Teşekkür ederim açıkladığınız için bilgilenmiş oldumÇok teşekkürlersancılarımı kasılma olarak hissettim. Ama geceden en net belirti sanki aşırı gaz sancım varmış gibiydi. Ve bugün tüm gün karnım taş gibiydi, hiç yumuşama olmamıştı. Birşeylerin farklı olduğunu hissetmiştim.
Salı günü muayenem var benimde bu çatı muayenesi yatış yapılınca 5 6 kez yapılmıştı kısacık sürdü ama acı hissettim umarım dayanırım kısa sürer yine ama acı çekmiştim ben daha önce yani acı hissetmedim diyen nasıl hissetmiyor anlamıyorum kısa sürüyor değil mi yine ?Kızlar kontrolden cıktık. Çatı muanesi kötüydü. Sezaryene karar verdik 15 mart. Bi kemik varmıs baskın mıs ondan dolayı normal olmaz bide acı eşiğin çok düşük dedi.10 mart son kontrol tahliller falan. Hayırlısı olsun hakkımızda. Biraz üzüldüm ama yapcak bsy yok saglıklı olalım da.
Eşim Dr.a demiş normal yapmak istiyor epidural le falan normal olmaz mı die. Dr da epidural de de belirli sancı acıklık oluyor ondan sonra iğneyi vuruoz, eşiniz dayanamaz, çatı muanesine dayanamayan bu aciya hiç dayanamaz demiş.Tatlım çok kafana takma, dua et, olumlu düşünmeye çalış. Doğum anında bebek kanala girebiliyormuş önceden girmese bile o yüzden stres yapma. Herkesin doğum hikayesi de farklı. Benim yengem doğum yaparken biz arada yanına giriyorduk bazen oturdu bazen kalktı hareket etti ama genelde yatar ve oturur pozisyondaydı birde youtubeda bir video var epiduralli normal doğum yapan biri doğumunu anlatıuor, o da odada yalnız ne eşi ne annesi odaya giremiyor nasıl doğurduğunu anlatıyır sancı çekerkenkş halleri vs kendi kendinş çekmiş istersen izle. Korkma, yapacaksın, başaracaksın inş.
Bu arada epidural aldın hiç ağrısız sıızısız doğum yapacaksın hiçbşr şey hissetmeyeceksin diye birşey yokepidurali sezaryendeki gibi vermiyorlar, dozajını bebeği ıkınarak itebileceğin şekilde ayarlıyorlar. Normalde duyacağın sancıdan daha az bir sancı duymuyormuşsun ama o yüzden daha rahat oluyormuş.
Bnm 2 sn sürdü. Çünkü Dr bakarken zaten acıdı Dr geri cekildi hemn. Direk sezaryen dedi. Bnm bi kemik basık mış bebeğin kafası çıkamaz ordan dedi bide acı eşiğim düşük müş. Yani bnm çatı muanem dediğim gibi 2 3 sn sürdü. Başkalarınınkini bilmiom ne kadar sürüoTeşekkür ederim açıkladığınız için bilgilenmiş oldum
Salı günü muayenem var benimde bu çatı muayenesi yatış yapılınca 5 6 kez yapılmıştı kısacık sürdü ama acı hissettim umarım dayanırım kısa sürer yine ama acı çekmiştim ben daha önce yani acı hissetmedim diyen nasıl hissetmiyor anlamıyorum kısa sürüyor değil mi yine ?
Hadi bakalım yine de 12 de sen ona bi an önce doğur da daha fazla almaHahah yaa unutmadın mııvalla en son 78 çıktım yani toplam 12 kg ama 78in küsüratı fazlaydı unuttum yarın 79 çıkabilirim
İnşallah canımjelibon01 sağlıkla büyüt inşallah Uykusuz Koala bu kadar bekledin sabrettin artık hayırlısı neyse o şekilde sağlıkla kucağına alırsın inşallah M Melekogretmencnn aynı gün doğuracağız Allah nasip ederse
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahGünaydun kızlar , alıntılayamadım herkese teşekkür ederimmm
Günaydın cnm. Nasılsınız bebek nasıl sen nasılsın. Bugün cıkıo musun yada cıktın mı eve. Bşy sorcam kg olarak ultroson la aynı mı cıktı yoksa düşük mü cıktıGünaydun kızlar , alıntılayamadım herkese teşekkür ederimmm
Canım seninde tarih belli olmuş sağ salim kucağına alırsın inşallah Mete beyiGünaydın cnm. Nasılsınız bebek nasıl sen nasılsın. Bugün cıkıo musun yada cıktın mı eve. Bşy sorcam kg olarak ultroson la aynı mı cıktı yoksa düşük mü cıktı
Evet ben de gördümEki Görüntüle 2796856 kızlar 22 şubatta birliktelik oldu erken yaptım ama 2.çizgi silik çıktı sizce varmı
Yani olumlumudur erken ama çıktı genedeEvet ben de gördüm
Amin inşallah kuzumCanım seninde tarih belli olmuş sağ salim kucağına alırsın inşallah Mete beyibnmde şimdiye kadar normaldi Dr geleceği yok dedi cuma ya kadar bekleriz kendiliğinden gelmezse alırız dedi önce suni o da olmazsa sezeryan. Sağ Salim kavuşalım da önemi yok artık napalm
Bilemiyorum tabiki inşallah olumludur acilden giriş yaptırıp kan testi verin kesin sonuç ancak o zaman çıkarYani olumlumudur erken ama çıktı genede
Teşekkür ederim canımBilemiyorum tabiki inşallah olumludur acilden giriş yaptırıp kan testi verin kesin sonuç ancak o zaman çıkar
Bendice hamilesin hayırlı uğurlu olsunTeşekkür ederim canım
günümüz aynı. Doktor cuma kontrol için çağırdı. Sana neden geleceği yok dedi ki daha gününe var aslındaCanım seninde tarih belli olmuş sağ salim kucağına alırsın inşallah Mete beyibnmde şimdiye kadar normaldi Dr geleceği yok dedi cuma ya kadar bekleriz kendiliğinden gelmezse alırız dedi önce suni o da olmazsa sezeryan. Sağ Salim kavuşalım da önemi yok artık napalm
Aynen valla ya geçen eşime dedim grupta doğuran bidaha uğramıyor die. Ee sen de doğurunca sen de uğramazsın dio
Ay çok teşekkür ederim canım darısı isteyenlerin başınaBendice hamilesin hayırlı uğurlu olsun