- 12 Mart 2017
- 634
- 745
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
Bir de biz hepimiz baya en başlarında yakalıoruz o süreçte bazen hızlı artış bazen de daha yavaş olabilio sanrmDoktor bana %66 artması gerektiğini söyledi dediğiniz gibi.
Rahim ağzı uzunluğu kritik seviyenin altına düşüp erken doğum olmaması için dikiş atıp engelliyorlar ona serklaj diyorlar. Ben tedavi ile bebeğimi ileri hafta kaybettim. Bu sebeple değil ancak sahip olduğum rahim anomalim bu uygulamayı gerektirebilirmiş.Serklajin ne oldugunu bilmiyorum ama insallah sorunsuz bir gebelik yasarsinizhic onemi yok iliskinin. Ben sadece vicdan azabi duyuyorum. Esim beni 1 bucuk sene bekledi. Ve belki 2 senelik evlilikte 10 kere olmustur. O yuzden simdi de 9 ay daha mi olmayacak diye onu dusunerek sıkıntı yaptim
Insallah hicbi isleme gerek kalmadan saglikli bi surec geciririsinRahim ağzı uzunluğu kritik seviyenin altına düşüp erken doğum olmaması için dikiş atıp engelliyorlar ona serklaj diyorlar. Ben tedavi ile bebeğimi ileri hafta kaybettim. Bu sebeple değil ancak sahip olduğum rahim anomalim bu uygulamayı gerektirebilirmiş.
Insallah hicbir sıkıntı cikmadan bebisini saglicakla kucagina alirsin❤Rahim ağzı uzunluğu kritik seviyenin altına düşüp erken doğum olmaması için dikiş atıp engelliyorlar ona serklaj diyorlar. Ben tedavi ile bebeğimi ileri hafta kaybettim. Bu sebeple değil ancak sahip olduğum rahim anomalim bu uygulamayı gerektirebilirmiş.
Amin inşallah gerçekten duaya o kadad çpk ihtiyacım var ki. Kişinin kendine ettiğinden daha çok başkası için ettiği dua kabul olurmuş umarım bu başlıktaki herkes eve sağlıklı bebek götürebilir.Insallah hicbir sıkıntı cikmadan bebisini saglicakla kucagina alirsin❤
Aminnn❤ insallah dilegim o dur ki burda ve nerde heyecanla ozlemle bir bebek haberi bekleyen varsa tez zamanda o haberi alsin ve saglicakla bebisini kucaklasin gunu geldigindeAmin inşallah gerçekten duaya o kadad çpk ihtiyacım var ki. Kişinin kendine ettiğinden daha çok başkası için ettiği dua kabul olurmuş umarım bu başlıktaki herkes eve sağlıklı bebek götürebilir.
Senin için değil de genel olarak diyorum, covid servisinde hamile bulundurmuyorlar değil mi?Tebrikler hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Covid servisinde değilim yneidoğan Yoğun bakımdayım bebeklere aşinayım
Bu arada sat 30 temmuz. İki boş gebeliğim oldu birini düşürdüm diğeri kürtaj anomali dedi dr. Bu üçüncü kan sulandırıcı iğne +coraspin başladık. Duanızda eksik etmeyin lütfen
Anne Adayı Yaş SAT Tahmini Doğum Tarihi Kaçıncı Başlangıç-Bitiş Kg 32 29.07.2020 05.05.2021 1 51,8-----Lizz 35 04.08.2020 11.05.2021 1 62,0----- 36 24.07.2020 30.04.2021 2 56,0----- 26 27.07.2020 13.05.2021 3 65,0----- 31 26.07.2020 02.05.2020 2 44,0----- 31 26.07.2020 02.05.2020 2 53,0----- 28 25.07.2020 01.05.2020 1 53,0-----
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-05-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Bacak degil de karin alti agrisi var dunden beri surekli. Kasik mi oluyor tam olarak orasi. Karnin tam alti. Ne bicim bisey ya surekli bi korku geliyo. Gun icinde onlarca kez agri geliyo gidiyoHanımlar sağ bacak ağrısı yaşayan varmı aranızda. Kasık ağrısı zaten var ama ara ara geceleri uyurken özellikle bacak ağrısı oluyor bende
Evet orasıda ağrıyor bazen şiddetli bazen yokmuş gbi. Sağ tarsfım daha çok benim.Bacak degil de karin alti agrisi var dunden beri surekli. Kasik mi oluyor tam olarak orasi. Karnin tam alti. Ne bicim bisey ya surekli bi korku geliyo. Gun icinde onlarca kez agri geliyo gidiyo
Insallah bu gebeliginiz sorunsuz saglikla huzurla gececekBu arada sat 30 temmuz. İki boş gebeliğim oldu birini düşürdüm diğeri kürtaj anomali dedi dr. Bu üçüncü kan sulandırıcı iğne +coraspin başladık. Duanızda eksik etmeyin lütfen
Aynen bi anda agri giriyo eyvah diyorumm sonra gidiyo. Sonra tekrar geliyo. Paranoyak oldum.Evet orasıda ağrıyor bazen şiddetli bazen yokmuş gbi. Sağ tarsfım daha çok benim.
Hangi mutasyonları ne şekilde taşıyorsunuz?Bu arada sat 30 temmuz. İki boş gebeliğim oldu birini düşürdüm diğeri kürtaj anomali dedi dr. Bu üçüncü kan sulandırıcı iğne +coraspin başladık. Duanızda eksik etmeyin lütfen
319 du 4 gün önce bakmıştım ilacı da 3 gündür başladık. Hem coraspin hem göbekten 0,4 Oksopar iğneInsallah bu gebeliginiz sorunsuz saglikla huzurla gececekben de coraspin basladim dunden beri. Siz plt degerinizi hatirliyo musunuz?
Aaaa. Ama benim 380 cikti dun ve doktor sadece coraspin verdi. Benim sizden daha yuksek neden bana igme vermedi319 du 4 gün önce bakmıştım ilacı da 3 gündür başladık. Hem coraspin hem göbekten 0,4 Oksopar iğne
Gebetik test yaptırmadım lupus ve bazı testlere bakıldı sadece çok saçma bir perinatoloji dr gerek yok dedi. Bulunduğum yerdede genetik bölüm kapalıydı hala kapalı. 3 ay önce kürtaj oldum bu ay tam randevu alıp gidip idtmabula genetik test yapcak tm hamile olduğumu öğrendim. Memelekette kürtaj yapan dr iğne +coraspin başlamalısın demişti. Burdaki perinatoloji gerek yok dedi üstüne iki arada kaldm başka doç gittm o başladı. Ne olur bilmiyorumHangi mutasyonları ne şekilde taşıyorsunuz?
Benm 2 kaybından dolayı verdi sonucu dr görmedi bile henüz bu değere göre mi veriliyor. Kaybın varmı yda genetik test bsktırdın mıAaaa. Ama benim 380 cikti dun ve doktor sadece coraspin verdi. Benim sizden daha yuksek neden bana igme vermedi
Genetik test bakilmadi. Gebelik ilk gebeligim. Belki de ondan vermemistir haklisiniz.Benm 2 kaybından dolayı verdi sonucu dr görmedi bile henüz bu değere göre mi veriliyor. Kaybın varmı yda genetik test bsktırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?