2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Hanımlar, tüp bebek için rapor alan var mı aranızda? Nasıl ve nereden alınır yardımcı olabilir misiniz? İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet ediyorum ben bu tarafta nereye başvurabilirim acaba?

Merhaba arkadaşlar herşey mükemmel görünürken 1 aşılama, 3 kez 2 şerden 5. gün iyi kalite transfer oldum yine tutmadı. Histeroskopi yapıldı rahim de temiz çıktı çizik atıldı sadece bugün 5. günü hala kanamam var ağrım yok doktorum olabilir dedi var mı benim gibi kanaması devam eden. Adet kanaması gibi şiddetli değil ama her tuvalete gittiğimde kan geliyor . Kaş yapıcaz derken göz çıkarcaz korkarım.

Merhaba arkadaşlar herşey mükemmel görünürken 1 aşılama, 3 kez 2 şerden 5. gün iyi kalite transfer oldum yine tutmadı. Histeroskopi yapıldı rahim de temiz çıktı çizik atıldı sadece bugün 5. günü hala kanamam var ağrım yok doktorum olabilir dedi var mı benim gibi kanaması devam eden. Adet kanaması gibi şiddetli değil ama her tuvalete gittiğimde kan geliyor . Kaş yapıcaz derken göz çıkarcaz korkarım.
histereskopi sonrası benimde 4-5gün sürdü lekelenme tarzı bir kanama endişelenmeyin bence doktorunuzda normal demiş zaten bende geçen hafta oldum

Arkadaşım benden önce oldu histeroskopi onun kanaması 10 gün sürdü benim dünden beri gelmiyor mesela 5 sürdü benimde normal bence ya birde çizik olayından dolayı olabilir onunda çizik atıldı bende çizik durumu yok

Ne güzel süreciniz hızlı hızlı ilerlemiş, sonucu da güzel olur umarım. Benim opu 21 Şubat’ta yapıldı, histeroskopi 18 Mart’ta. Opu’yla yapmadı doktorum histeroskopiyi, sanırım gen’den sağlam embriyo gelsin diye beklemek istedi. 2 adet geçmiş olacak transfere kadar.. fikre alıştım birazcık dünden beri, hayırlısını diliyorum artık
Benim merkezde histeroskopi aleti olmadığını söyledi doktor o yüzden opudan sonra başka hastanede oldum hemde dediğiniz gibi süre uzatmak içinde olabilir

Merhaba, ben de suanda yumurtaları büyütme aşamasındayım bir hafta içinde opu olacak sanırım sonra rahim dinlendirme ve transfer mayıs gibi olacak muhtemelen..
Bu arada ben de 3 dış gebelik geçirdim iç kanamalar vs iki tüpüm de alındı tüp bebek şansını arttırmak için..
Merhabalar benimde her iki tüpüm alındı ve tedaviye başladım yumurtalarım toplandı dondurma işlemi uygulandı şimdi transver için bekliyorum

Dondurulmuş embryo transver bekleyen arkadaşlar bekleme süresinde vitamin destek alıyormusunuz acaba transver olana kadar

Dondurulmuş embryo transver bekleyen arkadaşlar bekleme süresinde vitamin destek alıyormusunuz acaba transver olana kadar
Bende tedaviye baslamadan once 2 ay vitaminler verdi, simdi transfer icin adet bekliorum hala kullaniyorum onlari. Balik d soya ekstresi kullaniyorum

Selam kızlar bende 2. Reglimi oldum ve estroferme başladım nasipse nisan ayında transfer olcam Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah 🙏
Bana bir ilaç vermedi doktor canım. Çok duyuyorum bu ilacı ne zaman başladınız estrofeme

X