• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar doktora haftaya salı ya da çarşamba yani 7+1 ya da 7+2 de gidicem sizce kalp atışını duyabilir miyiz keseyi 5+ larda görmüştümmm çok heyecanlıyım 💖

Kızlar Pazartesi gittiğimde 4+5olacağız acaba keseyi görür mü doktor ben Perşembe günü öğrendim sonra beta baktırmadım hiç doktorumu aradım oda Pazartesi gel dedi :dua:

Kızlar doktora haftaya salı ya da çarşamba yani 7+1 ya da 7+2 de gidicem sizce kalp atışını duyabilir miyiz keseyi 5+ larda görmüştümmm çok heyecanlıyım 💖
Canım 8.haftanın içinde olacaksın Allahın izniyle duyarsın 😍 doktorum beni cuma günü çağırdı o zaman 6+5 olacam erken diye düşünüyorum vajinal muayene istemiyorum açıkçası

Kuzum ben 6+0da gittim lekelenme ve ağrı kramplarım vardı görünmedi pazartesi günüydü sonra cuma gittim duyuldu 6+4 de duyarsın yani 🥰

Canım 8.haftanın içinde olacaksın Allahın izniyle duyarsın 😍 doktorum beni cuma günü çağırdı o zaman 6+5 olacam erken diye düşünüyorum vajinal muayene istemiyorum açıkçası
Benim sıkıntılıydı ona rağmen duyduk vajinal bakıldı ama bana hep

Ayy bende aynıydım ilk zamanlar sürekli açtım gece uyanırdım bişeyler yerdim eşim şaşırdı ama bugün pek iştahım yok halsizlik var üzerimde canımm bide gaz sorunu başladı 🙈 kasık ağrılarım da hafifledi çok şükür ama tuvalet hala en yakın arkadaşım😂
bugün benim de hiç iştahım yok gripten sanırım. Bi de ben sağlıklı beslenmeye falan başlamıştım son bi aydır ara öğün falan bırakmıştım, alışmıştım da ama ilk hafta midem acayip kazındı, hatta bi kaç gece ben de mutfağın yolunu tuttum😁

bugün benim de hiç iştahım yok gripten sanırım. Bi de ben sağlıklı beslenmeye falan başlamıştım son bi aydır ara öğün falan bırakmıştım, alışmıştım da ama ilk hafta midem acayip kazındı, hatta bi kaç gece ben de mutfağın yolunu tuttum😁
doktora gittin mi hiç canımm kese vs için 🙃

doktora gittin mi hiç canımm kese vs için 🙃
Gitmedim canım daha, 2 haftadır covit temaslısı olarak karantinadayım, sağlık ocağından aradıklarında dr a gidebilir miyim dedim, karantinadan sonra git dedi. p.tesi bitiyor. Bitince gel test yapalım dedi. dr a da gitmişken kalbini duymak istiyorum açıkçası, biraz daha bekleyeceğim sanırım

Gitmedim canım daha, 2 haftadır covit temaslısı olarak karantinadayım, sağlık ocağından aradıklarında dr a gidebilir miyim dedim, karantinadan sonra git dedi. p.tesi bitiyor. Bitince gel test yapalım dedi. dr a da gitmişken kalbini duymak istiyorum açıkçası, biraz daha bekleyeceğim sanırım
Bende Perşembe günü öğrendim sonra beta için kan vermedim başka doktorum Pazartesi gel dedi Pazartesi gideceğim bakalım

çatlatma iğnesinin etkisini bilmiyorum bu testlerde. ama ikinci çizgi var. inşallah hamilesinizdir
inşallah canım sence var no bu teste göre 14. Gün bitiyor iğne yoktur artık hatta dünkü kest teste göre daha net çıktı

Eklentiler

• 8C0F35ED-A140-4862-BE7B-9B93BA9D569A.webp
    8C0F35ED-A140-4862-BE7B-9B93BA9D569A.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 30
Back