2021 Nisan Anneleri

Bizde hic kusma olmadigi icin bu durumda ne yapilir hic konusmadik, gelecek aylar icin yeni denenecek gidalarda olursa tekrar degerlendirelim demisti. Guncel makaleleri takip eden ilgili bir alerji doktoruydu, alerjik bir problem olmasa da bagirsak kaka sorunlariyla ilgili bizim icimizi cok rahatlatti.

Bizde hic kusma olmadigi icin bu durumda ne yapilir hic konusmadik, gelecek aylar icin yeni denenecek gidalarda olursa tekrar degerlendirelim demisti. Guncel makaleleri takip eden ilgili bir alerji doktoruydu, alerjik bir problem olmasa da bagirsak kaka sorunlariyla ilgili bizim icimizi cok rahatlatti.
Sağolasın canım İstanbul'da sanırım doktorun

Kasıklarına doğru olan çizgi. İlk kalça usg si temizdi doktoru da evet asimetri var muhtemelen bir şey çıkmayacak ama yine de bir kalça grafisi isteyelim sizi rahatlatalım dedi. Derecesi 19 çıktı ortopedideki hocaya danışalım dedi bizim için danıştı; ortopedideki hoca demiş ki 25 derece üzeri anlamlı. Üç ay sonra bana bi kontrole gelsin bakayım.
Kasiklarina ona cizgide biri daha tombik digerine gore ama cok asiri degil.Bakalim doktor ne dicek temiz cikmasina sevindim.

Ya beninki de yemediginde yeni arayislara giriyorum.
Tutturana kadar zorlaniyorum.
Ona bir seyler yapmakta cok zor tatsiz tutsuz salcasiz yavan olmasin diye ugrasiyorum yemeyince moralim bozuluyor.
Ama benim kizda yemiyor ek gıdadan sinifta kaldım yine.
Senle bi alakasi yok sen nie snifta kaliyorsun.Cocuk bu yani cogu yemek yememek icin yaratilmis😅3 veriosn yarim yiyo napcan ilride yiyolar yemeyeni yok.

Bizimde toka mumkun degil😁
Bende fiyonklu sac bantlari var ya onlardan takiyordum bugunlerde istemiyor hop cikariyor.
Dedim sen bilirsin biblo gibi kızsın ama herkes seni erkek zannediyor🤣🤣
😅😅😅Evet benimkide sokuyor,beresini falanda bende artik astronot giydirip dugmeliorm kacisi yok zaten cok az disari cikiorz😅😅😅Onumuzdeki hafta kontrole goturcem,bakalim neler olmus😅

Tam buğday unu ile yaptım hafta sonu ..Elimle küçük küçük parçalar yapıp kendim ağzına soktum..Çünkü ona versem parçalayıp yere atıyor ağzına sokmuyor.. Benim verdiklerimi ağzında yumuşayıp bebe bisküvisi gibi eriterek yedi valla bende korkuyordum denemiş oldum. Zaytinyağı , yumurta sarısı, yoğurt,tam buğday unu, muz, çok az karbonat ile yaptım..1 tanesini bitirdi işte.
Bende denim bakim cesaretlendim 😌
He deyip geçiyorum artık.. İlk çocuğumda çevre beni mafetti bunda kesinlikle izin vermiyorum kimseye.. Benim miniğim böyle seviyor diyorum..Bir şekilde kırmadan dinliyorum kendi bildiğimi okuyorum bana uymayan şeylerde en azından..
Ben kafaya takan bi insan değilim herkesin bebeği farklı yada gelişim süreci ama sırf sizin kalbinizi kırmak yada terslik olsun diye yapılınca deliriyorum ne gerek var ki?
Ben de elimle koparıp yediriyorum, bazen de şerit şeklinde eline veriyorum ağzına götürmeye çalışırken kopuyor zaten yumuşak olduğu için endişe etmiyorum. Ben de dilim meyve vermek istiyorum dün akşam armut denedik ama yine eline veremedik kendimiz tuttuk korkudan 😐 muzu da ben kopararak elimle yediriyorum mesela. Meyveyi eline verip yediren var mı?
Çok tedirgin oluyorum böyle şeylerden annemle deniyeyim en iyisi :KK70:

Bugun toplamda bir kaşık yememistir
Bizim kontrol yarın valla kilo hic almadı biliyorum bakalim ne diyecek doktoru.
Ne veriyorsun sen mesela ogunlerin nasil ve ne sekilde veriyorsun.
Kilo olayini bende bilmiorm kontrole gitmeidm haftaya gidicem ins gelismistir.hic bilmiyorum.
O kdr huysuz ki uyumuyor dogru duzgun,surekli mikmiklio bilmiorm.

Ne veriyorsun sen mesela ogunlerin nasil ve ne sekilde veriyorsun.
Kilo olayini bende bilmiorm kontrole gitmeidm haftaya gidicem ins gelismistir.hic bilmiyorum.
O kdr huysuz ki uyumuyor dogru duzgun,surekli mikmiklio bilmiorm.
Sabah uyaninca yumurta sarisi tuzu alınmis peynir sonra da ekmek ve pekmez veriyorum.
Sonra emziriyorum bol bol.
Oglen çorba veriyorum.
Arada yogurt ve emzirme.
Aksam yine corba sonra meyve ama aralarda hep emziriyorum.
Daha cok emziriyorum benim amacım kati gidaya alisması agzinda cevirip yutmayi ogrendi zaten amacımda buydu.
Genel olarak anne sutu aliyor bu dedigim seyleri zaten cok cok az yiyor.

Kızlar merhaba çoktandır giremedim buarada 2 dişimiz patladı çok şükür yalnız bugün 2. Dişin eninin çok geniş olduğunu farkettim içime yine bir kurt düştü hayatımda böyle diş görmedim duymadım baya 2 diş eninde çıkıyor ikinci hiç gördünüzmü böyle şey 😩

Merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum hem okul hem 4çocuk ancak yetişiyoeum. 8 aylık olduk. Bizimki hasta bugünlerde iştahı yok denecek kadar az. Pek kilo alamıyor minyon bebek olacak galiba. En son 3hafta önce gittik baş çevresi 43,kilo 7600 boy 65cmdi.alttan iki diiş patlattı. Hala emekleme sürünme ibaresi yok. Sizinkilerde durum ne

Sabah uyaninca yumurta sarisi tuzu alınmis peynir sonra da ekmek ve pekmez veriyorum.
Sonra emziriyorum bol bol.
Oglen çorba veriyorum.
Arada yogurt ve emzirme.
Aksam yine corba sonra meyve ama aralarda hep emziriyorum.
Daha cok emziriyorum benim amacım kati gidaya alisması agzinda cevirip yutmayi ogrendi zaten amacımda buydu.
Genel olarak anne sutu aliyor bu dedigim seyleri zaten cok cok az yiyor.
Aynen ortalama bende boyle veriyorum.
Organik Yulaf,irmik fln aldim onlarda lapada yapiyorum bazen meyveyle yada pekmez ekleyerek.Bende her istediginde emziriyorum yani duzene girmeli fln mantiginda degilim.Ama bu araa bnm kizimda azaltti baya yemeyi.Zaten asiri yiyen bi cocuk deil.

Merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum hem okul hem 4çocuk ancak yetişiyoeum. 8 aylık olduk. Bizimki hasta bugünlerde iştahı yok denecek kadar az. Pek kilo alamıyor minyon bebek olacak galiba. En son 3hafta önce gittik baş çevresi 43,kilo 7600 boy 65cmdi.alttan iki diiş patlattı. Hala emekleme sürünme ibaresi yok. Sizinkilerde durum ne
Ayy masallah masallah gayet iyi kilosu saglikli olsunlar onemli olan o.
Benimki poposunun uzerinde gidiyor ama bugunlerde emekli pozisyonunu da aliyor fakat geri geri gidiyor.
Tutunup kalkiyor.
Artık kilo almiyor bir sey yemiyor benimkide.

Aynen ortalama bende boyle veriyorum.
Organik Yulaf,irmik fln aldim onlarda lapada yapiyorum bazen meyveyle yada pekmez ekleyerek.Bende her istediginde emziriyorum yani duzene girmeli fln mantiginda degilim.Ama bu araa bnm kizimda azaltti baya yemeyi.Zaten asiri yiyen bi cocuk deil.
Bende irmikle yapiyorum bir seyler.
Duzenli degil bizimde oglumda bir suru sey yapardim ben Gnsel ya bu kizcagiz arada cok kayniyor.

X