- 13 Nisan 2020
- 2.394
- 4.409
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
- #2.961
Kızlar doktora haftaya salı ya da çarşamba yani 7+1 ya da 7+2 de gidicem sizce kalp atışını duyabilir miyiz keseyi 5+ larda görmüştümmm çok heyecanlıyım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ki? Hayırlısı ama yaa, allah hepimize sağlıklı, keyifli gebelik nasip etsinÇok teşekkürler kızlar ama hcg yükselmem de iç açıcı değil umutlu değilim hiç
Pazartesi tekrar kan ver dedi. Haftaya pazartesi gitcem tekrarBence de değerlerin normal canım hfta içi görünür kese. Doktor ne zaman çağırdı
Yarım bardakla başla canım sonra 1 bardağa çıkarırsınBen de deneyeyim bari yoğurt tüketiyorum ama sütle pek aram yok içmem lazım arada bi içiyorum
2 hafta geçmiş olacak, duyarsın inşallah, karından olmasa bile vajinal kesin duyarsın sanki yaKızlar doktora haftaya salı ya da çarşamba yani 7+1 ya da 7+2 de gidicem sizce kalp atışını duyabilir miyiz keseyi 5+ larda görmüştümmm çok heyecanlıyım![]()
ben pazartesi gidicem 7 artı 1de. sana söylerim duyabikir miyiz diyeKızlar doktora haftaya salı ya da çarşamba yani 7+1 ya da 7+2 de gidicem sizce kalp atışını duyabilir miyiz keseyi 5+ larda görmüştümmm çok heyecanlıyım![]()
Canım 8.haftanın içinde olacaksın Allahın izniyle duyarsınKızlar doktora haftaya salı ya da çarşamba yani 7+1 ya da 7+2 de gidicem sizce kalp atışını duyabilir miyiz keseyi 5+ larda görmüştümmm çok heyecanlıyım![]()
Kuzum ben 6+0da gittim lekelenme ve ağrı kramplarım vardı görünmedi pazartesi günüydü sonra cuma gittim duyuldu 6+4 de duyarsın yaniKızlar doktora haftaya salı ya da çarşamba yani 7+1 ya da 7+2 de gidicem sizce kalp atışını duyabilir miyiz keseyi 5+ larda görmüştümmm çok heyecanlıyım![]()
Benim sıkıntılıydı ona rağmen duyduk vajinal bakıldı ama bana hepCanım 8.haftanın içinde olacaksın Allahın izniyle duyarsındoktorum beni cuma günü çağırdı o zaman 6+5 olacam erken diye düşünüyorum vajinal muayene istemiyorum açıkçası
bugün benim de hiç iştahım yok gripten sanırım. Bi de ben sağlıklı beslenmeye falan başlamıştım son bi aydır ara öğün falan bırakmıştım, alışmıştım da ama ilk hafta midem acayip kazındı, hatta bi kaç gece ben de mutfağın yolunu tuttumAyy bende aynıydım ilk zamanlar sürekli açtım gece uyanırdım bişeyler yerdim eşim şaşırdı ama bugün pek iştahım yok halsizlik var üzerimde canımm bide gaz sorunu başladıkasık ağrılarım da hafifledi çok şükür ama tuvalet hala en yakın arkadaşım
![]()
Ben vajinal baktırmadım canım hiç hep karından istedim bekleyeyim mi sence?Benim sıkıntılıydı ona rağmen duyduk vajinal bakıldı ama bana hep
doktora gittin mi hiç canımm kese vs içinbugün benim de hiç iştahım yok gripten sanırım. Bi de ben sağlıklı beslenmeye falan başlamıştım son bi aydır ara öğün falan bırakmıştım, alışmıştım da ama ilk hafta midem acayip kazındı, hatta bi kaç gece ben de mutfağın yolunu tuttum![]()
Gitmedim canım daha, 2 haftadır covit temaslısı olarak karantinadayım, sağlık ocağından aradıklarında dr a gidebilir miyim dedim, karantinadan sonra git dedi. p.tesi bitiyor. Bitince gel test yapalım dedi. dr a da gitmişken kalbini duymak istiyorum açıkçası, biraz daha bekleyeceğim sanırımdoktora gittin mi hiç canımm kese vs için![]()
Bende Perşembe günü öğrendim sonra beta için kan vermedim başka doktorum Pazartesi gel dedi Pazartesi gideceğim bakalımGitmedim canım daha, 2 haftadır covit temaslısı olarak karantinadayım, sağlık ocağından aradıklarında dr a gidebilir miyim dedim, karantinadan sonra git dedi. p.tesi bitiyor. Bitince gel test yapalım dedi. dr a da gitmişken kalbini duymak istiyorum açıkçası, biraz daha bekleyeceğim sanırım
Karından daha geç görünüyor ben dayanamadım.ögrenmek istedim.Eğer sabredebilirsen bekleBen vajinal baktırmadım canım hiç hep karından istedim bekleyeyim mi sence?
çatlatma iğnesinin etkisini bilmiyorum bu testlerde. ama ikinci çizgi var. inşallah hamilesinizdirKızlar çatlatma iğnesinin 14.günü iğne etkisi yoktur inşallah
inşallah canım sence var no bu teste göre 14. Gün bitiyor iğne yoktur artık hatta dünkü kest teste göre daha net çıktıçatlatma iğnesinin etkisini bilmiyorum bu testlerde. ama ikinci çizgi var. inşallah hamilesinizdir
Inşallah güzel haberler alırsın canım, minicik bir kese de görebilirsin belkiBende Perşembe günü öğrendim sonra beta için kan vermedim başka doktorum Pazartesi gel dedi Pazartesi gideceğim bakalım