- Konu Sahibi KirazHanim
- #39.541
Ne kadara tamamladınız bu şekilde fiyat olarakBiz yoyko Park yatak aldık 70*110 Anne yani gibi bir tarafı indirilebiliyor. İçine de yatas bedding mini serisinden sunger yatak aldık. Şimdilik memnunum, zarif, sade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadara tamamladınız bu şekilde fiyat olarakBiz yoyko Park yatak aldık 70*110 Anne yani gibi bir tarafı indirilebiliyor. İçine de yatas bedding mini serisinden sunger yatak aldık. Şimdilik memnunum, zarif, sade.
Görsel alabilir miyizBen penti kullanmıştım çok rahattı.
Ya atlet demişsin ben Sütyen sandım. Emzirme atleti çok gereksiz bence. Yakası esnek tüm atletler aynı işi görüyor. Özellikle v yaka seklinde olanlar.Hadi hayirlisi olsun cnm bence memnun kalirsin ben bayag sevdim. Bugunde nicolettadan bi tane daha gunluk bir sabahlik gecelik takim aldim ondada suan trendyolda 130 lira olan modeller 85 tl n11 de indirime girmis aklinda olsun almak isteyenlerede fikir olsun. Bende bir emzirme atletini rahat bulaamdim ya hep çok sıkı tavsiye bekliyorum
Aynen çok sade güzel. Valla o omurga olayı vs ilk gebelikte ben de çok araştırdım da gereksiz oluyor sonra öyle yerlerde yatmak zorunda kaldı ki. Çilek ten aldık biz en başta. Yatmadı hiç. Sonuç yer yatağı oldu. Gece de ben yanına iniyordum 1 yaşını geçince de o da yapıp montessöri yatak aldık.Çok sade ve sağlam de mi ben de çok beğendim. Yatagin içine de arastirma yaparken yatasta indirim vardı, bir de omurga destekleyici vs özelliği var diye ordan alalım dedik
Ya atlet sormuş arkadaş ben yanlış anlamışımGörsel alabilir miyiz
Ya ben de diğer arkadasın urununun gorselini istemistim yanlıslıkla sizi alıntıladımYa atlet sormuş arkadaş ben yanlış anlamışım
Evet bebegim dun dogdu. Dogumla ve sonrasiyla ilgili her sey cok guzeldi. Ikimiz de iyiyiz. Sanki bulutlarin ustundeyim:))sirkencubin gecmistir insallah hayirlisiyla almissindir kucagina bebisini hayirli haberlerini bekliuorum merak ettim seni bugun
Toplu cevap olsun kızlar , bir türkiye klasiği numune yetersiz alınmı ben bunu numune alındıktan 9 saat sonra öğreniyorum.yarın bidaha gitcekmişim.yani covit olmayanı bile git gel covit yapcaklar.sorun şu ki , benden 2 saat sonra annemde verdi test ,temaslıyız diye , onunda yetersiz numune geldi tekrar vercek.yahu bir numune almak bukadarmı zor.işin yoksa git zaten zor yürüyorum , upuzun çubukları sok ağzıma burnuma irrite oldum zaten.nediyim Allahtan hayırlısı olsun.inşallah halim olur buraya girmeye yarın özet geçerim tekrar size.tek tek cevap yazamıyorum nolur kimse kusura bakmasın halsizim ilaçlarda ağır geldi biraz sanırım.hepiniz Allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin nolurCanım cok gecmis olsun sonuç cıktı mi. Ne durumdasın.
Gözünaydın,Evet bebegim dun dogdu. Dogumla ve sonrasiyla ilgili her sey cok guzeldi. Ikimiz de iyiyiz. Sanki bulutlarin ustundeyim:))
Uzun sağlıklı bir ömür dilerim çok sevindimEvet bebegim dun dogdu. Dogumla ve sonrasiyla ilgili her sey cok guzeldi. Ikimiz de iyiyiz. Sanki bulutlarin ustundeyim:))
Sağlıkla büyüsün inşallahEvet bebegim dun dogdu. Dogumla ve sonrasiyla ilgili her sey cok guzeldi. Ikimiz de iyiyiz. Sanki bulutlarin ustundeyim:))
Evet bebegim dun dogdu. Dogumla ve sonrasiyla ilgili her sey cok guzeldi. Ikimiz de iyiyiz. Sanki bulutlarin ustundeyim:))
Çok sevindim gözün aydın. Sağlıkla büyüsün minikEvet bebegim dun dogdu. Dogumla ve sonrasiyla ilgili her sey cok guzeldi. Ikimiz de iyiyiz. Sanki bulutlarin ustundeyim:))
Çokk sevindim gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle büyütün inşalalhEvet bebegim dun dogdu. Dogumla ve sonrasiyla ilgili her sey cok guzeldi. Ikimiz de iyiyiz. Sanki bulutlarin ustundeyim:))
Cok sevindim cnm hadi gozun aydinanali babali buyusun insallah.keyfini cikar coktan hakettin bunuEvet bebegim dun dogdu. Dogumla ve sonrasiyla ilgili her sey cok guzeldi. Ikimiz de iyiyiz. Sanki bulutlarin ustundeyim:))
Gözün Aydın canımEvet bebegim dun dogdu. Dogumla ve sonrasiyla ilgili her sey cok guzeldi. Ikimiz de iyiyiz. Sanki bulutlarin ustundeyim:))
Hadi gözün aydın geçmiş olsun minik kuzu analı babalı büyütsün inşallahEvet bebegim dun dogdu. Dogumla ve sonrasiyla ilgili her sey cok guzeldi. Ikimiz de iyiyiz. Sanki bulutlarin ustundeyim:))
Tebrikler!!! Sansiniz bahtiniz acik olsunEvet bebegim dun dogdu. Dogumla ve sonrasiyla ilgili her sey cok guzeldi. Ikimiz de iyiyiz. Sanki bulutlarin ustundeyim:))
Gozunuz aydin saglikla buyusun omurlu olsun kuzu ❤Evet bebegim dun dogdu. Dogumla ve sonrasiyla ilgili her sey cok guzeldi. Ikimiz de iyiyiz. Sanki bulutlarin ustundeyim:))
900 park yatak, içindeki Yataş sunger yatak da 315 di yanilmiyosam, 1200 gibi bişey gelmis olduNe kadara tamamladınız bu şekilde fiyat olarak