2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yani şimdi tedavisiz hamile kaldın öyle mi

Cnm ya inş nasip olcak bu sefer. Bnce biran önce git dr tedavi başlar. Ayrıca ipnenizin dozu kaçtı yaptığınız?
İnşallah o benim gökkuşağı bebeğim olacak
0.4 lük oksapar kullanıyordum. Doktorumu hemen salı aradım söyledim dün de gittim zaten yarına tekrar çağırdı beta için kan verecem. Ama teorik olarak da kese görülüp kalp atışı duyulmadan kan sulandıeıcı iğne başlamıyorlardı. Bilmiypeım yarın tekrar bu konuları soracağım

Kız ne bakıp koekutuyorusnuz kendinizi ki. Bende niye dedm se afedersiniz amacım bu deildi
Merak ettim bi bakayim dedim. Goruntusu korkunc degil ama bizdeki albasti denen seyden yazmislar. Onunla ilgili bisey duymustum zamaninda o gunden beri korkarim. Neyse konuyu kapadim

Benm 2 doktor da hemen başlattı bende şaşırdım. Htta kürtaj yapan 0,6 demişti burdaki 0,4 yazdı

Benm 2 doktor da hemen başlattı bende şaşırdım. Htta kürtaj yapan 0,6 demişti burdaki 0,4 yazdı
Benim bu kez rutin takibimi kendi doktoruma ek olarak perinatolog da yapacağı için biraz daha sakin kalmaya çalışıyorum. Normal gebelik takibi ile riskli gebeliklerin muayeneleri takipleri çok farklı. Riskli gebeliklerde birçok biyofizik parametrelerine bakılırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…