum, yapmadimKonuyu ben actim ama cidden tablonun burda nasil yapildigini bilmiyorum desem bilen varsa yardimci olursa sevinirim.
Benim nişan başı gibi görünüyor.Kimler ne zaman transfer olacak nisan bası olacak yok galiba
Geçen sene tedavimde 35 yaş altı yasal değil dedi doktorum bu konuda tavrı kesin. Olsa da ben istemiyorum açıkçası çift transferCanım bende 27 yaşındayım çift koyalım sen düşün de dedi
Geçen aylar için tablo yapmış olanlara mesaj atıp sormak lazım nasıl yapıldığını...Konuyu ben actim ama cidden tablonun burda nasil yapildigini bilmiyorum desem bilen varsa yardimci olursa sevinirim.
Hayırlısı olsun inşallah canımAdet geldi benim kizlar, gecikmedi sukur. Yarina randevu alcam bakalim nolucak hadi hayirlisi :)