2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tansiyon dün gece çıktı biraz canım ama ilaçla filan idare ediyorum inşallah 12 Mart'ta da doğum

günümüz aynı. Doktor cuma kontrol için çağırdı. Sana neden geleceği yok dedi ki daha gününe var aslında
Ya aslında bende tam bilemedim canım Dr u geçen cuma her an gelebilir dedi bu cuma da hiç sancı yok kanala girmemiş 40+2 oluyor dedi kakasını yeme ihtimali var dedi o yüzden çok da beklemeyelim dedi.. Bende pzrt diye diretirim herhalde..

39+2 olmuyor mu. Kanala girmemiş benimkide ama çoğu bebek doğum anında kanala girermiş. çatı muayenesi de olmadım yapmıyor doktorum bekleyeceğiz diyor sadece

Ay inşallah canım ya. Bu sefer biberon kullnamamayı düşünüyorum. Beslenme destek hortumu alacağım.
anne sütü doktoru Perihan yasemen diye bir doktor var instgram da ordan iyice bakabilirsin arkadaşım. Bende biberon düşünmüyorum. beslenme sondasıyla yapmaya çalışacağım

Günaydın cnm. Nasılsınız bebek nasıl sen nasılsın. Bugün cıkıo musun yada cıktın mı eve. Bşy sorcam kg olarak ultroson la aynı mı cıktı yoksa düşük mü cıktı
Günaydınnn, iyiyiz cok sukur sbah doktor geldi yrn cıkarsınız dddi, aynı degıl daha fazla cıktı:)) en son pazarteı 3.700 demıstı dogdugunda 3950 ydi boyu da 51 gözukuodu 54 dogdu

39+2 olmuyor mu. Kanala girmemiş benimkide ama çoğu bebek doğum anında kanala girermiş. çatı muayenesi de olmadım yapmıyor doktorum bekleyeceğiz diyor sadece
Aynen canım 40. Haftanın içinde oluyoruz yaa kasteddiği o sanırım beni de muayene etmedi sancı çıkmayınca.. Bende beklemesinden yanayım ya kafam çok karışık doğumun belirsizliği kötüymüş.. Mart bebeklerinin yarısı su gibi geldi aniden kontrol e diye giderken diğer yarısı da gelmemeye diretiyor

Hayırlısı artık hakkımızda

Günaydınnn, iyiyiz cok sukur sbah doktor geldi yrn cıkarsınız dddi, aynı degıl daha fazla cıktı:)) en son pazarteı 3.700 demıstı dogdugunda 3950 ydi boyu da 51 gözukuodu 54 dogdu
Maşallah canım oh iyi fazla kalmıcaksınız. bnm Dr da fazlası vardır dedi. Cok mu kilolu dedim yok haftasına göre normal dedi. 15 marta kadar ne alırsa artık.

Ya evet doğuran tempodan buraya gelemiyor. Buarada kızlar vatsap vs yasak biliyorum ama diğer sosyal mecralarda takipleşmek de yasakmı ordan bağımız devam etse hep birlikte bilmediğim için soruyorum

Benim tam 38+0da verdi günü canım sanada haftaya verir büyük ihtimal benimde dogumdan bi hafta önce belli olmuş oldu yani yarın covid testi sali sabahta dogum
Benim hastane test yapmıyomuş. Tam 38.haftada randevu aldım Ogün gününü netleştirelim dedi bakalım. 38i bitirmemi istiyo doktor. 39 da alır benide muhtemelen

Sezeryan olan arkadaşlar hastane de kaç gün kaldınız. Bizim hastane 2 gece muhakkak dedi. Evdede bi bıdık olunca bana 1 gece bile çok uzun geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…