• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben suyun tadından tiksindim ya su içmek istemiyorum ama bugünlerde bol bol su içmem gerektiğini de biliyorum :KK43:
Canım doktorumun söylediğini söyleyeyim bol bol su içmezsen enfeksiyon olur o da bebeği atar dedi allah korusun onu düşünerek içmeye çalış ben bi şişe yaptım kendime devamlı yanımda taşıyorum idrara çıkman çok önemli bu aralar daha çok çıkıyosunnzaten su içersen enfeksiyonun olmazzzzz 💧 💖

Canım doktorumun söylediğini söyleyeyim bol bol su içmezsen enfeksiyon olur o da bebeği atar dedi allah korusun onu düşünerek içmeye çalış ben bi şişe yaptım kendime devamlı yanımda taşıyorum idrara çıkman çok önemli bu aralar daha çok çıkıyosunnzaten su içersen enfeksiyonun olmazzzzz 💧 💖
Kuzum teşekkür ederim zaten çok içtiğim için tiksindim ama mecbur içmeye çalışıyorum dr kese sağlıklı gelişsin bol bol su iç dedi ♥️

Ölüyorum resmen akşamları biraz dha iyi oluyorum. Afedersiniz ne kussbiliyorum ne o his gidiyor
Afedersiniz ama midem boğazımda sanki sürekli bulantı hissi doktorum ilaç verdi ama almadım açıkçası bu duyguyu doyasıya yaşamak istiyorum 🥰

Merhaba kızlar son adet tarihim 17 Ağustos.Doktorum ayın 28i kese için çağırdı.
Telefondaki iki uygulamaya göre 4+6 yım diğerine göre 3+5 neden böyle flo uygulaması ileri gösteriyor sanki ben mi yanılıyorum?
Şuan 3+5miyim 4+6 mı oluyorum.
Sizler keseyi kaçıncı hafta da gördünüz?
Flo uygulamasindan memnun olmayanlar var hamilelik+ uygulamasini kullaniyorum ben cok guzel ve bilgilendirici.

Back