2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Sen ne kadar ara verdin canim histeroskopiden sonra? tedaviye basladik baslayali Nisan sonuna dogru transfer yapariz diyordu, ki histeroskopiyi de hesaba katiyor diye dusunuyordum. Simdi sabah ara vericez diyince moralim bianda cok bozuldu. Simdi toparlandim biraz, hayirlisi olsun diyorum her zamanki gibi. Ilk denemeyi yapmadan daha 6 ay gecmis olacak neredeyse, amh’im da dusuk benim zaman stresi de var. insallah saglikla tutarda 2. Denemeye vs gerek kalmaz
Senin 6 ay uzun sürmüş evet. Ben ilk defa basladim tedaviye şubattan nisana sarkti benim. Opu ile beraber histerekopi oldum polip alindi. 2.reglinde transfere baslicaz 20 gun ilac kullanacaksin dedi bakalim bekliyorum bende nisan reglimi iste. Hepimize hayirlisi olsun ya

yok doktorum onunla ilgili net birsey soylemiyor bana bagisikliknicinde bu transferden önce intralipid serum isticem bakalim bir faydasi olur belki hani butun testlerimiz normal tüplerimdeymis sorun bu doktorum sayesinde onuda ogrendim ama ameliyattan sonraki transferimde tutmadi hani sorunu bilsem en azindan o yönde birseyler yaparim
Evet bir sebep sunulamamasi yipratici. Kontrol etmistir muhtemelen doktorunuz ama tahlillerinizden siz de bir kontrol edin tiroide bakmislarmi diye.. benim ilk hamileligim dogal oldu ama dusuk yaptim, o sirada tiroid cikti. Sebep olabiliyormus tiroid de..

Senin 6 ay uzun sürmüş evet. Ben ilk defa basladim tedaviye şubattan nisana sarkti benim. Opu ile beraber histerekopi oldum polip alindi. 2.reglinde transfere baslicaz 20 gun ilac kullanacaksin dedi bakalim bekliyorum bende nisan reglimi iste. Hepimize hayirlisi olsun ya
Benim histeroskopiyi opu’dan baya sonra yaptilar :/ neyse Nisan’da guzel haberlerini aliriz insallah🙏🏻

Evet bir sebep sunulamamasi yipratici. Kontrol etmistir muhtemelen doktorunuz ama tahlillerinizden siz de bir kontrol edin tiroide bakmislarmi diye.. benim ilk hamileligim dogal oldu ama dusuk yaptim, o sirada tiroid cikti. Sebep olabiliyormus tiroid de..
Tiroidimde normaldi hatta 3 kez felan baktirdim yani oncesindede 4 doktor felan degistirdim 6 ayda bir testlerimi yenilememi istedikleri icin yani persembe kontrolum vae buyuk ibtimal 4.9 olan rahim 7 olmicagi icin bu ayda iptal edilir transferim

Hayirli olsun tedaviniz... okuduklarım genelde ortaya karışık. Genetik test yaptirip tutanda var tutmayanda acikcasi bende karışığım bu konuda
Benim normal yolla 4 gebeligim vardi ama hepsini dusuk yaptim o yuzden tup bebege yoneldik.hic bir saglik sorunumda yok.lakin genetik testli ilk tup bebekte tutmadi.birazda sans bu isler.umudunuzu kaybetmeyin:)

Tiroidimde normaldi hatta 3 kez felan baktirdim yani oncesindede 4 doktor felan degistirdim 6 ayda bir testlerimi yenilememi istedikleri icin yani persembe kontrolum vae buyuk ibtimal 4.9 olan rahim 7 olmicagi icin bu ayda iptal edilir transferim
Nar suyu ictiniz mi ? Rahim duvarimi kalinlastiriyor.her gun 1 bardak 30 gun boyunca icmenizi tavsiye ederim.ben transfer olmama ragmen hala iciyorum.

Nar suyu ictiniz mi ? Rahim duvarimi kalinlastiriyor.her gun 1 bardak 30 gun boyunca icmenizi tavsiye ederim.ben transfer olmama ragmen hala iciyorum.
Nar suyunu duydum ama bu ay erken baslamadim nedense cok ugrasiyorum surekli iptal ediliyor transferim bu seferde dusunmicem dedim ve sonuc yine ayni olucla galiba nar suyuna gec basladim 3 gundur felan iciyorum bir etki etmez

Olsun siz devam edin.hurma da yiyin ☺️ Dunyada sadece bir hurma cekirdeginde bir de nar da bu hormonlar varmis ☺️ ( Ibrahim saracoglu)

Merhaba, insalah bu son denemeni olur, saglikla kucaginiza alirsiniz, buradan guzel haberlerinizi verirsiniz. Dusuk yapmak da cok zor bir psikoloji, hele sizin baya da ilerlemis. Sebebini arastirdilar mi? Histeroskopi sonrasi siZde ara vermiyorlar mi🤨
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız benim dr um ara vermiyor histereskopi sonrasi il adetle transfer için tedaviye başlatıyor adetin yaklaşık 20.günü transferi yapıyor

Merhaba, insalah bu son denemeni olur, saglikla kucaginiza alirsiniz, buradan guzel haberlerinizi verirsiniz. Dusuk yapmak da cok zor bir psikoloji, hele sizin baya da ilerlemis. Sebebini arastirdilar mi? Histeroskopi sonrasi siZde ara vermiyorlar mi🤨
bu arada sebebini bulamadılar malesef patolojide herşey normal çıktı 🤷🏻‍♀️

Canlar hadi gelin biraz sohbet edelim mi?burda sohbet etmek ,dertlesmek iyi gelio..eeee kimler sonuç bekliyor,alanlar beta larınız kaç di?cinsiyet öğrenen

Benim normal yolla 4 gebeligim vardi ama hepsini dusuk yaptim o yuzden tup bebege yoneldik.hic bir saglik sorunumda yok.lakin genetik testli ilk tup bebekte tutmadi.birazda sans bu isler.umudunuzu kaybetmeyin:)
Embriyolarinız genetikten saglam geldigi halde mi tutmadi

Evet saglamdi 5bc kalitedeydi.ama 2aa ile tutan bile oluyor.kismet.
Yaa benimde tek umudum genetikten saglam gelmesiydi 4 basarisiz denemem var hic tutjnma olmuyor ilk defa genetik taramalı yapıyiruz ama niyeyse icimdeki umut tükeniyor yine tutmayacak bu hayatta hic bi zaman cocugum olamayacak gibi geliyor iyice bunaldim😔

Kızlar iyi geceler benim de 1 martta opu oldu 19 martta histeroskopi oldum eğer herley yolunda giderse mayıs 1 yada 2 sinde transfer olurum diye düşünüyorum tabi ki bu benim düşüncem 3 nisanda kontrolüm var histeroskopi sonrası kontrole çağrıldı sonra da adet ile beraber gidicem. Yani bence her doktor histeroskopi sonrası 1 adet dönemi bekliyor.

Kızlar iyi geceler benim de 1 martta opu oldu 19 martta histeroskopi oldum eğer herley yolunda giderse mayıs 1 yada 2 sinde transfer olurum diye düşünüyorum tabi ki bu benim düşüncem 3 nisanda kontrolüm var histeroskopi sonrası kontrole çağrıldı sonra da adet ile beraber gidicem. Yani bence her doktor histeroskopi sonrası 1 adet dönemi bekliyor.
Benim de ilk tüp bebek tedavimde opu olurken histereskopi oldum aynı zamanda polip alındı, bir sonraki adetimde transfer olmuştum.

Merhaba geçmiş olsun simdiden tedaviniz hayirli olsun. Acikcasi bende baslarken tereddut etmistim nerde yaptirayim diye. Ama gercekten nasip isi onu anladim. Elbette tecrübe cok cok onemli ama anladigim daha cok embriyologlarin tecrubeside cok kiymetli. Ben henüz transfer olmadim ama simdilik gittigim yerden memnunum. Transfer tecrubemle daha da netlesir. Bruksel tup bebek merkezine gidiyorum. Yucel hoca ve ekibi çok tecrubeliler. Bir oneride bulunamam size ama kendi gittigim merkezden simdilik memnumun bunu söyleyebilirim. Kendi doktorounuzla cok rahat hissetmissiniz onunla görüşüp emin olduktan sonra kendi iç sesinizi dinleyin bence...
Brüksel tüp bebekte yüzel hocayı bende çok duydum . İyi diyorlar. Ücret ne ödediniz tüp bebeğe? Muayene ücretleri nedir?

Burada yazanlardan anladığım gerçekten bu iş kısmet işi 🤷🏻‍♀️ gen, hormonlar, rahim, sperm herşey iyiyken tutmayınca tutmuyor işte, bu süreç sinirlerimi bozdu gerçekten.. hayırlısı olsun ne diyelim, dua ediyorum herkes için inşallah bu topic uğurlu gelir

Burada yazanlardan anladığım gerçekten bu iş kısmet işi 🤷🏻‍♀️ gen, hormonlar, rahim, sperm herşey iyiyken tutmayınca tutmuyor işte, bu süreç sinirlerimi bozdu gerçekten.. hayırlısı olsun ne diyelim, dua ediyorum herkes için inşallah bu topic uğurlu gelir
Gercekten öyle nasip kısmet hersey cok guzel olsada rabbim vermedikten sonra ne yapsak bos

Ne güzel süreciniz hızlı hızlı ilerlemiş, sonucu da güzel olur umarım. Benim opu 21 Şubat’ta yapıldı, histeroskopi 18 Mart’ta. Opu’yla yapmadı doktorum histeroskopiyi, sanırım gen’den sağlam embriyo gelsin diye beklemek istedi. 2 adet geçmiş olacak transfere kadar.. fikre alıştım birazcık dünden beri, hayırlısını diliyorum artık

X