• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar selammm,
Süreciniz nasıl gidiyor biz 8. Haftaya girdik bulantılarım 1 haftadır çok şiddetlendi doktorum onzyd verdi sürünmene gerek yok her gün içebilirsin dedi ama açıkcası ben pek ilaç taraftarı değilim. Ama gerçekten aç, susuz hamilelik yaşıyorum başımı kaldıramıyorum. Kusamasam bile sürekli öğürtüm var :KK43: Doğal önerebileceğiniz neler var. İlk hamileliğim olduğu için tecrübesizim yardımlarınızı bekliyorum ♥🥰
Allah yardım etsin, inşallah sende bebişde sağlıklı bir şekilde bu süreci kısa zamsnda atlatırsın canım

Merhaba kızlar, bugün sağlık ocağından tahlillerimi aldım hcg de bakılmış 78651 çıktı normal sanırım bilemedim bu haftalarda baktıran varmı hcg ye🤔

Canım çok teşekkür ederim🤗 henüz bu fikre hala alışamasamda Rabbim kolaylığını verecek eminim hamileliğim cok zor şimdiden doktor ikiz olduğu için dedi hiç bişey yiyemiyorum sürekli bulantı kusma aksam acillik oldum yine ilaç verdi doktorum bakalım inşaallah işe yarar hayırlısıyla. Sen ne durumdasın bakalım
Ahhh canım Allah yardımcın olsun. Bende uçlarda yaşıyorum bu defa her şeyi. Bunaldım gibi ama geçecek Allah'in izni ile. Tabi ikiz olunca senin her şey iki katı. İlaçlar ise yarar inşallah canım yaa 🤲🤲

Ama normal neden baktırdınki sen ilki nasıldı çarparak gitsen hemen hemen bulursun
Ya ben cumartesi doktora gideceğim için tahlillerle gideyim dedim doktor hcg ye de bakmış ama hemşire 7 haftalık dedi zaten benim adetime 4 gün varken en son yaptırmıştım oda 368 civarında cıkmıştı

Ya ben cumartesi doktora gideceğim için tahlillerle gideyim dedim doktor hcg ye de bakmış ama hemşire 7 haftalık dedi zaten benim adetime 4 gün varken en son yaptırmıştım oda 368 civarında cıkmıştı
İlk değerinle 2 günde 2 katı olarak çarparsan bulursun ama gerek yok zaten kesen falan gözükür 7 haftalıksa bebekte oluşmuştur zaten değere takılma yani.

Merhaba arkadaşlar bende gebeyim 8. haftaya giriyorum ve son 4 gündür çok bulantım var 😔 Siz de de aynısını yaşayan var mı?
Bulantının bu arada cinsiyetle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.. bazı arkadaşlar öyle yorum yapmış.. ama erkeğe hamile olan da bulantı geçiriyor doğal olarak

Merhaba arkadaşlar bende gebeyim 8. haftaya giriyorum ve son 4 gündür çok bulantım var 😔 Siz de de aynısını yaşayan var mı?
Bulantının bu arada cinsiyetle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.. bazı arkadaşlar öyle yorum yapmış.. ama erkeğe hamile olan da bulantı geçiriyor doğal olarak
Canım ben daha 8 değilim ama bulantı bendede vardı kokulara yemeklere karsı son iki gündür patates haşlaması yedim o biraz rahatlattı bide midem yanmam coktu onuda şurupla hallettim bikaç kere içtim gecti. Cinsiyet konusundada benim 2 arkadaşım vardı kusuyolardı erkek doğurdular ama tabi bunlar bana denk gelenler☺️

Aslında herşeye hazırladım kendimi sonucu öğrenirsem kötüyse hazırlıklıyım iyise havalara uçarım☺
ah canım benim o doktorun odasına acaba ne olcak korkusuyla girmek cok zor ama o endişelerle girip çok mutlu cık o odadan❤

Back
X