- 13 Nisan 2020
- 2.394
- 4.409
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.001
Canım aynen doktor mutlaka 2 tane iç en az diyo bana da öyle söylediYa ben günde 3 şişe bile içiyorum sade soda, doktor da önerdi hatta bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynen doktor mutlaka 2 tane iç en az diyo bana da öyle söylediYa ben günde 3 şişe bile içiyorum sade soda, doktor da önerdi hatta bana
Bende aynı durumdayım günüm yerde sürünerek kıvranarak geçiyor yemek saatler gelince midem bulanıyor sabah mide bulantısı ile uyanıyorum bu kadarı normal mi yaKızlar ben mide bulantısını bir türlü geçiremiyorum ve hiç bir şey yemek istemiyorum napıcam böyle ya![]()
Canım doktorumun söylediğini söyleyeyim bol bol su içmezsen enfeksiyon olur o da bebeği atar dedi allah korusun onu düşünerek içmeye çalış ben bi şişe yaptım kendime devamlı yanımda taşıyorum idrara çıkman çok önemli bu aralar daha çok çıkıyosunnzaten su içersen enfeksiyonun olmazzzzzKızlar ben suyun tadından tiksindim ya su içmek istemiyorum ama bugünlerde bol bol su içmem gerektiğini de biliyorum![]()
İnşallah bende görürüm canımBen
Ben 4+5 te gördüm keseyi karından birde. Erken yumurtladım bu ay ondan sanırım
Tamam canım sorarım teşekkür ederimDoktoruna sor sen yine de. Ben kan sulandırıcı kullandığım için de demiş olabilir
Yok canım adetten önce öğrendim ben yumurtlamadan 9 gün sonra falan silik çizgiyle sonra kan verdimAdet in geçince mi öğrendin
Ben 2-3 gündür çok yaşıyorum, bugün sabahtan beri kusuyorumKimler mide bulantısı yaşıyor![]()
Doktoruna sor canım benimde aşırı midem bulanıyor yemek yiyemiyorumBen 2-3 gündür çok yaşıyorum, bugün sabahtan beri kusuyorumnormaldir ama değil mi, sabah bulantıyla kalktım, 6+4 ikiz gebelik yaşıyorum.
Sordum normal diyor, ben de aynı şekilde yediğimi çıkartmak istiyorumDoktoruna sor canım benimde aşırı midem bulanıyor yemek yiyemiyorum
Allah kolaylık versin bizeSordum normal diyor, ben de aynı şekilde yediğimi çıkartmak istiyorum![]()
Kuzum teşekkür ederim zaten çok içtiğim için tiksindim ama mecbur içmeye çalışıyorum dr kese sağlıklı gelişsin bol bol su iç dediCanım doktorumun söylediğini söyleyeyim bol bol su içmezsen enfeksiyon olur o da bebeği atar dedi allah korusun onu düşünerek içmeye çalış ben bi şişe yaptım kendime devamlı yanımda taşıyorum idrara çıkman çok önemli bu aralar daha çok çıkıyosunnzaten su içersen enfeksiyonun olmazzzzz![]()
![]()
Ölüyorum resmen akşamları biraz dha iyi oluyorum. Afedersiniz ne kussbiliyorum ne o his gidiyorKimler mide bulantısı yaşıyor![]()
6+5 te vajinal bakmaz canm gözükür kasıktan muaynetleCanım benim doktorum da vajinal hiç bakmadı bana ultrason baktı vajinale gerek yok dedi hayırlısı bakalım![]()
Afedersiniz ama midem boğazımda sanki sürekli bulantı hissi doktorum ilaç verdi ama almadım açıkçası bu duyguyu doyasıya yaşamak istiyorumÖlüyorum resmen akşamları biraz dha iyi oluyorum. Afedersiniz ne kussbiliyorum ne o his gidiyor
Ben kussamda bir şey farketmiyor yine bulantı devam ediyorÖlüyorum resmen akşamları biraz dha iyi oluyorum. Afedersiniz ne kussbiliyorum ne o his gidiyor
Kan verdim 7.38 çıktı daha yeni büyük ihtimallebunda cok net. hayırlı olsun canım![]()
Flo uygulamasindan memnun olmayanlar var hamilelik+ uygulamasini kullaniyorum ben cok guzel ve bilgilendirici.Merhaba kızlar son adet tarihim 17 Ağustos.Doktorum ayın 28i kese için çağırdı.
Telefondaki iki uygulamaya göre 4+6 yım diğerine göre 3+5 neden böyle flo uygulaması ileri gösteriyor sanki ben mi yanılıyorum?
Şuan 3+5miyim 4+6 mı oluyorum.
Sizler keseyi kaçıncı hafta da gördünüz?
7+2 olcam canım gidince o zamana görünür herhalde diye düşünüyorum6+5 te vajinal bakmaz canm gözükür kasıktan muaynetle
Canım Allahın izniyle duyacaksın bebişinin kalp atışını içini ferah tut7+2 olcam canım gidince o zamana görünür herhalde diye düşünüyorum