2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben mide bulantısını bir türlü geçiremiyorum ve hiç bir şey yemek istemiyorum napıcam böyle ya
Bende aynı durumdayım günüm yerde sürünerek kıvranarak geçiyor yemek saatler gelince midem bulanıyor sabah mide bulantısı ile uyanıyorum bu kadarı normal mi ya

Kızlar ben suyun tadından tiksindim ya su içmek istemiyorum ama bugünlerde bol bol su içmem gerektiğini de biliyorum
Canım doktorumun söylediğini söyleyeyim bol bol su içmezsen enfeksiyon olur o da bebeği atar dedi allah korusun onu düşünerek içmeye çalış ben bi şişe yaptım kendime devamlı yanımda taşıyorum idrara çıkman çok önemli bu aralar daha çok çıkıyosunnzaten su içersen enfeksiyonun olmazzzzz

Kuzum teşekkür ederim zaten çok içtiğim için tiksindim ama mecbur içmeye çalışıyorum dr kese sağlıklı gelişsin bol bol su iç dedi

Ölüyorum resmen akşamları biraz dha iyi oluyorum. Afedersiniz ne kussbiliyorum ne o his gidiyor
Afedersiniz ama midem boğazımda sanki sürekli bulantı hissi doktorum ilaç verdi ama almadım açıkçası bu duyguyu doyasıya yaşamak istiyorum

Flo uygulamasindan memnun olmayanlar var hamilelik+ uygulamasini kullaniyorum ben cok guzel ve bilgilendirici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…