- 11 Temmuz 2014
- 488
- 1.002
- 34
Ben sıfırdan başlıycam inşallah ama bu ay 3. Günün im pazara denk geldiği için kaçırdım önümüzdeki ay inşallah :) İlk denemem olacak.Hoşbuldummm. Herkesin transfer herhalde. Sıfırdan başlayan yok mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sıfırdan başlıycam inşallah ama bu ay 3. Günün im pazara denk geldiği için kaçırdım önümüzdeki ay inşallah :) İlk denemem olacak.Hoşbuldummm. Herkesin transfer herhalde. Sıfırdan başlayan yok mu?
histereskopi sonrası benimde 4-5gün sürdü lekelenme tarzı bir kanama endişelenmeyin bence doktorunuzda normal demiş zaten bende geçen hafta oldumMerhaba arkadaşlar herşey mükemmel görünürken 1 aşılama, 3 kez 2 şerden 5. gün iyi kalite transfer oldum yine tutmadı. Histeroskopi yapıldı rahim de temiz çıktı çizik atıldı sadece bugün 5. günü hala kanamam var ağrım yok doktorum olabilir dedi var mı benim gibi kanaması devam eden. Adet kanaması gibi şiddetli değil ama her tuvalete gittiğimde kan geliyor . Kaş yapıcaz derken göz çıkarcaz korkarım.
Arkadaşım benden önce oldu histeroskopi onun kanaması 10 gün sürdü benim dünden beri gelmiyor mesela 5 sürdü benimde normal bence ya birde çizik olayından dolayı olabilir onunda çizik atıldı bende çizik durumu yokMerhaba arkadaşlar herşey mükemmel görünürken 1 aşılama, 3 kez 2 şerden 5. gün iyi kalite transfer oldum yine tutmadı. Histeroskopi yapıldı rahim de temiz çıktı çizik atıldı sadece bugün 5. günü hala kanamam var ağrım yok doktorum olabilir dedi var mı benim gibi kanaması devam eden. Adet kanaması gibi şiddetli değil ama her tuvalete gittiğimde kan geliyor . Kaş yapıcaz derken göz çıkarcaz korkarım.
Benim merkezde histeroskopi aleti olmadığını söyledi doktor o yüzden opudan sonra başka hastanede oldum hemde dediğiniz gibi süre uzatmak içinde olabilirNe güzel süreciniz hızlı hızlı ilerlemiş, sonucu da güzel olur umarım. Benim opu 21 Şubat’ta yapıldı, histeroskopi 18 Mart’ta. Opu’yla yapmadı doktorum histeroskopiyi, sanırım gen’den sağlam embriyo gelsin diye beklemek istedi. 2 adet geçmiş olacak transfere kadar.. fikre alıştım birazcık dünden beri, hayırlısını diliyorum artık
Bende de 1 büyük 1 küçük polip almış eşime söylemiş doktorBenim de ilk tüp bebek tedavimde opu olurken histereskopi oldum aynı zamanda polip alındı, bir sonraki adetimde transfer olmuştum
Merhabalar benimde her iki tüpüm alındı ve tedaviye başladım yumurtalarım toplandı dondurma işlemi uygulandı şimdi transver için bekliyorumMerhaba, ben de suanda yumurtaları büyütme aşamasındayım bir hafta içinde opu olacak sanırım sonra rahim dinlendirme ve transfer mayıs gibi olacak muhtemelen..
Bu arada ben de 3 dış gebelik geçirdim iç kanamalar vs iki tüpüm de alındı tüp bebek şansını arttırmak için..
Merhaba nisan başı transver için gün bekliyorumKimler ne zaman transfer olacak nisan bası olacak yok galiba
Merhaba nisan başı transver için gün bekliyorum
Hayırlısı olsun herkes için canımHadi hayırlısı sayfa pozitiflerle dolar insallah
Ben sadece gynoferrosanol kullaniyorum demirim düsük oldugu icinDondurulmuş embryo transver bekleyen arkadaşlar bekleme süresinde vitamin destek alıyormusunuz acaba transver olana kadar
Bende tedaviye baslamadan once 2 ay vitaminler verdi, simdi transfer icin adet bekliorum hala kullaniyorum onlari. Balik d soya ekstresi kullaniyorumDondurulmuş embryo transver bekleyen arkadaşlar bekleme süresinde vitamin destek alıyormusunuz acaba transver olana kadar
Bezmialem Hastanesine başvurabilirsiniz. Çabuk ilerledi benim rapor işlemlerim orada.Hanımlar, tüp bebek için rapor alan var mı aranızda? Nasıl ve nereden alınır yardımcı olabilir misiniz? İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet ediyorum ben bu tarafta nereye başvurabilirim acaba?
Aksilik olmazsa benim Nisan başı gibi olacak canım transferimKimler ne zaman transfer olacak nisan bası olacak yok galiba
Bana bir ilaç vermedi doktor canım. Çok duyuyorum bu ilacı ne zaman başladınız estrofemeSelam kızlar bende 2. Reglimi oldum ve estroferme başladım nasipse nisan ayında transfer olcam Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah