2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim açıkladığınız için bilgilenmiş oldum
Salı günü muayenem var benimde bu çatı muayenesi yatış yapılınca 5 6 kez yapılmıştı kısacık sürdü ama acı hissettim umarım dayanırım kısa sürer yine ama acı çekmiştim ben daha önce yani acı hissetmedim diyen nasıl hissetmiyor anlamıyorum kısa sürüyor değil mi yine ?

Eşim Dr.a demiş normal yapmak istiyor epidural le falan normal olmaz mı die. Dr da epidural de de belirli sancı acıklık oluyor ondan sonra iğneyi vuruoz, eşiniz dayanamaz, çatı muanesine dayanamayan bu aciya hiç dayanamaz demiş.
Bnm 2 sn sürdü. Çünkü Dr bakarken zaten acıdı Dr geri cekildi hemn. Direk sezaryen dedi. Bnm bi kemik basık mış bebeğin kafası çıkamaz ordan dedi bide acı eşiğim düşük müş. Yani bnm çatı muanem dediğim gibi 2 3 sn sürdü. Başkalarınınkini bilmiom ne kadar sürüo

Günaydın cnm. Nasılsınız bebek nasıl sen nasılsın. Bugün cıkıo musun yada cıktın mı eve. Bşy sorcam kg olarak ultroson la aynı mı cıktı yoksa düşük mü cıktı
Canım seninde tarih belli olmuş sağ salim kucağına alırsın inşallah Mete beyi bnmde şimdiye kadar normaldi Dr geleceği yok dedi cuma ya kadar bekleriz kendiliğinden gelmezse alırız dedi önce suni o da olmazsa sezeryan. Sağ Salim kavuşalım da önemi yok artık napalm

Amin inşallah kuzum aynen cnm saglıcakla gelsin tospiklerimiz

günümüz aynı. Doktor cuma kontrol için çağırdı. Sana neden geleceği yok dedi ki daha gününe var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…