- Konu Sahibi KirazHanim
-
Ben kan verdim, sonucu bekliyorum.Günaydın canlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz
Evet bu kez sadece beta bakılacak
Benim de haftaya bakilcak. insallah guzel ilerler sonuclarimizEvet bu kez sadece beta bakılacak
İlk bebeğiniz mi normaldir bel ağrısı.. Bende iyiyim çok şükürBen kan verdim, sonucu bekliyorum.
Bugün biraz belim ağrıyor ama iyiyim yine de.. sizi sormalı
Eveeeetttt
Evet ilk bebeğimİlk bebeğiniz mi normaldir bel ağrısı.. Bende iyiyim çok şükür
Ayy ne guzel sonucccEveeeetttt4+3 te 1228 çıktı beta
Çarşamba gününe randevu verdi kese için.
Evet ilk bebeğim
Evet 1 ay 3 günlükAyy ne guzel sonucccohh masallah hep boyle artsin acaba benim kac cikcak? 4 +3 1 ay 3 gunluk mi demek
Biz de araları çok açılmadan kardeşi olmasını çok istedik Canım çok şükür rabbim nasip etmiştir inşallahIki kardes olmak ne guzel bi duygu.. hayatta bir dayanagi olacak. Ben de hep iki cocugum olsun isterdim bi kiz bi oglanbu arada cinsiyet tahminlerimizi ne zaman yapicaz
İlk gebeliğimde dehşet şekilde hassasiyet vardı ama bunda henüz yaşamadım, umarım yaşamam da çünkü emziriyorum işkenceye dönmesinGöğüslerinizde aşırı hassasiyet var mı?
Ay valla ben de gördümEki Görüntüle 2681836
Surda kukuletali bisey var mi yok musanki o bir erkek cocugu. Ya da o benim ve karninda bisey var gibi. Valla sunu gorunce icimde inanilmaz bi heyecan belirmisti 22 agustos tarih.
İlk haftalarda genel olarak riskli bulunuyor bu durumlar canım, ama kanaman veya başka bir riskin yoksa doktorla da görüşerek olabilir.Kizlar onemli bisey sorucam. Doktora soramadim henuzhamile oldugunuzu ogrendiginiz andan itibaren iliskiye ara verdiniz mi? Ya da doktoruyla bu konuyu gorusen var mi? Ben gerci daha 2 gun oldu ogreneli ama zaten son 2 haftadir bisey yapmamistik. Bundan sonrasi icin korkuyorum, sanki yapinca dusermis gibi geliyo
Hiç üzülme Canım Allah’ın koruduğunu kimse koruyamazAyy iyi ki bi hata yapmadim sukurr. Bak bana hic soyluyo mu doktorben agir kaldirdim camasir katladim egil kalk yaptim kac kez torba tasidim. Bisey olmaz insallah
Amin inşallah Canım hepimizin sağlıkla devam etsin
Teşekkür ederim canımgözün aydın, maşallah değerler iyi sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet ya yerini pek sevdi doğmaya niyeti yoktu, Perşembe yatışım yapılacaktı ve suni sancı ile doğumu başlatacaklardı, Çarşamba gece 12de sancılarım başladıMaşallah kızına sevmiş yerini, benim 6 yaşında bir oğlum var 38 haftalık doğdu. Bu hamileliğimde hep kız hissediyorum ve geç gelecek diye düşünüyorum hepimiz için hayırlısı inşallah.
Yorgun ve uykusuzGünaydın canlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz
Hayırlı olsunbende varımmmm en son adet tarihim 3 ağustostu bugün adet olmam gerekiyordu benim 2 gün önce gittim test aldım silik çıktı dün kan verdim 57 çıktı değerim. 2 ay önce kimyasal geçirmiştim şimdi çoook temknli davranıyorumm :):) 3 haftalık sanırım daha
Günaydın çok halsizim gözüm kararıyor gbi bugün ve karnımda gelip giden ağrı. Bugün bat günüm birde.Günaydın canlar nasılsınız nasıl hissediyorsunuz
Çıktı mı sonucun inş güsel ilerlemiştir.Ben de kan verdim sonuç bekliyorum
Eveeeetttt4+3 te 1228 çıktı beta
Çarşamba gününe randevu verdi kese için.
Maşallah çok iyi cıkmışbenim de 661 cıkmıstı dün yarın bende versem bu civar olur ama cumartesi direk kese gormeye gitcem haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?