- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
- Konu Sahibi KirazHanim
- #33.441
Hamilelikte denge kaybı, baş dönmesi falan oluyor galiba yoksa hiç düşmemiştimKanama yoksa bir şey yoktur canım içini ferah tut ama lütfen dikkat et
Teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelikte denge kaybı, baş dönmesi falan oluyor galiba yoksa hiç düşmemiştimKanama yoksa bir şey yoktur canım içini ferah tut ama lütfen dikkat et
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım Allahın izniyle birşey olmamıştır inş
Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et Allah beterinden saklasın yine de doktoruna bilgi ver istersenKızlar bende dün evde 4 basamak merdivenden düştüm.
Popomun üstüne düştümde bişi olmadı bebek hareket ediyor kanama falanda yok.
Endişelenmem gereken bir durum olmaz demi popom, kemiklerim ağrıdı sadece
Eveet olabilir mesajda ama ben bir daha burdan paylasmam ya bu nedir boyle
ay sacmalik, ben de diyorum bu kiz nereye gitti :)
Ben xl aldım canım penti takımımı, muhtemelen 9 aylıkken iyi olacak.günaydın kızlaaar, bu aralar hamilelik için penti'den alışveriş yapan oldu mu?
pijama takımı için oradan almak istiyorum ama M mi L mi emin olamıyorum.
25 altı kritiktir. Bu haftalarda kısalık uzayabileceği gibi kısalabilir de. Aksi de olabilir tabi.Kızlar bu arada size ne soracağım, sizin rahim ağzı uzunluğunuz nasıl çıktı? Benim 24+1de 35 çıktı ama, bazı yerlerde iyi diyor bazı yorumlarda az diyorlar, doktorum iyi dedi ama kafam da karışmadı değil, bir de hafta ilerledikçe kısalır mı?
Teşekkür ederim 2 gün sonra doktora gidebilirim ancak.Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et Allah beterinden saklasın yine de doktoruna bilgi ver istersen
Geçtiğimiz iki gün benimde oldu ama uzun sürmedi, önemli bir şey yoktur muhtemelen, yalancı kasılmalar mı acaba, internette böyle olunca pozisyon değiştirin yazıyor,Kızlar çok fena oldum az önce karnımın her yeri kasildi nefes alamadım remen hem kasılma oldu hemde şancı vurdu değişik birşey oldu anlamadım neden oldu 15 dk oldu hala hareket edemiyorum inş geçer acile gitmek zorunda kalmam
Ben ne olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsunKızlar çok fena oldum az önce karnımın her yeri kasildi nefes alamadım remen hem kasılma oldu hemde şancı vurdu değişik birşey oldu anlamadım neden oldu 15 dk oldu hala hareket edemiyorum inş geçer acile gitmek zorunda kalmam
Yalancı kasılma olabilir aklıma gelen o oldu oyuzden sakin olmaya çalışıyorum biraz da yoruldum yorgunluk ve stresten de olmuş olabilirGeçtiğimiz iki gün benimde oldu ama uzun sürmedi, önemli bir şey yoktur muhtemelen, yalancı kasılmalar mı acaba, internette böyle olunca pozisyon değiştirin yazıyor,
Sağol canımBen ne olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım.Yalancı kasılma olabilir aklıma gelen o oldu oyuzden sakin olmaya çalışıyorum biraz da yoruldum yorgunluk ve stresten de olmuş olabilir
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Evet iki gün çok yormuştum bende ondan sonra olmuştu,Yalancı kasılma olabilir aklıma gelen o oldu oyuzden sakin olmaya çalışıyorum biraz da yoruldum yorgunluk ve stresten de olmuş olabilir
Aa çok geçmiş olsunKızlar bende dün evde 4 basamak merdivenden düştüm.
Popomun üstüne düştümde bişi olmadı bebek hareket ediyor kanama falanda yok.
Endişelenmem gereken bir durum olmaz demi popom, kemiklerim ağrıdı sadece
Çok geçmiş olsun doktorunu arayıp sor istersenKızlar çok fena oldum az önce karnımın her yeri kasildi nefes alamadım remen hem kasılma oldu hemde şancı vurdu değişik birşey oldu anlamadım neden oldu 15 dk oldu hala hareket edemiyorum inş geçer acile gitmek zorunda kalmam
Teşekkür ederim. İlk bi panik oldum biraz ağladım ama geçti sonraAa çok geçmiş olsun