2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Afedersiniz ama midem boğazımda sanki sürekli bulantı hissi doktorum ilaç verdi ama almadım açıkçası bu duyguyu doyasıya yaşamak istiyorum
Ya dün doktoruma söyledim sonra kalp sssini duyunca kaynadı arada böyle giderse aricam yazsın çok fena ya bişey yapamıyorum

Kızlar ben cuma kalp atışı için gideyim mi bekleyeyim mi? 6+5 olacam o gün inşallah karından ultrason istiyorum

Herkese iyi akşamlar. 33 yaşındayım. Bir kimyasal bir dış gebelik hikayem var. Dış gebelik korunma süresi bittikten 1 yil sonra tamda infertilite bolumune randevum gelmisken hamile oldugumu ogrendim. Dun adet günümdü. Beta değerim 300 cıktı. Cok korkuyorum inşallah bu kez sağlıklı olur. Eğer olursa bende mayıs annesi olucam nasipse.

Yengem de günde 1 şişe önermişti dr benmki nie öyle dedi anlamadım ki acaba kan sulandırıcı iğne felan yapıyorum diye mi. Çokta severim iyi gelirdi bana. Ayrıca 3 tane fazla değil mi dr unuz mu önerdi
3 taneyi doktor söylemedi ama ben içiyorum, ama doktor soda önerdi, hatta 2 tane önerdi bi doktor, ama sodanın nasıl bir zararı olabilir ki ya, mineral mis gibi

Geçmiş gitmiş olsun inşallah, benim de 3 kimyasal, 2 dış gebeliğim var, bir tüpğm de yok, gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olsun, bu sefer sağlıkla nasip olsun inşallah, tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…